Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Molim za ocjene,imajte u vidu da ovo radim cisto amaterski,bez namjere da se proslavim.
Greskom je upisano power metal,izvinjavam se,u pitanju je jedna stara pjesma od Aerodroma,a tu je i Magdalena
ritmički nije dobro...ne mogu ti sad pjevati ako bi trebalo biti, ali na nekim dijelovima ne pratiš ritam...
evo opet sam slušao....i onaj dio na harmonici na početku kreneš na udarac doboša, a trebao bi na bas bubanj, a onda se ispraviš...s pjevanjem je još veći problem
Jarane,dozvoli da budem iskren,zika ti je uzas zivi ,ma ni za vene sjeci sa njom.Stvarno sam se potrudio da nadjem nesto pozitivno i nisam nasao.Malo se preispitaj i sigurno ces otkriti neki talenat u sebi ali muzika,eh muzika,samo pasivno,kao slusatelj!
E moracu napraviti nesto,ali sad radim jednu vlastitu pa kad zavrsim prelazim u turbace,a kao iznenadjenje za bosansko trziste planiram i jednu poznatu ariju da razuvjerim one koji nevjeruju u moje glasovne sposobnosti.
Salu na stranu, pjevanje mi je za zajaebanciju i ne smatram se pjevacem,onako za svoju dusu snimio sam vec dva cd-a, uz pomoc pc-a,hendikepiran od strane komsije koji ne dozvoljava galamu.
I tako mi se rodila ideja da bi mogao napraviti nesto u kojoj bi tekst imao poseban znacaj,a muzicka podloga tekstu bi bila nesto iz klasicne umjetnosti.
Humor i satira.
Da,imas malo problema ritmickih,intonacijski si ok,znaci nema puno disa,samo znas...Oliver je jako zahtjevan za otpjevati,to ni ovi veliki ne uspjevaju.Ako stvarno imas ambicije i naravno lovu za takvo sto
rado cu ti pomoci da te uvezem sa covjekom koji cuda cini u muzici i koji je i te kako kompetentan da ti pokrije sve nedostatke.I savjet, dobronamjerno,ostavi se Olivera,on je jedan.
Na ritam nisam obracao paznju(amater totalni).Sad uvidjam greske,nadam se da ce bit bolje slijedeci put sa novim pjesmama.
Hvala Vam na savjetima.
Oliver je jako zahtjevan za otpjevati,to ni ovi veliki ne uspjevaju.Ako stvarno imas ambicije i naravno lovu za takvo sto
rado cu ti pomoci da te uvezem sa covjekom koji cuda cini u muzici i koji je i te kako kompetentan da ti pokrije sve nedostatke.I savjet, dobronamjerno,ostavi se Olivera,on je jedan.
Slazem se Oliver je veoma,veoma zahtjevan ali jednostavno volim neke njegove stvari.
Arci, ako bih uspio napraviti nesto svoje,sto imam u planu,mislim na nesto originalno sto bas i nema veze sa nasom standardnom produkcijom,tada bih eventualno zatrazio profi pomoc.U svakom slucaju hvala.
zensko wrote:wels kod mene nemas prolaz, meni se ne svidja tvoja interpretacija
eto, iskreno
Ukusi su stvari o kojima ne treba raspravljati,a ako se okrenes oko sebe,postoji veliki broj onih koji se bave profi ovim poslom,
a nemaju pojma,tako da ne moras biti bas tako gruba prema nekom ko je u startu Nego,jesi li ti uvijek tako gruba????
eto, iskreno
Ukusi su stvari o kojima ne treba raspravljati,a ako se okrenes oko sebe,postoji veliki broj onih koji se bave profi ovim poslom,
a nemaju pojma,tako da ne moras biti bas tako gruba prema nekom ko je u startu Nego,jesi li ti uvijek tako gruba????
Nisam ni ocekivao neke pohvale,na "grubosti" sam navikao ;a nekad mogu bit i poticaj za dalji rad.
Svjestan sam koliko mogu,odnosno nemogu.Moze se bolje,u to sam siguran ali ne ufuravam se,znam da ima na stotine anonimaca,odlicnih pjevaca, boljih cak i od mene . ali oni nemaju mikrofon,a ja imam .Sala mala.
eto, iskreno
eto vidis..cim kazes iskreno sto mislis odmah si grub
nije mi bila namjera da budem gruba ali samo sam rekla sto mislim...a to nas je wels i pitao zar ne?
eto, iskreno
eto vidis..cim kazes iskreno sto mislis odmah si grub
nije mi bila namjera da budem gruba ali samo sam rekla sto mislim...a to
nas je wels i pitao zar ne?
O grubostima nema govora,tema je "Imam li prolaz",dobrodosle su i pozitivne i negativne ocjene.
Meni je cilj da tako nesto pravim,ubijam vrijeme i postiram ovdje.
Nema ljutnje.
wels-x wrote:O grubostima nema govora,tema je "Imam li prolaz",dobrodosle su i pozitivne i negativne ocjene.
Meni je cilj da tako nesto pravim,ubijam vrijeme i postiram ovdje.
Nema ljutnje.