imam macu u kancelariji!!!
Moderator: anex
-
Grozny
#1 imam macu u kancelariji!!!
narode da vidite sto imam malu macuuu u kancelariji! evo je sjedi na stolici do mene, izvndračila se i lize sape
moro sam popit crnu kafu jer je ona popila mlijekooo
moro sam popit crnu kafu jer je ona popila mlijekooo
-
bajadera
joj, to je super, i ja sam imala macu kad sam prije par godina radila u uredu u prizemlju jedne zgrade u centru, koja je imala vrata sto su se otvarala direktno na ulicu... nas tri sto smo sjedile zajedno nismo mogle vjerovati kad je maca jednog dana samo usetala i legla na splet kablova od kompjutera, printera i sl. Tog istog dana sam otisla i kupila joj Whiskas... od tad me redovno sacekivala pred vratima, cuvar kaze da je svaki dan i mjaukala da je puste na glavna vrata, a nakon par dana smo skontale da je skotna, pa smo je posebno pazile... tako sve dok se nije, valjda, omacila, a i onda je dolazila da je nahranimo i pomazimo... kolegica, koja je tad bila trudna, je cak imala neku teoriju o tome kako macke kupe negativna zracenja od kompjutera...
medjutim, poslije, kad smo preselile iz tih prostorija, tek ponekad sam je vidjala na ulici...
ma, mace su zakon!
ma, mace su zakon!
- anais_nin
moji u firmi su se odavno prestali buniti zbog takvih stvari....ja svako par mjeseci zorom usetam na posao sa nekim malim cetveronoscem....ili maca ili cuko
ugledam na ulici tako malo sitno nezasticeno, posebno zimi, i onda ja to pod ruku, preguram posao, kuci, pa dok ne udomim ne prestajem
prije jedno 2 godine je citava kancelarija bila na nogama kad sam upala sa jednim malim vucjakom u naramku...auto ga udarilo predamnom, nije bilo teoretske da ga ostavim...nasla mu kutiju, legla ga u nju ispod mog radnog stola, jos trknula i kupila mu bocicu onu za bebe da mu mogu mlijeko davat....danima ga vodala kod veterinara, mrcina jedna, rekao mi da mu nema pomoci, placala injekcije, nisam spavala nocima zbog njega, nakon 7 dana bio ko nov....i fino ga udomila i jednu finu porodicu sa velikom kucom i jos vecom bastom, na ulasku u grad
sad je veliki i zadovoljan, i odem svako malo da ga obidjem 
prije jedno 2 godine je citava kancelarija bila na nogama kad sam upala sa jednim malim vucjakom u naramku...auto ga udarilo predamnom, nije bilo teoretske da ga ostavim...nasla mu kutiju, legla ga u nju ispod mog radnog stola, jos trknula i kupila mu bocicu onu za bebe da mu mogu mlijeko davat....danima ga vodala kod veterinara, mrcina jedna, rekao mi da mu nema pomoci, placala injekcije, nisam spavala nocima zbog njega, nakon 7 dana bio ko nov....i fino ga udomila i jednu finu porodicu sa velikom kucom i jos vecom bastom, na ulasku u grad
- Drvosjeca iz Dejcica
Daju, samo treba znati pitati, mislim na krv naravno...edu wrote:jadna majko..sta cemo mi s vama..svaka fina..brizljiva..rek'o bi covjek..dala bi ti.......krvi..
![]()
![]()
-
FortunaBela
Kod mene ni muha ne može ući.... 
-
_galaksija
cime su je namamili?Lace wrote:ne zove se...sama dolazi...tj. dosla je
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Panto, ja imam malog cuku
:D:D:D
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jeste i vabi se na jednu komandu koju ces ti pogresno shvatiti pa ces se naljutiti
:D:D:D
-
_galaksija
A da skontala sam ,mami se MISKOM_galaksija wrote:cime su je namamili?Lace wrote:ne zove se...sama dolazi...tj. dosla je