Ima se, moRe se...Plate od 40 000 km u BiH

Post Reply
ljuspica

#551 Re: Ima se, moRe se...Plate od 40 000 km u BiH

Post by ljuspica »

Gledam dnevnik ovaj od nocas i gost u dnevniku visoki predstavnik BiH. Covjek rece da novi pregovori izmedju MMFa i BiH koji su trebali biti 22 januara 2014.godine su vec otkazani. Razlog? Koji? Da li to znaci da BiH nece dobiti novac od MMF i da ce sve plate budzetskih korisnika biti upitne? Jel' to u pitanju dug od BiH prema MMF? Ko je odgovoran za to?
Takodjer mi je vrlo cudna situacija sto je gosp.Budimir smjenio tj. dao otkaz ministru finansija. odkud bas sad? Sve mi nekako smrdi na nekakav dogovor...
sith

#552 Re: Ima se, moRe se...Plate od 40 000 km u BiH

Post by sith »

ljuspica wrote:Gledam dnevnik ovaj od nocas i gost u dnevniku visoki predstavnik BiH. Covjek rece da novi pregovori izmedju MMFa i BiH koji su trebali biti 22 januara 2014.godine su vec otkazani. Razlog? Koji? Da li to znaci da BiH nece dobiti novac od MMF i da ce sve plate budzetskih korisnika biti upitne? Jel' to u pitanju dug od BiH prema MMF? Ko je odgovoran za to?
Takodjer mi je vrlo cudna situacija sto je gosp.Budimir smjenio tj. dao otkaz ministru finansija. odkud bas sad? Sve mi nekako smrdi na nekakav dogovor...
Apsolutno, zato sto je to i cilj. Svi rade zajedno, dokazano kroz koalicije. Kome nije jasno, nek se ne bavi politikom.
Post Reply