Ima li ikakve sanse za Srbiju ?

herzog

Post by herzog »

Prozor wrote:Nazovite me nacionalnistom i nekim sto zeli da "komsiji crkne krava" ali ja se cijelim srcem nadam Republici Kosovo, Republici Sandzak i Republici Vojvodini... A onda neka se Srbija zabavi sobom, opet ce najteze biti casnim Srbima...
...није то национализам....то је оно друго....мислим....непамет....тако да кажем....8)
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

Prozor wrote:Nazovite me nacionalnistom i nekim sto zeli da "komsiji crkne krava" ali ja se cijelim srcem nadam Republici Kosovo, Republici Sandzak i Republici Vojvodini... A onda neka se Srbija zabavi sobom, opet ce najteze biti casnim Srbima...
Pa, dobro, mozes da se nadas ovim dvjema, al ko mislis da "osnuje" ovu trecu?? :D :D Pa, Cera i "cerici" su i ovu jednu, sto je bila citava "sveli u ravan"!! :(
pesak

Post by pesak »

Evo vam link jednog sajta , sajta LDPa. To je jedina partija u Srbiji /osim Cankove/ koja govori sve suprotno od rezima...
http://www.ldp.org.yu/cms/item/info/sr.html

Medjutim, unutrasnje ustrojstvo partije je takvo da je partija potpuno centralizovana, bez slobode i bez demokratije, a sto je najgore, vlada makijavelisticki nacin razmisljanja. Zato sam i izasla iz te partije. Nekad sam mislila da je tu jedini spas za Srbiju. Sad vise ne znam sta da mislim. I nervira me sto nista ne organizuju...ili organizuju samo poradi sminke...ili je situacija u Srbiji u tolikoj meri ocajna, da cak ni oni ne mogu nista da organizuju.../mislim na proteste/. :( Medjutim ,ono sto pricaju je skroz OK.

Sto se SPCa tice, potpuno si u pravu. Oni su iznad drzave, iznad prava, iznad svega. Srbija je postala Iran. A SPC je postala satanisticka sekta. Obozavaju krv, moc, vlast, pare. U slobodno vreme, svestenici i vladike siluju decake po Srbiji...i izvlace se s tim , bez problema.preko Kostunicinih korumpiranih sudija..nijednom recju nisu osudili genocid i ratne zlocine...a i sto bi, kad su sami jedan od kreatora uzasa unazad 20 godina.
Imate sjajnog sociologa religije Mirka Djordjevica na sajtu http://www.pescanik.net i http://www.republika.co.yu
Njemu prete, razbijaju mu prozpre na kuci kamenjem ..i td i td..nepodobnim novinarima stavljaju bombe na prozore, a kreteni im savetuju da se presele iz prizemlja na sprat... :shock:
Pritom ,naravno, krivci koji postavljaju bombe i razbijaju prozore kamenjem starcu , nisu nadjeni.
Mislim, strava i uzas.
Prozor

Post by Prozor »

seiko22 wrote:
Pa, dobro, mozes da se nadas ovim dvjema, al ko mislis da "osnuje" ovu trecu?? :D :D Pa, Cera i "cerici" su i ovu jednu, sto je bila citava "sveli u ravan"!! :(
Cetnici su stvaranjem nestabilne situacije u Sandzaku sebi zadali autogol, samo cekaj...
Prozor

Post by Prozor »

herzog wrote:
...није то национализам....то је оно друго....мислим....непамет....тако да кажем....8)
Vidjecemo...
zuna

Post by zuna »

herzog, jebes li ti sta. Vidim imas muda :D a i ispod muda, a i 10 zlatnih prstiju.

haj pocesi se po glavi - tikvo :lol:

ja tebe bas bog ne´nadari ni gore ni dole ni tamo ni vamo

vazda je takvih bilo

vjrujes da sam te zavolio , zabavljas me hahhahah
herzog

Post by herzog »

zuna wrote:herzog, jebes li ti sta. Vidim imas muda :D a i ispod muda, a i 10 zlatnih prstiju.

haj pocesi se po glavi - tikvo :lol:

ja tebe bas bog ne´nadari ni gore
ni dole
ni tamo ni vamo

vazda je takvih bilo

vjrujes da sam te zavolio , zabavljas me hahhahah
:( ниси тако прич'о пуних уста :( ......ах, љубави :kiss:....8) :lol:
pesak

Post by pesak »

šega wrote:Znate onaj ko je griješnik noćima ne spava ,prevrče se,postaje blijedunjav,mršavi,ništa ne jede,povlaći se u svoju ljušturu..bliži se kraj.
Spas je u priznanju i pokajanju.
Mislim da je sve jasno.
Potpuno si u pravu. Samo je problem sto su sociopate na vlasti, kao sto je bio i Milosevic. Oni nemaju osecaj za tudji bol. To su monstrumi. Oni spavaju kao klade.
herzog

Post by herzog »

pesak wrote:Evo vam link jednog sajta , sajta LDPa. To je jedina partija u Srbiji /osim Cankove/ koja govori sve suprotno od rezima...
...а зашта се ви залажете? ...
pesak

Post by pesak »

herzog wrote:
pesak wrote:Evo vam link jednog sajta , sajta LDPa. To je jedina partija u Srbiji /osim Cankove/ koja govori sve suprotno od rezima...
Koji "MI" ? Mislis na LDP ? Pa za ono sto pise na sajtu...

na primer

Politika / Teme

Politika LDP-a zasniva se na nekoliko osnovnih programskih načela i ciljeva:

1.

Evropska budućnost Srbije
2.

Usvajanje osnovnih vrednosti evropskog društva
3.

Raskid sa Miloševićevim nasledjem i osuda zločinačke politike i ljudi koji su zločine inspirisali, naredjivali ili sprovodili
4.

Sistematsko negovanje slobode gradjana, poštovanje ljudskih prava i razvlašćivanje mafijaške i autoritarne države u kojoj živimo, te uspostavljanje odnosa slobodne konkurencije u privredi, puna decentralizacija javne uprave, puna autonomija Vojvodini.

Na ovom linku ponudićemo našem čitaocima najširi mogući dijalog o načinima na koje ova zemlja može što pre da uskoči u evropski voz i konačno se uskladi sa vremenom i vrednostima razvijenog sveta.

Naravno, takav dijalog nije sam sebi svrha - on pre svega treba da skrati vreme oblikovanja skupštinskih inicijativa LDP i da ih učini preciznijim, tačnijim i delotvornijim i da omogući da u Skupštinu stižu sa već donetim koncenzusom izmedju LDP-a i našeg biračkog tela.
herzog

Post by herzog »

pesak wrote:
herzog wrote:

na primer

Politika / Teme

1.

2.

оно под осталим бројевима подржавам....али ме ова прва два интересују....и да ли ови бројеви значе и редослијед приоритета у вашем програму?
pesak

Post by pesak »

Pa ne razumem te. Jedno bez drugog ne moze. Kako mislis da Srbija usvoji evropski sistem vrednosti, a da se ne suoci sa zlocinima Milosevicevog rezima ?

/Ja pisem kao "JA". Ne kao clan bilo cega. /
herzog

Post by herzog »

pesak wrote:Pa ne razumem te. Jedno bez drugog ne moze. Kako mislis da Srbija usvoji evropski sistem vrednosti, a da se ne suoci sa zlocinima Milosevicevog rezima ?

/Ja pisem kao "JA". Ne kao clan bilo cega. /
..значи, можда би требало промијенити бројеве? ...8)
and

Post by and »

herzog wrote:
pesak wrote:
herzog wrote: ...а зашта се ви залажете? ...

na primer

Politika / Teme

1.

2.

оно под осталим бројевима подржавам....али ме ова прва два интересују....и да ли ови бројеви значе и редослијед приоритета у вашем програму?
3.
Raskid sa Miloševićevim nasledjem i osuda zločinačke politike i ljudi koji su zločine inspirisali, naredjivali ili sprovodili

sta ovdje podrzavas,raskid ili naslijedje?izvini nisam te prepoznao
pesak

Post by pesak »

Vas dvojica mora da ste iz Srbije...zamuvavate i zakuvavate bezveze...samo bacakanje recima. Zato i ne gledam tv i ne slusam radio. Samo bacanje magle, pravljenje nejasnoca, zamuvavanje, jednpm recju farbanje naroda. ZLO.
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

herzog wrote:
pesak wrote:
bonsai wrote:Na zalost, u toj istoj Srbiji, vrlo ih malo ima koji razmisljaju kao ti. A ni u Bosni nije nista bolje,sa tom razlikom sto mozes pricati protiv svakoga,samo tu tvoju pricu ne Hebe niko.
Pa ja stvarno ne znam sprema li se novi genocid, ovaj put prema "svom narodu" ? Mozda misle sve da nas poubijaju. :shock: Mozda je ovo u Srbiji neka vrsta ruske okupacije ?/ili ce tek biti/ a sad je samo priprema ?
Pre neki dan u skupstini, daju podrsku KUBI i Fidelu Kastru ... :shock: i to svi, cela skupstina, izuzev male partije Cede Jovanovica/ liberalno-demokratska partija/..pa ne mogu da verujem. :shock:
Cini mi se kao da kontrolisu gradjane i preko ove partije koja jedina prica sve suprotno od rezima, ali zato ne organizuje nikakve akcije, nikake demonstracije, nikakve setnje, proteste...kao sto je bilo u doba SM. NISTA. :shock:
Za vreme Milosevica nije mogla bas svaka budala da te ubije na ulici...znalo se koga treba ubiti...obican gradjanin je bio siguran u zivot-koliko-toliko...a sad ima toliko fasista na ulicama,obozavalaca Ratka Mladica i kompanije, da te bukvalno svaka budala moze upucati bez razloga i da nesto malo odgovara, ako uopste odgovara, jer je na vlasti takodje obozavalac Ratka i Radovana. Ljudi su strasno agresivni. Mozda su se slili svi ratni zlocinci iz Bosne, Hrvatske u Srbiju i sad im je zadatak da uniste ono malo ljudi ovde koji su ostali normalni. Ne znam. Sad je opasnije izaci na ulicu u protest nego za vreme Milosevica. Kostunica je opasniji nego Milosevic.
cak ni slobodan radio. :(
pa u vreme aparthejda u juznoafrickoj republici je postojao slobodan radio. a u Srbiji nema.
Rekose u emisiji Pescanik, koja je jedina slobodna emisija u Srbiji, da je Srbija poslednja po slobodi novinarstva u regionu- posle Bosne, posle Albanije, posle svih. /Reporteri bez granica/.
...дође, бре, у Српску 8)....овде је све лепо, овде је све нежно , овде се свет радујеееее 8) :D

"ercog"-e, jes', cit'o ovo??

TheCount

Pridružio: 26 Nov 2006
Poslao: Čet Sep 13, 2007 1:22 pm Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

A sto vas u Bosni to zanima da li ce Vojvodina biti nezavisna? Malo stavite prst na celo pa vidite zasto vas nigde ne prihvataju. Kad negde zivis moras da se uklopis a ne da menjas kako bi tebi odgovaralo. Vojvodina je vec nezavisna i to psiholoski, jer zna da koristi mozak za razliku od vas nepismenih.

Pridružio: 12 Jan 2006
Poslao: Čet Sep 13, 2007 4:00 pm Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

Ta nije on kriv sto zeli biti srBin
Al mu nes slabo ide

#42 Re: Ima li ikakve sanse za Srbiju ?

Post by Šandor »

pesak wrote:...da postane normalna civilizovana zemlja ?Sta je potrebno za to ?
Poraz. Potpuni poraz. Višedecenijski protektorat. Ovako, nema šanse. Prevelika je razlika između Srba i drugih naroda u regiji. Te razlike nije moguće prevazići dogovorom. Srbi su ipak previše opsjednuti mitomanijom. Mitomanijom koja će na kraju uništiti nekoliko naroda u regiji. Ili će uništiti Srbiju i znatno smanjiti srpski životni prostor.
seiko22

Post by seiko22 »

a, ovo je "nas cheto", odgovara! :D
brdjo

Pridružio: 20 Sep 2007

Poslao: Čet Sep 20, 2007 8:45 pm Naslov:

E ovako prvo da vam ***** svima mamu onu najgoru ustasku koji ste protiv Srpstva!!!
Siptarski usrani gamadi da vam nije Srbije ***** bi preziveli, palite se na madjarcice koji se svakom u suuuuuupcinu uvlace jebali vas oni.
A tebi ladacki zelim sve naj gore u zivotu a ako ti nekad saznam ime i gde boravis pocepacu te u komade ***** ti fameliju usranu u *****!!
Brdjo, ulica novo naselje cadjavac ( Grcica ), Brcko, Srbija....
***** ti materina ona kurvinska mogu zamisliti da su ti svi Srbi mamu karali a izrode usrani?!?!
Ajde sad ti fino meni napisi ovako javno ovde gde zivis ako vec imas muda da seres o nekoj tvojoj nezavisnoj Vojvodini ***** ti poreklo u usta pa da se porokamo madjarcugo usrana.

Usrani skup pedercica i ostalog sljama!!

Puuuuuuuuuuuuu mamu vam ***** i muda svima ovde ustasama!!!!!!!!!!!!!!

Poslednji izmenio brdjo dana Čet Sep 20, 2007 8:53 pm, izmenjeno ukupno
herzog

Post by herzog »

pesak wrote:Vas dvojica mora da ste iz Srbije...zamuvavate i zakuvavate bezveze...samo bacakanje recima. Zato i ne gledam tv i ne slusam radio. Samo bacanje magle, pravljenje nejasnoca, zamuvavanje, jednpm recju farbanje naroda. ZLO.
...нисам ја из Србије...само ми је шупљак кад странка стави број 1. - европска будућност Србије (или било које државе....).... то не смије бити приоритет БРОЈ 1 за било коју државу-то је нонсенс....зато те и питам о приоритетима..
herzog

#45 Re: Ima li ikakve sanse za Srbiju ?

Post by herzog »

Šandor wrote:
Poraz. Potpuni poraz. Višedecenijski protektorat. Ovako, nema šanse. Prevelika je razlika između Srba i drugih naroda u regiji. Te razlike nije moguće prevazići dogovorom. Srbi su ipak previše opsjednuti mitomanijom. Mitomanijom koja će na kraju uništiti nekoliko naroda u regiji. Ili će uništiti Srbiju i znatno smanjiti srpski životni prostor.
Србија = Федерација....Срби = БОшњаци....замијени у горњу једначину - и добићеш рецепт мира у бившој СРБиХ 8)
Prozor

#46 Re: Ima li ikakve sanse za Srbiju ?

Post by Prozor »

herzog wrote:
Šandor wrote:
Србија = Федерација....Срби = БОшњаци....замијени у горњу једначину - и добићеш рецепт мира у бившој СРБиХ 8)
Bivsa SRBIH = sadasnja Drzava BiH! FBIH i RS su samo njeni administrativni dijelovi i nikako federalne jedinice koje je sacinjavaju kao sto je bila SRBIH u SFRJ.
seiko22

Post by seiko22 »

Ima li ikakve sanse za Srbiju ?
Procijenite sami!

http://www.bhserbia.org/glavna.htm
and

Post by and »

znamo da ima normalnih ljudi i u srbiji.cestitke na hrabrosti da se borite sa zlom.to zlo je i nas kostalo zivota i mrznje za narednih 100 godina.
i pored svega normalni ljudi iz obje drzave razgovaraju i saradjuju.
nadam se da ce doci vrijeme kada ce ti normalni ljudi imati vlast,i kada ce se o normalnim temama razgovarati i na visem nivou.
district-beg

Post by district-beg »

ja nemam nista protiv srba...efikasno! :sad:
:D
seiko22

Post by seiko22 »

vojvodinian

Pridružio: 21 Sep 2007
Poslao: Pet Sep 21, 2007 4:06 am Naslov:

Uh, ovi srbijanci su najgori, kad ce nas vise pustiti na miru?

Nezavisnost, vreme je za Vojvodinu!!!
Vojvodina kao drzava moze mnogo da ponudi Evropi, kako u ekonomskom tako i u kulturnom nivou.Razlicistost, postovanje, tradicijam jedne su od mnogih osobina koje nas krase.
Mislim da i danas imamo ljude koji bi nas odlicno predstavljali u tome.
Dan kada ce biti raspisan referendum je samo pitanje vremena, a mislim da ce to biti veoma uskoro.

VV.