Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Konjanik

#1 Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by Konjanik »

- Pojrenuo sam firmu za preradu metala i proizvodnju stvari od inox celika, takodjer u suradnji sa vecom firmomiz Slovenije radimo i obuku novih argonskih zavarivaca, dakle troskove obuke snosi firma iz slovenije a obuceni varilac ide njima radit.

- Volio bih ako ima na ovom forumu jos argonaca da se jave treba mi informacija o tome kako pronaci spisak uvoznika Inoxa u BiH.Prosle sedmice sam bio na Kosovu i sazno sam da Kosovari imaju nekog uvoznika koji ima dostavlja inox 4 puta jeftinije nego u BiH.Za sada ja kupujem inox od Bogner čelik ali bih volio da saznam za jos koje uvoznike.

- Znam da Indijci sada drze prevlast u izvozu i proizvodnji inoxa u svijetu al nisam uspio naci da to izvoze u BiH.
BarbaDue

#2 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by BarbaDue »

kako ja znam firma iz Goražda "Bekto precisa" uvozi inox. kako na koji nacin ne znam...
najbolje ti je da ih direktno nazoves pa se raspitaj kod njih...
ecoo

#3 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by ecoo »

moze se sve naci, ja dosta toga uzimam u zagrebu i cjena je super.. ima li neko da bi uzimao inox urase za ograde na primjer: ukrasne kugle za 18mm cjev. zavrsne vrhove za 10, 12, 16., 18 mm cjev... zavrsne oble cepove za 30, 40 i 50 mm cjev....
insider

#4 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by insider »

Firma "Inox Ajanovic" Tesanj, rade na veliko pa probaj (info na web-u)!
Konjanik

#5 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by Konjanik »

ecoo wrote:moze se sve naci, ja dosta toga uzimam u zagrebu i cjena je super.. ima li neko da bi uzimao inox urase za ograde na primjer: ukrasne kugle za 18mm cjev. zavrsne vrhove za 10, 12, 16., 18 mm cjev... zavrsne oble cepove za 30, 40 i 50 mm cjev....

Kako ti se isplati kupit to u Zg pa prevuci u BH - mislim, moras platit uvozne carine i to sve se odrazi na zavrsnu cijenu ?
Konjanik

#6 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by Konjanik »

ecoo wrote:moze se sve naci, ja dosta toga uzimam u zagrebu i cjena je super.. ima li neko da bi uzimao inox urase za ograde na primjer: ukrasne kugle za 18mm cjev. zavrsne vrhove za 10, 12, 16., 18 mm cjev... zavrsne oble cepove za 30, 40 i 50 mm cjev....

Hej jarane ja sam zainteresovan da kupim ukrase za inox ograde de mi se javi na pvt treba mi da vidim prvo cjenovnik , usput ako si zainteresovan da kupis nove aparate za varenje, elektro i argon, masine za savijanje, bravarski i tokarski stroj ali mnogo drugih novih masina za metalnu industriju sve njemacke marke placanje moze i na rate s 2 godine garancije .
ecoo

#7 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by ecoo »

pozdrav prijatelju.. dugo me nije bilo.. pa ako si jos za interesovan evo ti broj ili ostavi svoj pa se cujemo..pozz...

061 589 534 eco
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by KatarinaKosaca »

Nazovi privrednu komoru i oni će ti faxom poslati spisak i uvoznika i izvoznika
frankie

#9 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by frankie »

Konjanik wrote:- Pojrenuo sam firmu za preradu metala i proizvodnju stvari od inox celika, takodjer u suradnji sa vecom firmomiz Slovenije radimo i obuku novih argonskih zavarivaca, dakle troskove obuke snosi firma iz slovenije a obuceni varilac ide njima radit.

- Volio bih ako ima na ovom forumu jos argonaca da se jave treba mi informacija o tome kako pronaci spisak uvoznika Inoxa u BiH.Prosle sedmice sam bio na Kosovu i sazno sam da Kosovari imaju nekog uvoznika koji ima dostavlja inox 4 puta jeftinije nego u BiH.Za sada ja kupujem inox od Bogner čelik ali bih volio da saznam za jos koje uvoznike.

- Znam da Indijci sada drze prevlast u izvozu i proizvodnji inoxa u svijetu al nisam uspio naci da to izvoze u BiH.
Kako velike stvari radis ? Ja trazim uvijek nekog koji ce raditi stvari iz inoxa, ali malo vece. Za moju firmu u Austrii.
Pozdrav.
ecoo

#10 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by ecoo »

pa dosta velike..zavisi kolike vas stvari zanimaju i sta konkretno vas zanima od inoxa....
dobojlija81

#11 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?

Post by dobojlija81 »

1
Post Reply