Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako želiš ISDN kod kuće onda ti se ne isplati. Bolje ti je onda kačiti se na Net preko ADSL konekcije. ISDN konekcija sa 2 B kanala ti omogućava max 128kbps bandwidth-a. Ako ti je to dovoljno(meni nije ni ovih 256kbps) onda uzmi. Međutim to opet ukoliko hoćeš samo Net konekciju. Inače imaćeš svega 64kbps bandwidth-a. Ako imaš 2 telefonska ulaza na zidu onda možeš prijaviti 2 telefonske linije jednu samo za telefon drugu za Internet mada je to ipak mnogo.
Ukoliko imaš firmu ISDN nije loša opcija ukoliko koristiš PRI(Primary Rate Interface) uslugu.
Last edited by Davy Crockett on 15/09/2005 15:04, edited 1 time in total.
Kratko...za koristenje interneta se ne isplati .Placas tel.impulse isto kao da imash dial-up...jedina prednost zbog stabilnosti veze i stalnih 64kbps ili 128 kbps na oba kanala(placas duple impulse ako koristish oba kanala).Sa dial-up preci na isdn ako imash mogucnost adsl...neisplativo.
Ja opet mislim da mi je za kucne potrebe isplativije ovih stalnih 64mbs i stabilna veza nego ovih sadasnjih upitnih 48kbs i cesto gubljenje i diskonekcija zbog optercenosti servera.
Pretplata od 13KM impulsi nasuprot sasdasnje 7KM+impulsi i nije nesto mnogo a ipak poboljsanje. Pogotovo nasuprot ADSL 47KM pretplate