Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
-
smajo1
#1 Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
Čitam vaše priče o neispravnim i nepoštenim Hodžama koji leče od sihira ,i puno se piše o sihirbazima i o vješticama , a niko se nesjeti da piše o poštenim Hodžama jer ja mislim da je potrebnije ljudima koji imaju probleme , da znaju kome se mogu obratiti da rješe svoj problem.Jer ko nije bijo pod utjecajem sihira ili džina nezna kako je to.Zamislite sebe da vas boli zub i idete od zubara do zubara a zub ne prestaje boljeti šta bi dali da nađete zubara koji može da vam riješi problem. Pa ako neko zna mogo bih napisati broj telefona ili adresu tako bi bili korisniji a ne da se pravite budale iz onih koji trebaju pomoč. Ja lično mislim da je SEVAP pomoči onome kome je to potrebno.
- Ahmmed
#2 Re: Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
Bez ikakve loše namjere, mislim da je za početak, potrebno ostaviti brojeve telefona onih koji privatno daju časove maternjeg jezika!smajo1 wrote:Čitam vaše priče o neispravnim i nepoštenim Hodžama koji leče od sihira ,i puno se piše o sihirbazima i o vješticama , a niko se nesjeti da piše o poštenim Hodžama jer ja mislim da je potrebnije ljudima koji imaju probleme , da znaju kome se mogu obratiti da rješe svoj problem.Jer ko nije bijo pod utjecajem sihira ili džina nezna kako je to.Zamislite sebe da vas boli zub i idete od zubara do zubara a zub ne prestaje boljeti šta bi dali da nađete zubara koji može da vam riješi problem. Pa ako neko zna mogo bih napisati broj telefona ili adresu tako bi bili korisniji a ne da se pravite budale iz onih koji trebaju pomoč. Ja lično mislim da je SEVAP pomoči onome kome je to potrebno.
Što se ostalog tiče.....stochar, aferim!
-
sulesavic
#3 Re: Imali jo¹ ispravnih Hoða koji pravilno leèe od SIHIRA !
Evo, ispade mi zalogaj iz usta od smijehaAhmmed wrote:Bez ikakve lo¹e namjere, mislim da je za poèetak, potrebno ostaviti brojeve telefona onih koji privatno daju èasove maternjeg jezika!
- Ahmmed
#4 Re: Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
sulesavic wrote:Evo, ispade mi zalogaj iz usta od smijehaAhmmed wrote:Bez ikakve loše namjere, mislim da je za početak, potrebno ostaviti brojeve telefona onih koji privatno daju časove maternjeg jezika!
-
parafin
#6 Re: Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
e moj smajo, koji je tebi maternji jezik?smajo1 wrote: Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
ustvari... ovo je zajebancija, zar nije?
-
smajo1
#7 Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
parafin ako te zanima koji mi je materin jezik SLO
-
ragib
Lijecenje Kur'anom je dozvoljeno po Islamu tako da to nije protiv islamskih pravila a ostalo jeste.stochar wrote:nadrilijechnishtvo, gatanje i kojekakva bajanja su protivni islamskim pravilima tako da, sto se mene tice, svaki hodza koji se bakce s kojekakvim magijskim vjestinama moze okaciti djube o klin.
- SaraLe
#16 Re: Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
A da probas otici doktorusmajo1 wrote:Čitam vaše priče o neispravnim i nepoštenim Hodžama koji leče od sihira ,i puno se piše o sihirbazima i o vješticama , a niko se nesjeti da piše o poštenim Hodžama jer ja mislim da je potrebnije ljudima koji imaju probleme , da znaju kome se mogu obratiti da rješe svoj problem.Jer ko nije bijo pod utjecajem sihira ili džina nezna kako je to.Zamislite sebe da vas boli zub i idete od zubara do zubara a zub ne prestaje boljeti šta bi dali da nađete zubara koji može da vam riješi problem. Pa ako neko zna mogo bih napisati broj telefona ili adresu tako bi bili korisniji a ne da se pravite budale iz onih koji trebaju pomoč. Ja lično mislim da je SEVAP pomoči onome kome je to potrebno.
-
smajo1
#17 Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
Bijo sam,sve uredu
-
pofalicki
#18 Re: Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
Bio si kod pogresnog doktora, mozda bi trebao probati kod psihijatra...ne kontam da se ljudi jos uvijek lijece na nacin kako to Smajo zamislja i da vjeruju u sve to...svake godine se ulazu milijarde na institutima za istrazivanja sirom svijeta...smajo1 wrote:Bijo sam,sve uredu
- Fair Life
Idemoooooooooo...ragib wrote:Lijecenje Kur'anom je dozvoljeno po Islamu tako da to nije protiv islamskihstochar wrote:nadrilijechnishtvo, gatanje i kojekakva
bajanja su protivni islamskim pravilima tako da, sto se mene tice, svaki
hodza koji se bakce s kojekakvim magijskim vjestinama moze okaciti djube
o klin.
pravila a ostalo jeste.

-
ja71
#21 Re: Imali još ispravnih Hođa koji pravilno leče od SIHIRA !
jednom sam negjde procitao da psihijatrijske terapije nisu nista jace od placebo-efekta ako pacijent NE VJERUJE da ce ga psihijatar izlijeciti.pofalicki wrote:Bio si kod pogresnog doktora, mozda bi trebao probati kod psihijatra...ne kontam da se ljudi jos uvijek lijece na nacin kako to Smajo zamislja i da vjeruju u sve to...svake godine se ulazu milijarde na institutima za istrazivanja sirom svijeta...smajo1 wrote:Bijo sam,sve uredu
tako da ti u tom slucaju dodje na isto (ako izuzememo lijekove) hoces li ici "hodzi" li psihijatru.
naravno vazi i obratno: nijedan "hodza" ne moze "izlijeciti" nikoga ko ne vjeruje u njegove "metode".
sa te strane je mozda i opravdano da ljudi idu "hodzama" jer bolje je i to nego da pate.
-
ate
to neko folira.Phobius wrote:Ja naslova topica, hahahahahah. Nije ni cudo da trazis zdravstvenu pomoc od hodze, kad ni pisati ne znas. Najzanimljiviji je uzvicnik na kraju pitanja. hahahahahhaha
naslov ima previse gresaka na jednom mjestu da bi te greske spontano nastajale.