ima nade za BH muzicku scenu
Moderator: _BataZiv_0809
-
mojhaver
#1 ima nade za BH muzicku scenu
Svratih sinoc na Live pop rock koncert na Bascarsiji,
pa stvarno je sve otislo u klinac, Nervozni Postar specijalni gost,
bas cirkus kolorado, nije me toliko zacudilo sto nervozni postar svira na rock koncertu koliko me je zacudilo da toliko te omladine, koja ima duge kose i nose majice sa slikama slavnih rock benodva, pjevaju pjesme nervoznog postara, a vrhunac je bio kad su svirali nekakvu pjesmu mi smo drvosjece uh .................... ne zelim dalje da pisem
hm, sto kazu ima nade za BH muzicku scenu, sta ostali misle o tome,
pa stvarno je sve otislo u klinac, Nervozni Postar specijalni gost,
bas cirkus kolorado, nije me toliko zacudilo sto nervozni postar svira na rock koncertu koliko me je zacudilo da toliko te omladine, koja ima duge kose i nose majice sa slikama slavnih rock benodva, pjevaju pjesme nervoznog postara, a vrhunac je bio kad su svirali nekakvu pjesmu mi smo drvosjece uh .................... ne zelim dalje da pisem
hm, sto kazu ima nade za BH muzicku scenu, sta ostali misle o tome,
-
mojhaver
ma u principu ja volim obici sve svirke, i cijenim svaciji trud i zalaganje ali sto je previse previse, medju rock bendovima se pojavi Nervozni Postar kao zvijezda veceri sto nema smisla, mislim svaka njima cast oni dobro sviraju mislim na kvalitet svirke ali stvarno im nije bilo mjesto na onoj pozornici,
"zakleo sam se u bioskopu bas, kad porastem bit cu Salko dinamitas"
"zakleo sam se u bioskopu bas, kad porastem bit cu Salko dinamitas"
- sojka
Nije problem u samoj muzici. Mislim ima njih koji jos uvijek sviraju dobre stvari, ima i vjecne stare dobre klasike. Problem je izgleda u kriterijumima i publici koja to sve podrzava.
Sjetimo se skorasnjeg ispada na 202.
Mada ne volim psovke, ono je brate bilo na mjestu. Nemas sa kim slusati, nema te ko slusati.
Nicu Stoje kao gljive, nicu Severine, Mancicke dolaze do izrazaja, a da to je nova moda.
A nista drugacija stvar nije sa samim izvodjacima.
Sjetimo se skorasnjeg ispada na 202.
Mada ne volim psovke, ono je brate bilo na mjestu. Nemas sa kim slusati, nema te ko slusati.
Nicu Stoje kao gljive, nicu Severine, Mancicke dolaze do izrazaja, a da to je nova moda.
A nista drugacija stvar nije sa samim izvodjacima.
-
kosmo