...није то национализам....то је оно друго....мислим....непамет....тако да кажем....Prozor wrote:Nazovite me nacionalnistom i nekim sto zeli da "komsiji crkne krava" ali ja se cijelim srcem nadam Republici Kosovo, Republici Sandzak i Republici Vojvodini... A onda neka se Srbija zabavi sobom, opet ce najteze biti casnim Srbima...
Ima li ikakve sanse za Srbiju ?
-
herzog
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
Pa, dobro, mozes da se nadas ovim dvjema, al ko mislis da "osnuje" ovu trecu??Prozor wrote:Nazovite me nacionalnistom i nekim sto zeli da "komsiji crkne krava" ali ja se cijelim srcem nadam Republici Kosovo, Republici Sandzak i Republici Vojvodini... A onda neka se Srbija zabavi sobom, opet ce najteze biti casnim Srbima...
-
pesak
Evo vam link jednog sajta , sajta LDPa. To je jedina partija u Srbiji /osim Cankove/ koja govori sve suprotno od rezima...
http://www.ldp.org.yu/cms/item/info/sr.html
Medjutim, unutrasnje ustrojstvo partije je takvo da je partija potpuno centralizovana, bez slobode i bez demokratije, a sto je najgore, vlada makijavelisticki nacin razmisljanja. Zato sam i izasla iz te partije. Nekad sam mislila da je tu jedini spas za Srbiju. Sad vise ne znam sta da mislim. I nervira me sto nista ne organizuju...ili organizuju samo poradi sminke...ili je situacija u Srbiji u tolikoj meri ocajna, da cak ni oni ne mogu nista da organizuju.../mislim na proteste/.
Medjutim ,ono sto pricaju je skroz OK.
Sto se SPCa tice, potpuno si u pravu. Oni su iznad drzave, iznad prava, iznad svega. Srbija je postala Iran. A SPC je postala satanisticka sekta. Obozavaju krv, moc, vlast, pare. U slobodno vreme, svestenici i vladike siluju decake po Srbiji...i izvlace se s tim , bez problema.preko Kostunicinih korumpiranih sudija..nijednom recju nisu osudili genocid i ratne zlocine...a i sto bi, kad su sami jedan od kreatora uzasa unazad 20 godina.
Imate sjajnog sociologa religije Mirka Djordjevica na sajtu http://www.pescanik.net i http://www.republika.co.yu
Njemu prete, razbijaju mu prozpre na kuci kamenjem ..i td i td..nepodobnim novinarima stavljaju bombe na prozore, a kreteni im savetuju da se presele iz prizemlja na sprat...
Pritom ,naravno, krivci koji postavljaju bombe i razbijaju prozore kamenjem starcu , nisu nadjeni.
Mislim, strava i uzas.
Medjutim, unutrasnje ustrojstvo partije je takvo da je partija potpuno centralizovana, bez slobode i bez demokratije, a sto je najgore, vlada makijavelisticki nacin razmisljanja. Zato sam i izasla iz te partije. Nekad sam mislila da je tu jedini spas za Srbiju. Sad vise ne znam sta da mislim. I nervira me sto nista ne organizuju...ili organizuju samo poradi sminke...ili je situacija u Srbiji u tolikoj meri ocajna, da cak ni oni ne mogu nista da organizuju.../mislim na proteste/.
Sto se SPCa tice, potpuno si u pravu. Oni su iznad drzave, iznad prava, iznad svega. Srbija je postala Iran. A SPC je postala satanisticka sekta. Obozavaju krv, moc, vlast, pare. U slobodno vreme, svestenici i vladike siluju decake po Srbiji...i izvlace se s tim , bez problema.preko Kostunicinih korumpiranih sudija..nijednom recju nisu osudili genocid i ratne zlocine...a i sto bi, kad su sami jedan od kreatora uzasa unazad 20 godina.
Imate sjajnog sociologa religije Mirka Djordjevica na sajtu http://www.pescanik.net i http://www.republika.co.yu
Njemu prete, razbijaju mu prozpre na kuci kamenjem ..i td i td..nepodobnim novinarima stavljaju bombe na prozore, a kreteni im savetuju da se presele iz prizemlja na sprat...
Pritom ,naravno, krivci koji postavljaju bombe i razbijaju prozore kamenjem starcu , nisu nadjeni.
Mislim, strava i uzas.
- Prozor
Cetnici su stvaranjem nestabilne situacije u Sandzaku sebi zadali autogol, samo cekaj...seiko22 wrote:Pa, dobro, mozes da se nadas ovim dvjema, al ko mislis da "osnuje" ovu trecu??Prozor wrote:Nazovite me nacionalnistom i nekim sto zeli da "komsiji crkne krava" ali ja se cijelim srcem nadam Republici Kosovo, Republici Sandzak i Republici Vojvodini... A onda neka se Srbija zabavi sobom, opet ce najteze biti casnim Srbima...![]()
Pa, Cera i "cerici" su i ovu jednu, sto je bila citava "sveli u ravan"!!
- Prozor
Vidjecemo...herzog wrote:...није то национализам....то је оно друго....мислим....непамет....тако да кажем....Prozor wrote:Nazovite me nacionalnistom i nekim sto zeli da "komsiji crkne krava" ali ja se cijelim srcem nadam Republici Kosovo, Republici Sandzak i Republici Vojvodini... A onda neka se Srbija zabavi sobom, opet ce najteze biti casnim Srbima...
-
herzog
zuna wrote:herzog, jebes li ti sta. Vidim imas mudaa i ispod muda, a i 10 zlatnih prstiju.
haj pocesi se po glavi - tikvo![]()
ja tebe bas bog ne´nadari ni goreni tamo ni vamoni dole
vazda je takvih bilo
vjrujes da sam te zavolio , zabavljas me hahhahah
-
pesak
Potpuno si u pravu. Samo je problem sto su sociopate na vlasti, kao sto je bio i Milosevic. Oni nemaju osecaj za tudji bol. To su monstrumi. Oni spavaju kao klade.šega wrote:Znate onaj ko je griješnik noćima ne spava ,prevrče se,postaje blijedunjav,mršavi,ništa ne jede,povlaći se u svoju ljušturu..bliži se kraj.
Spas je u priznanju i pokajanju.
Mislim da je sve jasno.
-
herzog
...а зашта се ви залажете? ...pesak wrote:Evo vam link jednog sajta , sajta LDPa. To je jedina partija u Srbiji /osim Cankove/ koja govori sve suprotno od rezima...
-
pesak
Koji "MI" ? Mislis na LDP ? Pa za ono sto pise na sajtu...herzog wrote:...а зашта се ви залажете? ...pesak wrote:Evo vam link jednog sajta , sajta LDPa. To je jedina partija u Srbiji /osim Cankove/ koja govori sve suprotno od rezima...
na primer
Politika / Teme
Politika LDP-a zasniva se na nekoliko osnovnih programskih načela i ciljeva:
1.
Evropska budućnost Srbije
2.
Usvajanje osnovnih vrednosti evropskog društva
3.
Raskid sa Miloševićevim nasledjem i osuda zločinačke politike i ljudi koji su zločine inspirisali, naredjivali ili sprovodili
4.
Sistematsko negovanje slobode gradjana, poštovanje ljudskih prava i razvlašćivanje mafijaške i autoritarne države u kojoj živimo, te uspostavljanje odnosa slobodne konkurencije u privredi, puna decentralizacija javne uprave, puna autonomija Vojvodini.
Na ovom linku ponudićemo našem čitaocima najširi mogući dijalog o načinima na koje ova zemlja može što pre da uskoči u evropski voz i konačno se uskladi sa vremenom i vrednostima razvijenog sveta.
Naravno, takav dijalog nije sam sebi svrha - on pre svega treba da skrati vreme oblikovanja skupštinskih inicijativa LDP i da ih učini preciznijim, tačnijim i delotvornijim i da omogući da u Skupštinu stižu sa već donetim koncenzusom izmedju LDP-a i našeg biračkog tela.
-
herzog
оно под осталим бројевима подржавам....али ме ова прва два интересују....и да ли ови бројеви значе и редослијед приоритета у вашем програму?pesak wrote:Koji "MI" ? Mislis na LDP ? Pa za ono sto pise na sajtu...herzog wrote:...а зашта се ви залажете? ...pesak wrote:Evo vam link jednog sajta , sajta LDPa. To je jedina partija u Srbiji /osim Cankove/ koja govori sve suprotno od rezima...
na primer
Politika / Teme
1.
2.
-
herzog
..значи, можда би требало промијенити бројеве? ...pesak wrote:Pa ne razumem te. Jedno bez drugog ne moze. Kako mislis da Srbija usvoji evropski sistem vrednosti, a da se ne suoci sa zlocinima Milosevicevog rezima ?
/Ja pisem kao "JA". Ne kao clan bilo cega. /
- and
3.herzog wrote:оно под осталим бројевима подржавам....али ме ова прва два интересују....и да ли ови бројеви значе и редослијед приоритета у вашем програму?pesak wrote:Koji "MI" ? Mislis na LDP ? Pa za ono sto pise na sajtu...herzog wrote: ...а зашта се ви залажете? ...
na primer
Politika / Teme
1.
2.
Raskid sa Miloševićevim nasledjem i osuda zločinačke politike i ljudi koji su zločine inspirisali, naredjivali ili sprovodili
sta ovdje podrzavas,raskid ili naslijedje?izvini nisam te prepoznao
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
herzog wrote:...дође, бре, у Српскуpesak wrote:Pa ja stvarno ne znam sprema li se novi genocid, ovaj put prema "svom narodu" ? Mozda misle sve da nas poubijaju.bonsai wrote:Na zalost, u toj istoj Srbiji, vrlo ih malo ima koji razmisljaju kao ti. A ni u Bosni nije nista bolje,sa tom razlikom sto mozes pricati protiv svakoga,samo tu tvoju pricu ne Hebe niko.Mozda je ovo u Srbiji neka vrsta ruske okupacije ?/ili ce tek biti/ a sad je samo priprema ?
Pre neki dan u skupstini, daju podrsku KUBI i Fidelu Kastru ...i to svi, cela skupstina, izuzev male partije Cede Jovanovica/ liberalno-demokratska partija/..pa ne mogu da verujem.
![]()
Cini mi se kao da kontrolisu gradjane i preko ove partije koja jedina prica sve suprotno od rezima, ali zato ne organizuje nikakve akcije, nikake demonstracije, nikakve setnje, proteste...kao sto je bilo u doba SM. NISTA.![]()
Za vreme Milosevica nije mogla bas svaka budala da te ubije na ulici...znalo se koga treba ubiti...obican gradjanin je bio siguran u zivot-koliko-toliko...a sad ima toliko fasista na ulicama,obozavalaca Ratka Mladica i kompanije, da te bukvalno svaka budala moze upucati bez razloga i da nesto malo odgovara, ako uopste odgovara, jer je na vlasti takodje obozavalac Ratka i Radovana. Ljudi su strasno agresivni. Mozda su se slili svi ratni zlocinci iz Bosne, Hrvatske u Srbiju i sad im je zadatak da uniste ono malo ljudi ovde koji su ostali normalni. Ne znam. Sad je opasnije izaci na ulicu u protest nego za vreme Milosevica. Kostunica je opasniji nego Milosevic.
cak ni slobodan radio.![]()
pa u vreme aparthejda u juznoafrickoj republici je postojao slobodan radio. a u Srbiji nema.
Rekose u emisiji Pescanik, koja je jedina slobodna emisija u Srbiji, da je Srbija poslednja po slobodi novinarstva u regionu- posle Bosne, posle Albanije, posle svih. /Reporteri bez granica/.....овде је све лепо, овде је све нежно , овде се свет радујеееее
![]()
"ercog"-e, jes', cit'o ovo??
i ovo,,TheCount
Pridružio: 26 Nov 2006
Poslao: Čet Sep 13, 2007 1:22 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
A sto vas u Bosni to zanima da li ce Vojvodina biti nezavisna? Malo stavite prst na celo pa vidite zasto vas nigde ne prihvataju. Kad negde zivis moras da se uklopis a ne da menjas kako bi tebi odgovaralo. Vojvodina je vec nezavisna i to psiholoski, jer zna da koristi mozak za razliku od vas nepismenih.
Poslao: Čet Sep 13, 2007 4:00 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
Ta nije on kriv sto zeli biti srBin
Al mu nes slabo ide
#42 Re: Ima li ikakve sanse za Srbiju ?
Poraz. Potpuni poraz. Višedecenijski protektorat. Ovako, nema šanse. Prevelika je razlika između Srba i drugih naroda u regiji. Te razlike nije moguće prevazići dogovorom. Srbi su ipak previše opsjednuti mitomanijom. Mitomanijom koja će na kraju uništiti nekoliko naroda u regiji. Ili će uništiti Srbiju i znatno smanjiti srpski životni prostor.pesak wrote:...da postane normalna civilizovana zemlja ?Sta je potrebno za to ?
-
seiko22
a, ovo je "nas cheto", odgovara!
brdjo
Pridružio: 20 Sep 2007
Poslao: Čet Sep 20, 2007 8:45 pm Naslov:
E ovako prvo da vam ***** svima mamu onu najgoru ustasku koji ste protiv Srpstva!!!
Siptarski usrani gamadi da vam nije Srbije ***** bi preziveli, palite se na madjarcice koji se svakom u suuuuuupcinu uvlace jebali vas oni.
A tebi ladacki zelim sve naj gore u zivotu a ako ti nekad saznam ime i gde boravis pocepacu te u komade ***** ti fameliju usranu u *****!!
Brdjo, ulica novo naselje cadjavac ( Grcica ), Brcko, Srbija....
***** ti materina ona kurvinska mogu zamisliti da su ti svi Srbi mamu karali a izrode usrani?!?!
Ajde sad ti fino meni napisi ovako javno ovde gde zivis ako vec imas muda da seres o nekoj tvojoj nezavisnoj Vojvodini ***** ti poreklo u usta pa da se porokamo madjarcugo usrana.
Usrani skup pedercica i ostalog sljama!!
Puuuuuuuuuuuuu mamu vam ***** i muda svima ovde ustasama!!!!!!!!!!!!!!
Poslednji izmenio brdjo dana Čet Sep 20, 2007 8:53 pm, izmenjeno ukupno
-
herzog
...нисам ја из Србије...само ми је шупљак кад странка стави број 1. - европска будућност Србије (или било које државе....).... то не смије бити приоритет БРОЈ 1 за било коју државу-то је нонсенс....зато те и питам о приоритетима..pesak wrote:Vas dvojica mora da ste iz Srbije...zamuvavate i zakuvavate bezveze...samo bacakanje recima. Zato i ne gledam tv i ne slusam radio. Samo bacanje magle, pravljenje nejasnoca, zamuvavanje, jednpm recju farbanje naroda. ZLO.
-
herzog
#45 Re: Ima li ikakve sanse za Srbiju ?
Србија = Федерација....Срби = БОшњаци....замијени у горњу једначину - и добићеш рецепт мира у бившој СРБиХŠandor wrote:Poraz. Potpuni poraz. Višedecenijski protektorat. Ovako, nema šanse. Prevelika je razlika između Srba i drugih naroda u regiji. Te razlike nije moguće prevazići dogovorom. Srbi su ipak previše opsjednuti mitomanijom. Mitomanijom koja će na kraju uništiti nekoliko naroda u regiji. Ili će uništiti Srbiju i znatno smanjiti srpski životni prostor.pesak wrote:...da postane normalna civilizovana zemlja ?Sta je potrebno za to ?
- Prozor
#46 Re: Ima li ikakve sanse za Srbiju ?
Bivsa SRBIH = sadasnja Drzava BiH! FBIH i RS su samo njeni administrativni dijelovi i nikako federalne jedinice koje je sacinjavaju kao sto je bila SRBIH u SFRJ.herzog wrote:Србија = Федерација....Срби = БОшњаци....замијени у горњу једначину - и добићеш рецепт мира у бившој СРБиХŠandor wrote:Poraz. Potpuni poraz. Višedecenijski protektorat. Ovako, nema šanse. Prevelika je razlika između Srba i drugih naroda u regiji. Te razlike nije moguće prevazići dogovorom. Srbi su ipak previše opsjednuti mitomanijom. Mitomanijom koja će na kraju uništiti nekoliko naroda u regiji. Ili će uništiti Srbiju i znatno smanjiti srpski životni prostor.pesak wrote:...da postane normalna civilizovana zemlja ?Sta je potrebno za to ?
- and
znamo da ima normalnih ljudi i u srbiji.cestitke na hrabrosti da se borite sa zlom.to zlo je i nas kostalo zivota i mrznje za narednih 100 godina.
i pored svega normalni ljudi iz obje drzave razgovaraju i saradjuju.
nadam se da ce doci vrijeme kada ce ti normalni ljudi imati vlast,i kada ce se o normalnim temama razgovarati i na visem nivou.
i pored svega normalni ljudi iz obje drzave razgovaraju i saradjuju.
nadam se da ce doci vrijeme kada ce ti normalni ljudi imati vlast,i kada ce se o normalnim temama razgovarati i na visem nivou.
-
district-beg
ja nemam nista protiv srba...efikasno!

-
seiko22
vojvodinian
Pridružio: 21 Sep 2007
Poslao: Pet Sep 21, 2007 4:06 am Naslov:
Uh, ovi srbijanci su najgori, kad ce nas vise pustiti na miru?
Nezavisnost, vreme je za Vojvodinu!!!
Vojvodina kao drzava moze mnogo da ponudi Evropi, kako u ekonomskom tako i u kulturnom nivou.Razlicistost, postovanje, tradicijam jedne su od mnogih osobina koje nas krase.
Mislim da i danas imamo ljude koji bi nas odlicno predstavljali u tome.
Dan kada ce biti raspisan referendum je samo pitanje vremena, a mislim da ce to biti veoma uskoro.
VV.