IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- AmiĐa_Idriz
#1 IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Napokon sam u vezi sa curom svog života...ali sve mi se čini da malo pomalo odbacujem najboljeg jarana.....imal iko ikakav dobar savjet ?
- Warashii
#2 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Pa normalno. Nisi derpe
.
Mislim sad si ono siguran.
- HardCore
#3 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Ima, ODHEBI GA ! Nece ti on dati pihhhke !
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
bros before hoes
- AmiĐa_Idriz
#5 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
HardCore wrote:Ima, ODHEBI GA ! Nece ti on dati pihhhke !
- AmiĐa_Idriz
#6 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Ja ja...ali treba mi nešto...ma ljudi sta da radimWarashii wrote:Pa normalno. Nisi derpe.
- Warashii
#7 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Ako je prijatelj shvatit ce
- AmiĐa_Idriz
#8 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Pa dobro...ali znam ga duuugo,ne bih da nas sad neka tamo(srcu mom draga)rastavi..Warashii wrote:a ti fakat ozbiljan
Ako je prijatelj shvatit ceno sikiriki
-
zahone
#9 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
ja sam imao vremena, i za curu i za fakultet, i za 5,6 jarana sigurno podjednako, i za familiju.. nađi vremena za oboje i ne dipr!!
- hary
#10 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
To ti vjerovatno osjetio pritisak, jer te ona zove vani, a ti u junu navikao gledti utakmice s jaranom. Jbg, tako ti je, al pokusaj naci neki balans. Objasni jaranu da sad postoji ona, objasni i njoj da je on uvijek do sad bio tu. Pa reci da ste dogovorili utakmicu, shvatice, samo iskreno
A i ako nije zbog utakmica, samo iskreno
- AmiĐa_Idriz
#11 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
hary wrote:To ti vjerovatno osjetio pritisak, jer te ona zove vani, a ti u junu navikao gledti utakmice s jaranom. Jbg, tako ti je, al pokusaj naci neki balans. Objasni jaranu da sad postoji ona, objasni i njoj da je on uvijek do sad bio tu. Pa reci da ste dogovorili utakmicu, shvatice, samo iskreno![]()
-
quarterback
#12 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
ima, to je normalna stvar, ako ti je dobar jaran razumjece te i sve ce biti ok i u buducnosti iako necete mozda vise toliko vremena provoditi zajednoAmiĐa_Idriz wrote:Napokon sam u vezi sa curom svog života...ali sve mi se čini da malo pomalo odbacujem najboljeg jarana.....imal iko ikakav dobar savjet ?
- frameni
#13 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Curom svog zivota...koliko sam puta nesto slicno cula...Nema razloga da ti ne vjerujem...Ali prijatelj je tu citav zivot...nemoj zanemarivati to prijateljstvo...Uvijek se nadje vremena ko ima zelje i volje...Sve ostalo su izgovori...
-
DžipaloRipalo
#14 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Umjesto sto razglabas ovdje sa ljudima koje i ne znas, sjedi i popricaj o tome sa najboljim jaranom, ha jaAmiĐa_Idriz wrote:Napokon sam u vezi sa curom svog života...ali sve mi se čini da malo pomalo odbacujem najboljeg jarana.....imal iko ikakav dobar savjet ?
- plejka2
#15 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
daj i njemu malo,nece se ljutit garantAmiĐa_Idriz wrote:Napokon sam u vezi sa curom svog života...ali sve mi se čini da malo pomalo odbacujem najboljeg jarana.....imal iko ikakav dobar savjet ?
- jos_uvijek_sanjam
#16 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
AmiĐa_Idriz wrote:Napokon sam u vezi sa curom svog života...ali sve mi se čini da malo pomalo odbacujem najboljeg jarana.....imal iko ikakav dobar savjet ?
Cura ko i frajer su sad tu, mogu ostati zauvijek, a mozda sutra pukne tikva. Prijatelji su tu i prije njih, bice i poslije njih. Do tebe je koliko cijenis to prijateljstvo, jer kad se hoce moze se lako naci vrijeme za oboje. Nekad s njom po danu, s njim navece ili obratno, a nekad izadjes s oboje, sta fali!? Al u svakom slucaju, zamisli situaciju da sutra raskines s tom curom..koga ces prvo nazvati? Tog najboljeg druga
- jos_uvijek_sanjam
#17 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
AmiĐa_Idriz wrote:Pa dobro...ali znam ga duuugo,ne bih da nas sad neka tamo(srcu mom draga)rastavi..Warashii wrote:a ti fakat ozbiljan
Ako je prijatelj shvatit ceno sikiriki
Ne moze vas cura rastaviti, nego samo ti mozes ispasti shupak i otkaciti jarana zbog cure, jer si sam tako odabrao. A nece te ni ona bas cijeniti, niti ces biti zanimljiv, ako vidi da si u stanju otkaciti prijatelje zbog nje. Onda ces nju gusiti, ovisices samo o njoj..jer neces ionako imati s kim kafu da popijes, pa ce te sutnuti.
- crusader
#18 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Skupi nekih para, izvadi vizu, kupi avionsku kartu i pravac Amerika. Tamo se pokusaj infiltrirati u naucne krugove, a zbog prirode tvog problema, tvoj cilj ce biti naucnici iz oblasti biotehnologije i genetike. Nakon sto dobijes njihove simpatije i povjerenje, lijepo im u detalje objasni svoj problem. Ako im tvoja prica bude dovoljno ubjedljiva i ako postanu sentimentalni na nju, zamoli ih da te kloniraju. Ako sve prodje dobro (a nadamo se da hoce), u svakom trenutku ces biti dostupan i prijatelju i djevojci, a oni to nece ni kuziti

-
baborucocufte
#19 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Ja problema
Grdne rane 
- matsuda
#20 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Je l ti jaran peder?
-
sokkia
#21 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
jebeš i internet i forum kad kad na njemu traže rješenja za ovakve "velike probleme"
- hamalalija
#22 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Ménage à trois as French would say, i rijesio si problem.
- Charmed30
#23 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Pozdrav jaraneAmiĐa_Idriz wrote:Napokon sam u vezi sa curom svog života...ali sve mi se čini da malo pomalo odbacujem najboljeg jarana.....imal iko ikakav dobar savjet ?
Reci cu ti samo jedno , djevojaka je bilo , biti ce i desavat ce se ali jarana tesko mozes naci ....sjeti se vremena kada ti je on bio podrska u svemu pa i u tome da je mozda osvojis .
Pokusaj izbalansirati vezu sa djevojkom i druzenje sa ostalima , nije lijepo forsirati ni vezu , na kraju postane dosadno i suhoparno , neka i djevojke a neka i prijatelja!!!
- mousstapha
#24 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
Joj to je bas veliki problem. Mogo bi se i film snimiti po toj prici. 
-
be highirly
#25 Re: IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM ! ! !
ih pa tek je to krenulo, ubrzo ce poceti rondati kako mu je djevojka bezze a i on je poprilicno dosadan kada izadjete skupaAmiĐa_Idriz wrote:Napokon sam u vezi sa curom svog života...ali sve mi se čini da malo pomalo odbacujem najboljeg jarana.....imal iko ikakav dobar savjet ?