Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
Moderator: anex
-
Konjanik
#1 Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
- Pojrenuo sam firmu za preradu metala i proizvodnju stvari od inox celika, takodjer u suradnji sa vecom firmomiz Slovenije radimo i obuku novih argonskih zavarivaca, dakle troskove obuke snosi firma iz slovenije a obuceni varilac ide njima radit.
- Volio bih ako ima na ovom forumu jos argonaca da se jave treba mi informacija o tome kako pronaci spisak uvoznika Inoxa u BiH.Prosle sedmice sam bio na Kosovu i sazno sam da Kosovari imaju nekog uvoznika koji ima dostavlja inox 4 puta jeftinije nego u BiH.Za sada ja kupujem inox od Bogner čelik ali bih volio da saznam za jos koje uvoznike.
- Znam da Indijci sada drze prevlast u izvozu i proizvodnji inoxa u svijetu al nisam uspio naci da to izvoze u BiH.
- Volio bih ako ima na ovom forumu jos argonaca da se jave treba mi informacija o tome kako pronaci spisak uvoznika Inoxa u BiH.Prosle sedmice sam bio na Kosovu i sazno sam da Kosovari imaju nekog uvoznika koji ima dostavlja inox 4 puta jeftinije nego u BiH.Za sada ja kupujem inox od Bogner čelik ali bih volio da saznam za jos koje uvoznike.
- Znam da Indijci sada drze prevlast u izvozu i proizvodnji inoxa u svijetu al nisam uspio naci da to izvoze u BiH.
- BarbaDue
#2 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
kako ja znam firma iz Goražda "Bekto precisa" uvozi inox. kako na koji nacin ne znam...
najbolje ti je da ih direktno nazoves pa se raspitaj kod njih...
najbolje ti je da ih direktno nazoves pa se raspitaj kod njih...
-
ecoo
#3 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
moze se sve naci, ja dosta toga uzimam u zagrebu i cjena je super.. ima li neko da bi uzimao inox urase za ograde na primjer: ukrasne kugle za 18mm cjev. zavrsne vrhove za 10, 12, 16., 18 mm cjev... zavrsne oble cepove za 30, 40 i 50 mm cjev....
- insider
#4 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
Firma "Inox Ajanovic" Tesanj, rade na veliko pa probaj (info na web-u)!
-
Konjanik
#5 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
ecoo wrote:moze se sve naci, ja dosta toga uzimam u zagrebu i cjena je super.. ima li neko da bi uzimao inox urase za ograde na primjer: ukrasne kugle za 18mm cjev. zavrsne vrhove za 10, 12, 16., 18 mm cjev... zavrsne oble cepove za 30, 40 i 50 mm cjev....
Kako ti se isplati kupit to u Zg pa prevuci u BH - mislim, moras platit uvozne carine i to sve se odrazi na zavrsnu cijenu ?
-
Konjanik
#6 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
ecoo wrote:moze se sve naci, ja dosta toga uzimam u zagrebu i cjena je super.. ima li neko da bi uzimao inox urase za ograde na primjer: ukrasne kugle za 18mm cjev. zavrsne vrhove za 10, 12, 16., 18 mm cjev... zavrsne oble cepove za 30, 40 i 50 mm cjev....
Hej jarane ja sam zainteresovan da kupim ukrase za inox ograde de mi se javi na pvt treba mi da vidim prvo cjenovnik , usput ako si zainteresovan da kupis nove aparate za varenje, elektro i argon, masine za savijanje, bravarski i tokarski stroj ali mnogo drugih novih masina za metalnu industriju sve njemacke marke placanje moze i na rate s 2 godine garancije .
-
ecoo
#7 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
pozdrav prijatelju.. dugo me nije bilo.. pa ako si jos za interesovan evo ti broj ili ostavi svoj pa se cujemo..pozz...
061 589 534 eco
061 589 534 eco
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
Nazovi privrednu komoru i oni će ti faxom poslati spisak i uvoznika i izvoznika
-
frankie
#9 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
Kako velike stvari radis ? Ja trazim uvijek nekog koji ce raditi stvari iz inoxa, ali malo vece. Za moju firmu u Austrii.Konjanik wrote:- Pojrenuo sam firmu za preradu metala i proizvodnju stvari od inox celika, takodjer u suradnji sa vecom firmomiz Slovenije radimo i obuku novih argonskih zavarivaca, dakle troskove obuke snosi firma iz slovenije a obuceni varilac ide njima radit.
Pozdrav.
-
ecoo
#10 Re: Imal ovdje neko da radi sa Inoxom?
pa dosta velike..zavisi kolike vas stvari zanimaju i sta konkretno vas zanima od inoxa....