Evo ima veC 3-4 godine od kaKo je u moje sElo svaka baba nabAvila kompliter. Povezali se svi na iNternet, kuPili seGa meGa drajv...babE u oBliku musKog, dzEdovi u obliku zeNskog polnog orGana.Stave ga preko katode i anode digitAlno analognim konvertErom,svako veCe oni se zabaLJaju...seGa meGa...
I ja boGami naBavio isto, al`ne dam im adresu!!!
SvaKo vece tRi godiNe, sa dzeVojkama najljepsim iz ciJelog sVijeta,navEce se nadJem,ovaKo joj viDim gDje u portalu na eKranu, prikOpcana na seGa meGa drajv. Ma super nesto! NemorAs je izvoditi na veCeru, plaCat pice sluSat gluposti! Odmah se priKljucis i vozis!
Taman ja jedno vEce,upozno` se sa jednom malom kuHaricom iz kineSke ambAsade, prikljuCila se ona na koMpliTer...
Poco` ja,kad oNo smetnje na veZama Bog te j...!!! Sta je ovo sad? Jedna baBa se pojavi:
-Rambo jes`to ti?
-nisam goSpodjo, jedan je RaMbo! To je SylvEster StalonE, njemu se obratite!!!
-ne, ne, RamBo AmadeUs, ti me zaniMas.
-rekoh, izvol`te gospoDjo:
-znas RaMbo, ja sam zeNa najboGatijeg coj`ka na svijEtu, ovoga sto je u poslu sa koMpliteRima.
...OOtkad se oboGatio, nije me dovatio, uVatila mi se pAucina!!! Pa ako moZes RamBo, ti mi pomozi jer nEma nikO druGGi...
-rekoh, goSpodjo neMa problema, imate li apaRaturu?
-kako nemam buDalo jedna! Muz mi to proizvodi!
Dobro!prikljucite se, poDesite poteNciometar na najjace da se ne zajeBavamo cijElu nOc!
I poco` ja lijepo oko baBe, lagAni rad, seGa-meGa...
vidim ja,crkNuce mi koMpjuter od vlAge,te ja smAnjim malo gas...Kad u pola posla,neko kuCa na vrata:
-ko je?
OTVARAJ KURVOO, TO SAM JA, TVOJ MUZ!
Zena se zbunila,
-ma otvori boli te k....! I onaKo ima rezeRvni kljuc. Uci ce, ubijeDicu ga ja.
Ulazi muz, STA TO RADIS KURVO?
J..... TI MATER AUTOMATSKI!
-MA NISAM MUZU, NISAM MUZU,
-KAKO NIJE, JE.... TI MILU MAJKUUU!
Vidim ja,
Druze,ja sam hAker sa BAlkana, ugraDJujem vAm u winDows 32-bitni sistem.......