Ima li ovome vise kraja.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Lace

Post by Lace »

ebi ga :-?
mostarac

#2 Re: Ima li ovome vise kraja.

Post by mostarac »

Strijelac wrote:Sjedne covjek, i upozna djevojku. Vidis da imas konekciju sa njom, kao s nikim do sada, i ona se isto tako osjeca. dodju roditelji i kazu "nema sanse on dolazi iz mjesanog braka".

Prva, druga, pa ovo je vec treca cura ovako covjece?

Zasto je narod toliko zaostao!!!!!!!!!
do tebe je i do nje, a ne do njih. Jednostavno im recite - gospodo ja zivim svoj zivot.Volim vas i postujem i sve je OK, ali moj izbor je moj izbor kraj koga cu se ja buditi godinama. kraj vas sigurno necu. E sad to ti je djevojka a ne zena, ali ipak...
pirmin

Post by pirmin »

Ma to je do horoskopa.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Pa koliko poznajes djevojku? Da li ste uopste pokusali da budete zajedno?
Nemojte se tako la`ko predati. Njeni roditelji mogu biti totalno protiv toga ali shvati da oni tebe ne poznaju uopste (po ovom navedenom sto sam procitala mislim da se ne poznajete).
Zato upoznajte se vas dvoje dobro, ako vidis da je hemija 100 %-tna ulazite i jedno i drugo u vasu vezu. Kad sve prodjes i kad vidis da je stvarno to to (mislim za jedan duzi period) tad cete biti oboje spremni "dignuti" ruke od "kratkomisljenika :D ". :-) :-)

Sad se mozda ne poznajete dovoljno da bi ta djevojka mogla okrenuti ledja svojim roditeljima i posvetiti tebi svu paznju svijeta.
Zato.... sve laganice, budite iskreni jedno prema drugom pa s` vremenom cete i saznati da li ste vas dvoje jedno za drugo ili ne.

Sve u svemu,

sretno!

:) :-) :-) :-)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

ostro i na prvu wrote:Kakva laganica,odma ostro i na prvu :D
@Strijelac, ugledaj se na @ostrog i na prvu. :D Uradis li sve ovo sto on kaze pise ti se isto kao i njemu. :D
zeljeni_nadimak

Post by zeljeni_nadimak »

Ne kontam u cemu je problem. Isto pisma iz tinejdzerskih casopisa. Kakvi roditelji, ziv bio? Svasta :zzzz:
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Pa kraja ti sigurno nece biti ako se predstavljas kao "Jugosloven", religija ti nije vazna a trzas se na provokacije samo jedne strane i branis istu, dok drugu potpuno zanemaris
dinash

Post by dinash »

cuj adidaske. pa to je bilo prije starki, a znas kad su starke bile ... auuuu ...
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Jedina bitna stvar u svemu ovome je: kako ti uspijevaš uvijek naći trebu koja nije iste vjere kao ti???

I mozda još jedna bitna činjenica - a to je da si ti u stvari bitan, ma o čemu se radilo. Kako roditelji mogu uticati na tebe toliko, koliko godina imaš uopšte? Ako već tražiš curu za ženidbu, sumnjam da si u fazi kada bi roditelji mogli efektno utjecati na tvoje odluke, pogotovo ako su one vrlo diskutabilne.
aminasjj

Post by aminasjj »

3 puta si upoznao različite ženske i prema svakoj od njih si osjetio konekciju kao SA NIKIM do sada????? WOW, zamisli tek kakve fantastične ženske te očekuju u budućnosti! sa svakom sljedećom osjetiš više i više, bolje i bolje. Mislim da baviš pogrešnim problemom.
Stitch__

Post by Stitch__ »

ma ej moj ti 8-) ja sam ti u istoj situaciji, zbog toga njeni ni ne znaju za mene :-? a ne brini se, ako se vas dvoje dovoljno volite, ne postoji taj koji ce vas razdvojiti. vjeruj mi :-) 8-) jednog dana, kad dodje vrijeme za to, morat ce saznat, neko vrijeme ce se ljutit, al se sigurno nece odrec djeteta zbog necega takvog. prema tome - ne govorite im nista, ili ako vec jeste, sakrijte se malo 8-) :)
Qler

Post by Qler »

moj haver se zabavlja sa djevojkom 3 i po godine.... njeni misle da je on u americi :D:D znaju momka znaju kakav je sve to ali ipak iz mjesanog je braka i ne daju joj. jos su joj i svakakve scene pravili ma nema fuj fuj!! :x
edu

Post by edu »

Strijelac wrote:Ma djevojki je 21 godina ba. Roditelji su joj Bog i Batina. :roll: mene ljudi kad pitaju jesil musliman, ja im kazem ja sam ti i musliman i katolik. Zaboli me, prezivio sam rat u Sarajevu, i nisam ovoliko diskriminacije dobijo, nego poslije rata u USA. Kokad imas onog naroda, doslo iz svakakvih sela iz Bosne, pa i ne znaju sta znaci imati adidaske imati na nogama, a kamo li da skontaju da je ovo 2006 godina.
buraz..problem je u tebi..kad te neko ovo pita..ti treba da mu jebes majku..a ne da mu ovo odgovaras..sta koga boli kurac kome se ti molis..i da li se molis..isto tako i njenje roditelje!
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Strijelac wrote:Malo ste krivo shvatili, 'njezini roditelji dodju i kazu "MA Bjezi ba, MOZE NAS SVE ZIK ZIK'. moje roditelje zaboli neka stvar.. ko je ko!
A šta ona kaže na to zik, zik..... :-?
Husko Kotrljanjić

Post by Husko Kotrljanjić »

Ljubavi na prvi pogled su corava posla.

Glede tvog problema,pa reci im da ces izabrati islam kao svoju religiju od te dvije koje ti se nude,ako im je to glavni problem. :D
Da li ces zaista, to je samo izmedju tebe i Boga. :D
3per

Post by 3per »

Ne vole ljudi kod nas crnce :roll:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Ili tačnije, ne vole ljudi kod nas ljude... :-?
pirmin

#18 Re: Ima li ovome vise kraja.

Post by pirmin »

Strijelac wrote:Sjedne covjek, i upozna djevojku. Vidis da imas konekciju sa njom, kao s nikim do sada, i ona se isto tako osjeca. dodju roditelji i kazu "nema sanse on dolazi iz mjesanog braka".

Prva, druga, pa ovo je vec treca cura ovako covjece?

Zasto je narod toliko zaostao!!!!!!!!!
Mozda ti se cuje iz usta?!
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Hmmmm... Da punica valja, i Bog bi je imao... Davno receno :D :D
Vudu

Post by Vudu »

Strijelac wrote:Ma djevojki je 21 godina ba. Roditelji su joj Bog i Batina. :roll: mene ljudi kad pitaju jesil musliman, ja im kazem ja sam ti i musliman i katolik. Zaboli me, prezivio sam rat u Sarajevu, i nisam ovoliko diskriminacije dobijo, nego poslije rata u USA. Kokad imas onog naroda, doslo iz svakakvih sela iz Bosne, pa i ne znaju sta znaci imati adidaske imati na nogama, a kamo li da skontaju da je ovo 2006 godina.
Kad te pitaju koje si vjere, a ti njima reci ja sam Bosanac.
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ok, sorry - ja konto tvoji imaju nešto protiv... A kad je već ovakva situacija, moj savjet i jedini ispravan - noga od nje. N emože to nikako biti kako treba. Sve što duže budeš odugovlačio, biće tebi gore i teže da staneš, a na kraju će ti to sve tako dodijat da ćeš željeti otitći od nje, ali nećeš moći zbog heart issue. Zato, što prije - voz i ganjaj drugu.
Post Reply