IMA LI SRPSKE & HRVATSKE KRIVICE ?????
-
cipelici
#1 IMA LI SRPSKE & HRVATSKE KRIVICE ?????
Bas nisam nacionalista ali postoji li odgovornost i od drugih za sve sto smo prosli ? Zasto se samo jedno ime i 'djelo' krivi ? Postoji li barem minimum odgovornosti i na drugim susjednim nam zemljama i njihovim vozdovima ???? Ko je posten i demokratican odgovoriti casno na to pitanje ?
- DiplomataSaSela
#9 z
Livadicu a dje to
-----------------
ne kontam ... ...
Kako
-----------------
ne kontam ... ...
Kako
-
margareta
Klasika. Kada je upitan jedan covjek , najezda komentatora, izliva pameti, komentara, argumenata, fakata, cinjenica ............................???????
Kada je DRUGA konfesija upitna TAJAC. Grobna tisina. Svi spavaju istinu snom zrtvenika.
Niko nista nema pojma kada se radi o greskama iz njihovog tora !?
Svjesno sam postavila ovo pitanje sa ciljem da provjerim koliko su galamdjije spremne sagledati SVOJ tor i iznijeti SVOJE greske koje niposto NISU zanemarive.
Znamo se pozivati na greske drugih ali dok sa sobom ne rascistimo nista od konkretnih i pravednih barem spoznaja.
Hvala svim prozvanim aktivnim ucesnicima.
vozdrica
Kada je DRUGA konfesija upitna TAJAC. Grobna tisina. Svi spavaju istinu snom zrtvenika.
Niko nista nema pojma kada se radi o greskama iz njihovog tora !?
Svjesno sam postavila ovo pitanje sa ciljem da provjerim koliko su galamdjije spremne sagledati SVOJ tor i iznijeti SVOJE greske koje niposto NISU zanemarive.
Znamo se pozivati na greske drugih ali dok sa sobom ne rascistimo nista od konkretnih i pravednih barem spoznaja.
Hvala svim prozvanim aktivnim ucesnicima.
vozdrica
-
margareta
Jeste Monya , tema je zaista da boli glava. Samo mozes li SHVATITI zasto ? Odgovori su bezbroj postova na prozivanje odgovornosti samo jednoga imena, jednoga utornjanog naroda a ostali su tu cisti i pravedni sa bezbroj argumenata, dokaznih materijala, optuzbi da su samo jedni kriminalci, ubice, teroristi, mafijasi , ratni profiteri i postratni sto je tacno. ALI da li se moze tako govoriti o Gojku Susku, o Smiljku Shagolju kao o Fatmiru koga nit volim nit mrzim ? Gdje je Jelavicevo mjesto ? Gdje su Covic i Paravac i da li je sam Tihic jedini predsjednik ovoga cuda od zemlje ? Shokirana sam poplavom optuzbi upucenih na samo jednu stranu !? Ajde eto IMA li krivice kod Srba ili Hrvata ? Da li je Alija JEDINI krivac i KOLIKA je tezina njegove krivice komparativno sa Tudjmanom i Miloshevicem ? Dokle ce forum biti poligon optuzivanja bez i najmanje doze samo optuzbi i samokritike ?Monya wrote:TEMA JE, BOLI GLAVA!
Ugodna noc
vozdrica
-
H2SO4
Dobro jutro!margareta wrote:Laka ti i mirna nocMonya wrote:"Dokle ce forum biti poligon optuzivanja bez i najmanje doze samooptuzbi i samokritike ? "
Lijepo receno!
damo![]()
Mozda bi i jevreji trebali da priznaju svoju krivicu za genocid koji su pretpili od vasih kolega nacista?
-
margareta
Moje kolege nisu nikada bili niti ce to biti NACISTI.H2SO4 wrote:Dobro jutro!margareta wrote:Laka ti i mirna nocMonya wrote:"Dokle ce forum biti poligon optuzivanja bez i najmanje doze samooptuzbi i samokritike ? "
Lijepo receno!
damo![]()
![]()
Mozda bi i jevreji trebali da priznaju svoju krivicu za genocid koji su pretpili od vasih kolega nacista?
Koliko vidim iz 'pismenih radova' na ovo pitanje NIKO nema KONKRETAN odgovor !?