Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Parkiraj se na neku glavnu cestu i posmatraj kola kako prolaze. U stvari samo posmatraj Golfove, valjda ces jednog vidjeti da o zada ima naljepljene ljijane, BiH autoznak, plavo zuta zastava sa zvjezdicama. Moraces jednog uhvatiti.
Od svih gradova u kojima sam bio u americi (Chicago,Atlanta,Detroit, Cleveland) Pittsburgh mi je najbolje lego. Extra grad, valjda zato što ima nekog evropskog stila. Nekazem da nema boljih gradova, ali nisam bio tamo.
Vozdra123, tako sam bio dobar da sam jucer pravio neki search po google da bi nasao neki nas kafic u mineapolisu, ali nista nisam nasao. U tom mineapolisu ni traga ni glasa o bosanskoj komjuniti. Sljedeci put prvo se raspitaj imali kakvih cevabdzinca u gradu, pa onda idi na put.
nineac wrote:Od svih gradova u kojima sam bio u americi (Chicago,Atlanta,Detroit, Cleveland) Pittsburgh mi je najbolje lego. Extra grad, valjda zato što ima nekog evropskog stila. Nekazem da nema boljih gradova, ali nisam bio tamo.
Zna covjek sta valja :D Dryugi put se mozes i javiti da ti pitt pokaze sve cari steel citya :D
Šeha wrote:Joj ba Pitt zar ne vidis da Nineac hoce da ti se uvali
Vidis da ti komplimente daje na svakom koraku.
Mjesec dva i trazice ti garantno
jest...i meni se cini Mora da je cuo da sam i kucu kupio pa bi sad sve guzovace :D
Pa gdje si ti bolan nesretnice.....ja svima vec rekao da si ograisao i ozenio se pa te zena sriktala :D:D