Ima veC 3-4 gOdiNe otkAKo je u moje sElo svaka p... nabAvila

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
citron

#1 Ima veC 3-4 gOdiNe otkAKo je u moje sElo svaka p... nabAvila

Post by citron »

8)
Evo ima veC 3-4 godine od kaKo je u moje sElo svaka baba nabAvila kompliter. Povezali se svi na iNternet, kuPili seGa meGa drajv...babE u oBliku musKog, dzEdovi u obliku zeNskog polnog orGana.Stave ga preko katode i anode digitAlno analognim konvertErom,svako veCe oni se zabaLJaju...seGa meGa...
I ja boGami naBavio isto, al`ne dam im adresu!!!
SvaKo vece tRi godiNe, sa dzeVojkama najljepsim iz ciJelog sVijeta,navEce se nadJem,ovaKo joj viDim gDje u portalu na eKranu, prikOpcana na seGa meGa drajv. Ma super nesto! NemorAs je izvoditi na veCeru, plaCat pice sluSat gluposti! Odmah se priKljucis i vozis!
Taman ja jedno vEce,upozno` se sa jednom malom kuHaricom iz kineSke ambAsade, prikljuCila se ona na koMpliTer...
Poco` ja,kad oNo smetnje na veZama Bog te j...!!! Sta je ovo sad? Jedna baBa se pojavi:

-Rambo jes`to ti?
-nisam goSpodjo, jedan je RaMbo! To je SylvEster StalonE, njemu se obratite!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
-ne, ne, RamBo AmadeUs, ti me zaniMas.
-rekoh, izvol`te gospoDjo:
-znas RaMbo, ja sam zeNa najboGatijeg coj`ka na svijEtu, ovoga sto je u poslu sa koMpliteRima.

...OOtkad se oboGatio, nije me dovatio, uVatila mi se pAucina!!! Pa ako moZes RamBo, ti mi pomozi jer nEma nikO druGGi...
-rekoh, goSpodjo neMa problema, imate li apaRaturu?
-kako nemam buDalo jedna! Muz mi to proizvodi!
Dobro!prikljucite se, poDesite poteNciometar na najjace da se ne zajeBavamo cijElu nOc!

I poco` ja lijepo oko baBe, lagAni rad, seGa-meGa...
vidim ja,crkNuce mi koMpjuter od vlAge,te ja smAnjim malo gas...Kad u pola posla,neko kuCa na vrata:
-ko je?
OTVARAJ KURVOO, TO SAM JA, TVOJ MUZ! :x :x :x :x
Zena se zbunila, :shock: ne zna sta ce.
-ma otvori boli te k....! I onaKo ima rezeRvni kljuc. Uci ce, ubijeDicu ga ja.
Ulazi muz, STA TO RADIS KURVO? :x
J..... TI MATER AUTOMATSKI!
-MA NISAM MUZU, NISAM MUZU, :shock: nije to sto mislis!
-KAKO NIJE, JE.... TI MILU MAJKUUU! :x

Vidim ja, :D odnio vRag salu... i kazem: drUze, lezi gOla zeNa,zice joj vire odozdo,vezane za kOmPliter,sta da mu kazem...
Druze,ja sam hAker sa BAlkana, ugraDJujem vAm u winDows 32-bitni sistem....... :D :D :D :D
:)

Post by :) »

:lol: :lol:
sega mega!!! :D
Toozla

Post by Toozla »

siga miga... :D
Saian

Post by Saian »

mrak ti kao struchnjak za lik&djelo gore nepravedno nepotpisanog gurua, te kao autoritet u polju informatike sta bi rekao da li je u ovom sluchaju njegova visost Rambo pogreshno citiran te umjesto "kompujter" pogreshno preneseno "kompliter" :D :D :D , te "ovako joj, vidim je u totalu (op.a. krupni = total) na ekranu" a ne " u portalu ...(op.a. ovaj dio vapi za smislom)" sljedeci put obratiti paznju tokom slushanja, ovim putem bih zamolio da se ubuduche trenuci genijalnosti ovog gurua tachno citiraju, ili da se zbog njihove jedinstvene prirode izostave u potpunosti :D :D ;)
Post Reply