bonsai wrote:Na zalost, u toj istoj Srbiji, vrlo ih malo ima koji razmisljaju kao ti. A ni u Bosni nije nista bolje,sa tom razlikom sto mozes pricati protiv svakoga,samo tu tvoju pricu ne Hebe niko.
Pa ja stvarno ne znam sprema li se novi genocid, ovaj put prema "svom narodu" ? Mozda misle sve da nas poubijaju.

Mozda je ovo u Srbiji neka vrsta ruske okupacije ?/ili ce tek biti/ a sad je samo priprema ?
Pre neki dan u skupstini, daju podrsku KUBI i Fidelu Kastru ...

i to svi, cela skupstina, izuzev male partije Cede Jovanovica/ liberalno-demokratska partija/..pa ne mogu da verujem.
Cini mi se kao da kontrolisu gradjane i preko ove partije koja jedina prica sve suprotno od rezima, ali zato ne organizuje nikakve akcije, nikake demonstracije, nikakve setnje, proteste...kao sto je bilo u doba SM. NISTA.
Za vreme Milosevica nije mogla bas svaka budala da te ubije na ulici...znalo se koga treba ubiti...obican gradjanin je bio siguran u zivot-koliko-toliko...a sad ima toliko fasista na ulicama,obozavalaca Ratka Mladica i kompanije, da te bukvalno svaka budala moze upucati bez razloga i da nesto malo odgovara, ako uopste odgovara, jer je na vlasti takodje obozavalac Ratka i Radovana. Ljudi su strasno agresivni. Mozda su se slili svi ratni zlocinci iz Bosne, Hrvatske u Srbiju i sad im je zadatak da uniste ono malo ljudi ovde koji su ostali normalni. Ne znam. Sad je opasnije izaci na ulicu u protest nego za vreme Milosevica. Kostunica je opasniji nego Milosevic.
cak ni slobodan radio.
pa u vreme aparthejda u juznoafrickoj republici je postojao slobodan radio. a u Srbiji nema.
Rekose u emisiji Pescanik, koja je jedina slobodna emisija u Srbiji, da je Srbija poslednja po slobodi novinarstva u regionu- posle Bosne, posle Albanije, posle svih. /Reporteri bez granica/.