Imam Citroen iz 2009 godine i ima navigaciju. BiH je uzasno pokrivena tj imaju samo glavne magistrale u drzavi.
Je li ja imam stare mape ili BiH nije mapirana?
Primjera radi, android aplikacija iGo na mobitelu je savrseno mapirala BiH, imam sve ceste, cak i sporedne.
Ima li citroen navigacija mape za BiH?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ElRe
#2 Re: Ima li citroen navigacija mape za BiH?
Svaka farbicka navigacija je takva. Ni veci gradovi, tipa BG, ZG nisu dobro pokriveni.
-
ahasoho
#3 Re: Ima li citroen navigacija mape za BiH?
sta se moze uraditi po tom pitanju? mogu li se na njih instalirati mape tipa google maps ili neke druge?ElRe wrote:Svaka farbicka navigacija je takva. Ni veci gradovi, tipa BG, ZG nisu dobro pokriveni.
- Zvek
#4 Re: Ima li citroen navigacija mape za BiH?
Ne, to je fabricka navigacija, jedino ako oni umaju neki update.
Iz tog razloga neki proizvodjaci su napravili saradnju, tipa Fiat i ToM ToM, pa su update redovni i navigacija je pouzdana.
Iz tog razloga neki proizvodjaci su napravili saradnju, tipa Fiat i ToM ToM, pa su update redovni i navigacija je pouzdana.
- Edin H.
#5 Re: Ima li citroen navigacija mape za BiH?
Sta ce ti u BiH navigacija, ima tri ceste 
- semirsar
- sema911s
#7 Re: Ima li citroen navigacija mape za BiH?
vecina tih sistema u autima radi na vin mobile7 il 7,5 pogledaj koja je verzija,., imas po forumina sta i kako updrate mozes sigurno preko fabrickog (pirate bay ) soft naci nesto,.
saznaj koji softvare koristi taj auto,.,bice lakse naci nacin za update,,kada sam ja navigaciju na autu iz 2003 izvrsit update,.,mozes i ti za tog hidro francuza,
saznaj koji softvare koristi taj auto,.,bice lakse naci nacin za update,,kada sam ja navigaciju na autu iz 2003 izvrsit update,.,mozes i ti za tog hidro francuza,
-
Frutek
#8 Re: Ima li citroen navigacija mape za BiH?
Ista stvar je i za Insigniu, 2012 god i imam samo Austriju, Njemačku, Linhenštajn i Italiju. Njihove mape su Navteq, može se uzeo od njih paket cijele Europe, košta cca 190 EUR i opet nema BiH i Srbije.
Pored novog auta sa navigacijom sam morao kupit externu navigaciju i s njom sad špartam, ne griješi.
Bezpotrebno je napominjat da pri kupovini sljedećeg auta (kad god to bilo), neću pogledat u paket navigacije. U BiH samo način da ti uzmu pare ni za šta.
Pored novog auta sa navigacijom sam morao kupit externu navigaciju i s njom sad špartam, ne griješi.
Bezpotrebno je napominjat da pri kupovini sljedećeg auta (kad god to bilo), neću pogledat u paket navigacije. U BiH samo način da ti uzmu pare ni za šta.