Ima li gdje grijalica?
- Sarayman
#1 Ima li gdje grijalica?
Zbog jucerasnjeg nestanka plina, grijalice su trenutno najtrazenija roba u gradu. A nigdje ih kupiti, ni za lijeka! Ja sam se upravo vratio iz Obija i Merkura (stup) i nema niti jedne (a jutro je rano). Na upit, odgovor je isti: "Nestalo jos sinoc". U Robotu nisam ni pokusao jer znam da su tamo najprije nestale.
Licno, sto se mene tice, imam grijalicu, ali sam kontao popraviti grijanje sa jos jednom manjom..
Ako neko ima informaciju, neka je objavi, traba nam svima..
Licno, sto se mene tice, imam grijalicu, ali sam kontao popraviti grijanje sa jos jednom manjom..
- alcho
#2 Re: Ima li gdje grijalica?
MIslim da ces po grijalicu morati otici daleko van grada...
- Sarayman
#3 Re: Ima li gdje grijalica?
I ja sam kontao da bi ih moglo biti na mjestima kao Fis Vitez, ali mi ne gori toliko..alcho wrote:MIslim da ces po grijalicu morati otici daleko van grada...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Ima li gdje grijalica?
jesmo mi jadni kao nacija
sjecam se stampeda za brasno za ulje
nevjerovatno
pa cak i kad one ultre od 10 nestanu odmah stampedo
ja znam da imamo oduvijek u kuci 1 ili 2 grijalice...
sjecam se stampeda za brasno za ulje
nevjerovatno
pa cak i kad one ultre od 10 nestanu odmah stampedo
ja znam da imamo oduvijek u kuci 1 ili 2 grijalice...
- Sajo---:
#5 Re: Ima li gdje grijalica?
U robotu je bilo jutros birinih u 8.15.Sarayman wrote:Zbog jucerasnjeg nestanka plina, grijalice su trenutno najtrazenija roba u gradu. A nigdje ih kupiti, ni za lijeka! Ja sam se upravo vratio iz Obija i Merkura (stup) i nema niti jedne (a jutro je rano). Na upit, odgovor je isti: "Nestalo jos sinoc". U Robotu nisam ni pokusao jer znam da su tamo najprije nestale.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#6 Re: Ima li gdje grijalica?
Prodajem kvarcnu Bira grijalicu , 75 KM 
- karanana
#7 Re: Ima li gdje grijalica?
neka hvala. bolja je smrt smrzavanjem nego izgaranjem.Sajo---: wrote:U robotu je bilo jutros birinih u 8.15.Sarayman wrote:Zbog jucerasnjeg nestanka plina, grijalice su trenutno najtrazenija roba u gradu. A nigdje ih kupiti, ni za lijeka! Ja sam se upravo vratio iz Obija i Merkura (stup) i nema niti jedne (a jutro je rano). Na upit, odgovor je isti: "Nestalo jos sinoc". U Robotu nisam ni pokusao jer znam da su tamo najprije nestale.
- daddy_cool
#8 Re: Ima li gdje grijalica?
Beko (Rajlovac) - bilo kvarcnih grijalica za 55 KM (Turska) i malih kalolifera...za ostalo nisam siguran... 
-
mIRCerka
#9 Re: Ima li gdje grijalica?
Ne znam nikoga ko je imao probleme izgaranja sa birinim grijalicama...karanana wrote:neka hvala. bolja je smrt smrzavanjem nego izgaranjem.Sajo---: wrote:U robotu je bilo jutros birinih u 8.15.Sarayman wrote:Zbog jucerasnjeg nestanka plina, grijalice su trenutno najtrazenija roba u gradu. A nigdje ih kupiti, ni za lijeka! Ja sam se upravo vratio iz Obija i Merkura (stup) i nema niti jedne (a jutro je rano). Na upit, odgovor je isti: "Nestalo jos sinoc". U Robotu nisam ni pokusao jer znam da su tamo najprije nestale.
imas onu sto izgleda kao jaje, kalorifer je, 22 KM kosta a imas regulator temperature, pa je mozes koristiti ljeti kao ventilator...
Male kvarcne kostaju 18 KM, a sto se radijatora tice, kupite one uljne, niposto one sto sminka izgledaju i boje pijeska su...ti ne griju ni na 10 cm udaljenosti...
- Sarayman
#10 Re: Ima li gdje grijalica?
Hahaha, nek' si im shuknuo. Ako ko iz Bire ovo cita, nek mu "bidne" neugodno, kad ne znaju bolje...karanana wrote: neka hvala. bolja je smrt smrzavanjem nego izgaranjem.
- gurman
#11 Re: Ima li gdje grijalica?
Beko ima prodavnicu i na Vojničkom ali neznam da li imaju trenutno grijalica.
- karanana
#12 Re: Ima li gdje grijalica?
ma strah me, ako su mi fen i ona masinica za kosu poceli smrditi na struju ne znam kako ce takva malo jaca sprava reagovati.mIRCerka wrote: Ne znam nikoga ko je imao probleme izgaranja sa birinim grijalicama...
imas onu sto izgleda kao jaje, kalorifer je, 22 KM kosta a imas regulator temperature, pa je mozes koristiti ljeti kao ventilator...
Male kvarcne kostaju 18 KM, a sto se radijatora tice, kupite one uljne, niposto one sto sminka izgledaju i boje pijeska su...ti ne griju ni na 10 cm udaljenosti...
- madner
#13 Re: Ima li gdje grijalica?
Ma u vecini slucajeva nije problem u grijalici, nego u el. instalaciji.
Natakaris tristo potrosaca na zicu iz 55te koju je geler kresno.
Natakaris tristo potrosaca na zicu iz 55te koju je geler kresno.
-
mIRCerka
#14 Re: Ima li gdje grijalica?
Svaki proizvod koji u sebi ima plastike mora da "odgori". JEdina mana Birinih stvari jeste sto im plastika smrdi.karanana wrote:ma strah me, ako su mi fen i ona masinica za kosu poceli smrditi na struju ne znam kako ce takva malo jaca sprava reagovati.mIRCerka wrote: Ne znam nikoga ko je imao probleme izgaranja sa birinim grijalicama...
Ali od fena, grijalica, radijatora, masine za ves, sve to imam birino i sve radi...cak i depilator koji je kostao 25 KM....isto radi i djeluje kao onaj SilkEpil od 100 i nesto marona, samo je malo bucniji ....ako sam ja ziva i zdrava a godinama sam u vezi sa birinim aparatima, nece ti nista bit...
- daddy_cool
#15 Re: Ima li gdje grijalica?
Sinoć je u Beko prodavnicama nestajalo robe pa su kupce slali u Rajlovac (tamo imaju manju prodavnicu, servis i skladište). Ne znam da li se nešto promijenilo u međuvremenu, ali znam da su i tamo bili pri kraju sa uljnim radijatorima i sl. (provjereno)gurman wrote:Beko ima prodavnicu i na Vojničkom ali neznam da li imaju trenutno grijalica.
- Maxwell2008
#16 Re: Ima li gdje grijalica?
Ja kupio birinu masinu onu sto reze salamu, hljeb, meso isl. Eno je stoji, koristim je samo da se foliram pred rajom kad mi dodju da je imam , Pa se sakrijem u kuhinju i narezem nozem malo suhovine (sreca pa sam precizan). A jope najdraze mi je kad se raja najavi pa mogu natenane pripremiti (nozem naravno) prije nego dodju, pa fino kazem evo mesaaa birina masina najezala nek svako kupi i uzhivaaaa.mIRCerka wrote:Svaki proizvod koji u sebi ima plastike mora da "odgori". JEdina mana Birinih stvari jeste sto im plastika smrdi.karanana wrote:ma strah me, ako su mi fen i ona masinica za kosu poceli smrditi na struju ne znam kako ce takva malo jaca sprava reagovati.mIRCerka wrote: Ne znam nikoga ko je imao probleme izgaranja sa birinim grijalicama...
Ali od fena, grijalica, radijatora, masine za ves, sve to imam birino i sve radi...cak i depilator koji je kostao 25 KM....isto radi i djeluje kao onaj SilkEpil od 100 i nesto marona, samo je malo bucniji ....ako sam ja ziva i zdrava a godinama sam u vezi sa birinim aparatima, nece ti nista bit...
Svega mi da narezem masinom svi bi mislili da sam nozem a ovako ja nozem pa svi misle da je mashina.
-
mIRCerka
#17 Re: Ima li gdje grijalica?
ovo je ona majusna ba, 20 cm visokaHer Flick wrote:e hebi ga mirci sjebajes mi posaomIRCerka wrote:Prodajem kvarcnu Bira grijalicu , 75 KM
znas da se na tudjoj muci nalakse zaradi
ja te iste grijaelice tusim po 150KM
- kockica_kockica
#18 Re: Ima li gdje grijalica?
ima grijalica u Mostaru 
-
sjemenjak
#19 Re: Ima li gdje grijalica?
Sad sam bio u Beko shopu na Vojnickom. Kazu da ce dobiti grijalice i radijatore u svoju veleprodaju u Rajlovcu
za neka dva sata. Znaci u maloprodajama ce imati oko 14:00. Informacija je iz prve ruke, provjereno.
za neka dva sata. Znaci u maloprodajama ce imati oko 14:00. Informacija je iz prve ruke, provjereno.
-
mIRCerka
#20 Re: Ima li gdje grijalica?
Kada najave pustanje plina, ne zaboravite prozraciti stan prije paljenja.
-
bice_bice
#21 Re: Ima li gdje grijalica?
dabogda ti plina nestaloHer Flick wrote:grijalicaaaaaaaaaaaaaaa
hajde narode jos malo pa nestaloooooooooooooooooo
grijalicaaaaaaaaaaaaaaaaaa
samo 150KM radijatoriiiiiiiiiiiii
- Fiore
#22 Re: Ima li gdje grijalica?
Preporucujem., termo-deke.. pametniji izbor.. i prakticnije.. Iskreno zao mi je svih ljudi koji su docekali zimu sa plinom..
Ali sad sam se tek uvjerio kad sebi svaki put dok gledam dnevnik.. govorim Rat nije zavrsen..
Ali sad sam se tek uvjerio kad sebi svaki put dok gledam dnevnik.. govorim Rat nije zavrsen..
- suncica24
#23 Re: Ima li gdje grijalica?
Najprakticnije je grijanje dvoje po dvoje. Hem toplo, hem jeftino, hem produktivno.Fiore wrote:Preporucujem., termo-deke.. pametniji izbor.. i prakticnije.. Iskreno zao mi je svih ljudi koji su docekali zimu sa plinom..
Sto ce biti pelena u septembru
- slavkoimamodilera
#24 Re: Ima li gdje grijalica?
Kod mene ovih kvarcnih grijalica u firmi k'o salate... hajte 'vamo, iznajmim vam dan-dva koliko treba, samo petobanka dnevno...
- Namik
#25 Re: Ima li gdje grijalica?
evo ti grijalica ovdje http://imtec.ba/