plain vanilla wrote:BiH-x wrote:plain vanilla wrote:Ma kakvu sad nezavisnost? odakle to odjednom?
Pitanje je poprilicno jednostavno, pv. Ako nemas odgovor onda lijepo to reci.
pa to je isto da ja tebe pitam sta ako sutra Federacija proglasi nezavisnost
referendum nema veze s tim, referendum je u vezi suda i tuziteljstva
Referdum je direktan udar na drzavu, da se ovakvo pitanje povlaci u nekoj drugoj zemlji, i predlagaci a i oni sto to podrzavaju bi se nasli iza resetaka. I da, ne zaboravi;
Referendumsko pitanje glasi "da li podržavate nametnute zakone visokog predstavnika i međunarodne zajednice, posebno o Sudu i Tužilaštvu BiH, i njihovu neustavnu verifikaciju u Parlamentarnoj skupštini BiH".
pazi kako to ide lancano;
Na Trgu Republike Srpske, ispred zgrade vlade Republike Srpske, skinuta je zastava Bosne i Herecegovine i umjesto nje stavljena još jedna zastava Republike Srpske (RS).
Reporter "Frontala" primjetio je ovu izmjenu još prošle sedmice, a danas je ovaj portal kontaktirao Veru Sajić, pomoćnika za informisanje Generalnog sekretara vlade Republike Srpske.
Vera Sajić je u telefonskom razgovoru rekla kako ona kroz prozor vidi zastavu BiH, odnosno da vidi neku ”žuto-plavu” zastavu.
S obzirom da su fotografije od kojih je sačinjen ovaj video klip, snimljene prethodni dan, nakon razgovora sa gospođom Sajić reporter "Frontala" se ponovo uvjerio da je na jarbolu na kome je ranije bila zastava BiH, istaknuta zastava Republike Srpske.
Jedina "žuto-plava" zastava koju je iz svoje kancelarije mogla vidjeti Vera Sajić, jeste zastava Evropske unije.
a za tvoju i adriaticovu zabrinutost o tome ima li ko da brani drzavu, kazem da ima, ja sam kako ti ono rece vojnonesposoban (zbog zdravstvenih razloga koji znas kako su nastali), ali sa ruksakom punih tableta sam spreman da preletim tih desetak sati koliko me djeli do prvih linija odbrane BiH...