Imal zainteresovanih za Paintball
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
kiselikupus
#1 Imal zainteresovanih za Paintball
imal ljudi u Sarajevu koji su zainteresovani za Paintball
-
kiselikupus
jeste to je zezancija sa kuglcama u boji
rokanje izmedu dva tima ko ce prije da uzmem azastavicu jedni drugima i princip pobi sve i vrati se sam

rokanje izmedu dva tima ko ce prije da uzmem azastavicu jedni drugima i princip pobi sve i vrati se sam
-
kiselikupus
dobro ljudi tako da znate najvjerovatnije da ce klub i tereni biti otvoreni do proljeca tak oda znate da cemo napokon i u sarajevu imati i klub paintball-a da nemoramo ici po hrvatskoj
-
kiselikupus
eto ocekuj to na proljece a bice reklame svuda a i na ovoj stranici najvjerovatnije i web cemo da organizujemo
-
BigusDickus
Konacno mjesto gdje se mogu pokazati vjestine stecene godinama igranja Unreal Tournamenta (najcesce na poslu)... 
-
kiselikupus
konacno da raja igraju nesto ali u zivo tu ce se tek vidjeti ko je dobar a ko je los nema citova nema OGC-a nema gledanja kroz zidove itd...
uglavnom izviri i roknut si
tako da ce biti zabavno
uglavnom izviri i roknut si
tako da ce biti zabavno
-
BigusDickus
Headshot...

-
Bosančeros
Joj, radio sam to jednom, nisam nikada toliko "fleka" imao po sebi, ali ja sam za!!
-
kiselikupus
ma znam ali je ludnica rokanje nema citova ko zna zna ko nezna metak u celo 
-
Bosančeros
Ma, super je stvar, samo da su obje ekipe poštene!! Jer, ja kada sam bio, ova ekipa je stalno lagala, to jeste nisu priznavali kada ih pogodimo, a nakon par partija se ne može dokazati, jer se uvijek tvrdi da ja od prošle!! To samo da ne bude problem, ostalo je skoro sve super!!
-
kiselikupus
trebalo bi da bue sudija na terenu i to ce ja mislim i biti i sudija ce tacno znati dali je taj pogoden ili ne tako da nece biti problema sto se tice postenja jer ja mislim da je to najbolje da nebi dolazilo do nekih komplikacija znaci sudija koji je neutralan i kojeg vi necete poznavati znaci covjek iz kluba koji ce odredivati dali si ti pogoden ili ne
to je to
to je to
-
kiselikupus
dobro ljudi znaci ima zainteresovanih ja sve pripremam da ulozim lovu u to ali valja to sve vratiti poslije sto si ulozio puno love je u pitanju valjda ce se to isplatiti
- DaysleepeR
Ja sam mislio to da otvorim svojevremeno, i na papiru je sve super izgledalo, fina zarada i to sve, cak i potencijal postoji sto se kupaca tice, jedino me je zezno pocetni kapital.
Sa srecom.
Sa srecom.
-
kiselikupus
mostoje paintmine ali to ce sigurno biti poslije dok kluba malo zazivi ja sam kontao da bude na prirodnim terenima da skontam to da se desava u prirodi najvjerovatnije suma i livada suma je idealna tak da sam kontao da to nastimam da napravim bunkere itd. mozda tu bude i neka rusevina odnosno kuca koja nije useljiva pa ce biti neki fazoni ono ala canter strike terori i antiteroristi
sve u svemu bice to dobro sutra se cujem ja sa likom da mi pravi web stranicu i sa pravnikom da sredujem papire za klub a cim to sredim dolaze puske eto tako raja samo da se ne izradim
-
BO
Fakat onaj za tako nesto je suma idealna sa nekim pratecim objektom koji nije u funkciji upravo to sto si rekao, sto se tice terena nebi smjeo da bude malen ipak znas i sam da tu dosta takmicara ima zavisi sve kako se raspodjeli, uglavnom mislim to kad se otvori to bi trebalo zazviti pravo---reklamu lupi neku jel reklama cuda cini