Ima li šanse za novi rat?!

Post Reply

Ima li šanse za novi rat?!

Da
55
54%
Ne
37
37%
Ne želim se izjasniti!
2
2%
Ne znam
7
7%

Total votes: 101

horiznot

Post by horiznot »

Jastreb35 wrote:
Svjestan sam da me mnogi smatraju fašistom zbog izjava. Ali samo nazivam stvari pravim imenom. A ti zvučiš kao Alija koji je rekao da Srbi imaju demokratsku tradiciju.
Negativna generalizacija jeste diskriminacija, ma koliko se ti to trudio upakovati u patriotizam. Srbi su castan i posten narod. Koliko ce se brzo veci dio tog naroda uspjeti odlijepiti od velikosrba, u kojim vide zastitu od majorizacije a kojom ih realizatori genocida plase, zivisi od svih nas.
:-) :-) Jasta :sad:
horiznot

Post by horiznot »

homobalkanikus wrote:ev malo citam komentare....sta ste svi zapeli za dijasporu...ko ih je*e!!! kad bi doslo do rata oni su daleko, mislis da bi iko iz austrije vratio se u BiH da se bori za ovu zemlju??? Ovo malo bosnjaka ovdje se treba jednostavno noruzati za svaki slucaj, za nas opstanak na ovim prostorima
Hvala takodje i to na kvadrat , imas pozdrav od onih koji su ostali invalidi i koji su bili u logorima !!!!!!!! Znam neke koji su 1992 dosli iz Austrije mada tada rijec dijaspora nije ni postojala.Takodje znam mnoge koji su se zadesili u Bosni pa zazalili sto su bas tu, ali nisu mogli pobjeci , a HTJELI SU .Takvi su danas najglasniji kada je u pitanju dijaspora. Licemjeri ! Htio pobjeci a nije mogao , a sad se trsi kako je on heroj.Hajde bolan sta ti smetaju izbjeglice.
Pobilo im pola familije , kosti slomilo , oni danas ciste klozete u Vancuveru......i ti se nasao da psujes.
:x :x
Vodenjak

Post by Vodenjak »

horiznot wrote:
homobalkanikus wrote:ev malo citam komentare....sta ste svi zapeli za dijasporu...ko ih je*e!!! kad bi doslo do rata oni su daleko, mislis da bi iko iz austrije vratio se u BiH da se bori za ovu zemlju??? Ovo malo bosnjaka ovdje se treba jednostavno noruzati za svaki slucaj, za nas opstanak na ovim prostorima
Hvala takodje i to na kvadrat , imas pozdrav od onih koji su ostali invalidi i koji su bili u logorima !!!!!!!! Znam neke koji su 1992 dosli iz Austrije mada tada rijec dijaspora nije ni postojala.Takodje znam mnoge koji su se zadesili u Bosni pa zazalili sto su bas tu, ali nisu mogli pobjeci , a HTJELI SU .Takvi su danas najglasniji kada je u pitanju dijaspora. Licemjeri ! Htio pobjeci a nije mogao , a sad se trsi kako je on heroj.Hajde bolan sta ti smetaju izbjeglice.
Pobilo im pola familije , kosti slomilo , oni danas ciste klozete u Vancuveru......i ti se nasao da psujes.
:x :x
Ma neka ba...
Pusti..
Ovakvi kao ovaj su se, eto, jedini borili...
A svi skupa smo svjedoci za STA su se na kraju izborili!
Izborili su se za svoje nezadovoljstvo svim i svacim oko sebe, a onda, ne znajuci sta bi i kako bi, lijece svoju destruktivnost takmiceci se u svojoj omiljenoj disciplini pljuvanja u dalj na sve i svo oko sebe!
Jadnici..
Neshvaceni i ostavljeni...:oops:
Post Reply