Kae se sumljivCherry-Cherry wrote:A ti si posebno sumnjiv. Napad je najbolja odbrana, zar ne?FreakyStyley wrote:Nevjerovatno sta vas je na ovoj temi. Ofirni ste...Cherry-Cherry wrote:Ps jesu li ih doktori pregledali?
Osim toga, vidi se iz aviona da laže. Nikakvih emocija, ništa.
Iluminati skandal u Engleskoj
- triconja
#51 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
-
belfy
#52 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
iako kasnim 3 godine u vremenu postavila sam video koji nisam pogledala do kraja... zbog djevojcice i njene price i nacina na koji prica koje sve nisam pogledala do kraja... lazem da sam citala komentare uopste, ali se sada pravim da jesam, jer bih inace preskocila sve one odgovore koji se u njima nalaze.Zejnep wrote:Video, meni dosad nepoznat, sam postavila zbog djevojčice i njene priče. Zbog načina na koji priča o onako užasnim stvarima. Pročitala sam par komentara ispod videa u nadi da će neko objasniti kako je sva priča lažnjak. Nije niko.
Iluminati ili ne, problem zlostavljanja djece postoji pa i ako su ovu djevojčicu "samo" nekako natjerali da ovako govori to jest izmišlja, previše je.
Ali dobro. Nikad više temu, o kojoj cijeli svijet raspravlja decenijama, ovdje.
nemam pojma sta su Iluminati ili kakve veze imaju sa videom ili temom, ali kopirala sam. samo da znate, djeca su zlostavljana u svijetu. najvise se cudim da djecu nagovore da lazu. to je jednostavno previse. necu vise nikada postaviti temu o kojoj svijet raspravljama decenijama (2014-2015) jer ne znam sta bi drugo rekla. jedino da ovaj rat stane... u stvari stao je...
P.S. nije majka muju karala sto je kockao...
- triconja
#53 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Eee, nije to nista ba kako u mene mati po fb cita one objave i kofol tako te teorije zavjere i dogadjaje koji su nemoguci, nema cega nema ba, od onijeh nakih mucenja u koje je tesko povjerovat pa do propagandnih materijala. I ja njoj moram svaki put objasnjavat da su to sranja cista i da ne treba vjerovat u sve sto se pogleda i procita ali dzaba, vidi neki glupi naslov i udri pa hajmo jovo nanovo.belfy wrote:iako kasnim 3 godine u vremenu postavila sam video koji nisam pogledala do kraja... zbog djevojcice i njene price i nacina na koji prica koje sve nisam pogledala do kraja... lazem da sam citala komentare uopste, ali se sada pravim da jesam, jer bih inace preskocila sve one odgovore koji se u njima nalaze.Zejnep wrote:Video, meni dosad nepoznat, sam postavila zbog djevojčice i njene priče. Zbog načina na koji priča o onako užasnim stvarima. Pročitala sam par komentara ispod videa u nadi da će neko objasniti kako je sva priča lažnjak. Nije niko.
Iluminati ili ne, problem zlostavljanja djece postoji pa i ako su ovu djevojčicu "samo" nekako natjerali da ovako govori to jest izmišlja, previše je.
nemam pojma sta su Iluminati ili kakve veze imaju sa videom ili temom, ali kopirala sam. samo da znate, djeca su zlostavljana u svijetu. najvise se cudim da djecu nagovore da lazu. to je jednostavno previse. necu vise nikada postaviti temu o kojoj svijet raspravljama decenijama (2014-2015) jer ne znam sta bi drugo rekla. jedino da ovaj rat stane... u stvari stao je...
- Pryda
#54 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Kako mi znamo 20 godina da nas krade troglava azdaha i sta cemo evoKIseljak12 wrote:Moze li pojasnjenje za boldirano, kako se znalo? Zasto niko nista ne poduzima?Russki wrote:Oduvijek se znalo da je Britanija kolijevka pedofilije, masoneerije i sotonizma. Hiljade i hiljade djece godišnje nestaje u Britaniji, a kamo li tek u Americi. Pa jeste li vi čuli za aferu Pizzagate u kojoj je učestovala i sama Hillary Clinton. I dan danas se to odvija. Posebna lokacija je Chateau Des Amerois gdje se i dan danas odvijaju takva degutantna događanja. Nažalost, brutalno, surovo, ali s obzirom kakvi sve krvoloci vladaju danas, ovo nije ništa novo. Osim što počinje sve polako da izlazi na vidjelo.
Sto se Pizzagatea tice, davno raskrinkana suplja, al et valja o necemu pricati.
Medju ovakvim i slicnim nebulozama se zagube pravi slucajevi organizovanog zlostavljanja djece.
- Zejnep
#55 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Ko zna šta tebe muči u životu. Nadam se da će biti bolje, šta god da je.belfy wrote:iako kasnim 3 godine u vremenu postavila sam video koji nisam pogledala do kraja... zbog djevojcice i njene price i nacina na koji prica koje sve nisam pogledala do kraja... lazem da sam citala komentare uopste, ali se sada pravim da jesam, jer bih inace preskocila sve one odgovore koji se u njima nalaze.Zejnep wrote:Video, meni dosad nepoznat, sam postavila zbog djevojčice i njene priče. Zbog načina na koji priča o onako užasnim stvarima. Pročitala sam par komentara ispod videa u nadi da će neko objasniti kako je sva priča lažnjak. Nije niko.
-
belfy
#56 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
interesantno, zelje su uzajamne. ipak, pameti prije svega, svakako, jer ne mozemo svi sve znati, jel...Zejnep wrote:Ko zna šta tebe muči u životu. Nadam se da će biti bolje, šta god da je.belfy wrote:iako kasnim 3 godine u vremenu postavila sam video koji nisam pogledala do kraja... zbog djevojcice i njene price i nacina na koji prica koje sve nisam pogledala do kraja... lazem da sam citala komentare uopste, ali se sada pravim da jesam, jer bih inace preskocila sve one odgovore koji se u njima nalaze.Zejnep wrote:Video, meni dosad nepoznat, sam postavila zbog djevojčice i njene priče. Zbog načina na koji priča o onako užasnim stvarima. Pročitala sam par komentara ispod videa u nadi da će neko objasniti kako je sva priča lažnjak. Nije niko.
- Dope_Man
#57 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Podsjeti me kako sam kao mali gledao kaubojske filmove na TVu, pa se naravno popucaju i pocnu padati, a moja nena, jadna ne znam je li prije rata vidjela TV kako treba, uzdahne i uznemiri se za svakog koji umre, pa ja pola filma provedem uvjeravajuci je da tu niko ne umire, ali dzaba pricati.triconja wrote: Eee, nije to nista ba kako u mene mati po fb cita one objave i kofol tako te teorije zavjere i dogadjaje koji su nemoguci, nema cega nema ba, od onijeh nakih mucenja u koje je tesko povjerovat pa do propagandnih materijala. I ja njoj moram svaki put objasnjavat da su to sranja cista i da ne treba vjerovat u sve sto se pogleda i procita ali dzaba, vidi neki glupi naslov i udri pa hajmo jovo nanovo.
-
Horcrux
#58 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
belfy wrote:nisi pogledala ni cijeli video koji postavljas.... neces biti obradovana. ja zalim ljude koji reaguju kao ti. i meni se cijepalo srce kada sam poceo gledati, ali je ocigledno da psiholog sa kojim curica prica zna sta radi i do kraja sve postane skoro jasno. na stranu sto je ovo slucaj iz 2014 koji je dobrano objasnjen 2015:Zejnep wrote:Iskreno, nisam cijeli. Nisam mogla. De me obraduj. Je li ovo predstava?
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ather.html
https://www.bbc.com/news/uk-32357195
https://www.telegraph.co.uk/news/114837 ... -cult.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... laims.html
i na stranu sto nema nikakve veze sa Iluminatima sa kojima glupani inace povezuju sve, ali procitala si naslov, pa zasto ga ne kopirati, jel...
iduci put barem pregledaj video koji postas do kraja, a zatim pogledaj barem i komentare. a ako ostane nesto vremena - google is your friend.
sad mi dodjes 1,5h sati zivota koje ne mogu dobiti nazad i bas zato se ovako i obracam.
Inace, ovako se sire lazne vijesti i informacije, kad poster nema dovoljno vremena da provjeri stvari, nego odmah povjeruje i krene dijeliti. Ja se u najmanju ruku nadam da ju je stid. Ako nije, treba je prozvati radi gluposti koje dijeli.
-
handžar88
#59 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Koji si ti pacenik.. sta je ovdje smijesno?insomnia78 wrote:
- insomnia78
#60 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Smjesno je kako narod vjeruje u ove izmisljotine
-
handžar88
#61 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Kako si ti zakljucio da je izmisljotina nisi ni pogledo video... nisam neko ko ce povjerovat u sve sto vidi na internetu, daleko od toga.. ali ovo vjerujem i znam da se ovakve i jos gore stvari desavaju narocito u americi. I ne znam da li su gore budale koje u sve sto vide na internetu vjeruju ili ovakvi kao ti koji ne vjeruju nicemu sto izlazi iz nekog ocekivanog sablona.
- insomnia78
#62 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Naravno da se desavaju. Samo sto tu ne trebaju nikakvi iluminati. Cesto je dovoljan roditelj, ucitelj, komsija...
-
asker
#63 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Pa sta ste navalili na ovu sto je postavila video, nije vama licno nista lose uradila.
Objasnite o cemu se radi, znali ste od ranije, bila istraga, djeca lazu ili sta vec. Kakvih debilnih tema ima na forumu pa nabijaju desetine stranica.
Svako malo cujemo za slicne slucajeve. Jel' ono skoro neki svabo otkriven da je rodjenu kcerku drzao u podrumu 20ak godina, redovno silovao itd.
Eno onaj bracni par kod nas plus djed/nena tukli dijete redovno do fatalnih posljedica, roditelji tukli a djed/nena prikrivali.
I sam kad sam prvi puta gledao ovaj video ostao sokiran, u komentarima par informacija o majci, ruskinja, model, joga, skrbnistvo ima neke logike da je lazirano.
Sami detalji da je kompletno osoblje skole u tome, pa jos i druge skole, zvuci malo previse.
Ali isto tako reci vidi se da djevojcica laze je glupost. Ako ista dijete bas uvjerljivo prica.
Bez da ikoga uvrijedim, moze li neko ko ima djecu ovog uzrasta zamisliti kako i na koji nacin i priblizno nagovorit/obucit dijete da ovako ubjedljivo govori o bilo cemu.
Objasnite o cemu se radi, znali ste od ranije, bila istraga, djeca lazu ili sta vec. Kakvih debilnih tema ima na forumu pa nabijaju desetine stranica.
Svako malo cujemo za slicne slucajeve. Jel' ono skoro neki svabo otkriven da je rodjenu kcerku drzao u podrumu 20ak godina, redovno silovao itd.
Eno onaj bracni par kod nas plus djed/nena tukli dijete redovno do fatalnih posljedica, roditelji tukli a djed/nena prikrivali.
I sam kad sam prvi puta gledao ovaj video ostao sokiran, u komentarima par informacija o majci, ruskinja, model, joga, skrbnistvo ima neke logike da je lazirano.
Sami detalji da je kompletno osoblje skole u tome, pa jos i druge skole, zvuci malo previse.
Ali isto tako reci vidi se da djevojcica laze je glupost. Ako ista dijete bas uvjerljivo prica.
Bez da ikoga uvrijedim, moze li neko ko ima djecu ovog uzrasta zamisliti kako i na koji nacin i priblizno nagovorit/obucit dijete da ovako ubjedljivo govori o bilo cemu.
-
handžar88
#65 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Nista, ako tako kazu mediji vjerovacemo medijima koje kontrolisu isti oni koji su na vrhu tog lanca pedofilije i satanizma.belfy wrote:nisi pogledala ni cijeli video koji postavljas.... neces biti obradovana. ja zalim ljude koji reaguju kao ti. i meni se cijepalo srce kada sam poceo gledati, ali je ocigledno da psiholog sa kojim curica prica zna sta radi i do kraja sve postane skoro jasno. na stranu sto je ovo slucaj iz 2014 koji je dobrano objasnjen 2015:Zejnep wrote:Iskreno, nisam cijeli. Nisam mogla. De me obraduj. Je li ovo predstava?
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ather.html
https://www.bbc.com/news/uk-32357195
https://www.telegraph.co.uk/news/114837 ... -cult.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... laims.html
i na stranu sto nema nikakve veze sa Iluminatima sa kojima glupani inace povezuju sve, ali procitala si naslov, pa zasto ga ne kopirati, jel...
iduci put barem pregledaj video koji postas do kraja, a zatim pogledaj barem i komentare. a ako ostane nesto vremena - google is your friend.
sad mi dodjes 1,5h sati zivota koje ne mogu dobiti nazad i bas zato se ovako i obracam.
-
handžar88
#66 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Cim neko pokusa ukazat na istinu, odma ide sahranjivanje preko medija, milion laži i izvrtanja istine... na kraju te i ubiju ili namjeste dugogodisnju robiju. Bas me zanima kako zavrsi majka od ove djevojcice.
Ovo im i uspijeva jer u svijetu su 95% budale koje vjeruju sve sto procitaju u medijima pogotovo u ovim najvecim.
Ovo im i uspijeva jer u svijetu su 95% budale koje vjeruju sve sto procitaju u medijima pogotovo u ovim najvecim.
Last edited by handžar88 on 01/08/2018 23:33, edited 1 time in total.
-
klosar pravi
#67 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Jao vidi ovaj opet pa vidiš maloj na ocima da laže sunce ti..
DA ovo je jedan od onih slucajeva da mu dovedeš malu pred oci i da prizna on bi opet tvrdio da je neko prijetio da prizna.
KLJUČ!
DA ovo je jedan od onih slucajeva da mu dovedeš malu pred oci i da prizna on bi opet tvrdio da je neko prijetio da prizna.
KLJUČ!
-
PeppermintSA
#68 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Kako su ljudi šega i prave famu oko smiješnih stvar.
Iluminati ne postoje. Riječ je o tajnom društvu koje je nekoć postojalo u Bavarskoj u 17. vijeku.
Masoni nisu tajno društvo, nego su javno društvo sa određenim tajnama. U svakom gradu na Zapadu imaš masonsku ložu koju možeš posjetiti poput muzeja. Dođe ti ga kao golf club.
Balkan je čudo.
Iluminati ne postoje. Riječ je o tajnom društvu koje je nekoć postojalo u Bavarskoj u 17. vijeku.
Masoni nisu tajno društvo, nego su javno društvo sa određenim tajnama. U svakom gradu na Zapadu imaš masonsku ložu koju možeš posjetiti poput muzeja. Dođe ti ga kao golf club.
Balkan je čudo.
- Ludzak
#69 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Kad našem narodu nije problem povjerovati da Rusi upravljaju oblacima, zašto bi bilo problema i oko ovog vjerovanja ?
- triconja
#70 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
A kako ti mozes prepoznati kad malo dijete laze a kad ne? Jesi li to nake ckole zavrsavo za oto i imas iskustva kolko hoš pa se razumijes u to, ili je ono razumijes se u to ko mara u kriv kurac?klosar pravi wrote:Jao vidi ovaj opet pa vidiš maloj na ocima da laže sunce ti..
KLJUČ!
- dale cooper
#71 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Unless it's Illuminati.triconja wrote:Dope_Man wrote:Pa jebiga.. nisam ekstremno bogat, nisam prelijep, ne mogu bas pohebati svaku trebu koju vidim... a logicno je da bi trebalo da je sve to tako. Pa zasto onda nije.. nije do mene, neko drugi upravlja dogadjajima i cini da ja nisam tako kul kako bih trebao biti, dakle illuminatiCherry-Cherry wrote:Zašto ljudi iluminate petljaju u sve živo?
Niko ko je preživio traume o kojima ovo dijete priča ne može ih opisivati na ovakav matter-of-fact način. Srećom nisam izgubio vremena
ko belfy.
- Xavier1
#72 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Svugdje ima glupih ljudi. Ne samo na Balkanu.PeppermintSA wrote:Kako su ljudi šega i prave famu oko smiješnih stvar.
Balkan je čudo.
-
klosar pravi
#73 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
triconja wrote:A kako ti mozes prepoznati kad malo dijete laze a kad ne? Jesi li to nake ckole zavrsavo za oto i imas iskustva kolko hoš pa se razumijes u to, ili je ono razumijes se u to ko mara u kriv kurac?klosar pravi wrote:Jao vidi ovaj opet pa vidiš maloj na ocima da laže sunce ti..
KLJUČ!
https://www.youtube.com/watch?v=3qwPr5aqbcQ
Ovako bi se ponašala.
- triconja
#74 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Jednom sam bas procito sta su to masoni i iluminati i nesta mk ultra i tako to i skonto sam da ako je to istina onda i zmajevi postoje. Sad mi je dovoljno samo da vidim naslov ili prvu recenicu da cujem i odmah sam u fazonu jaro goni tu pricu negdje drugo, u takve se price ne treba ni bakcatdale cooper wrote: Unless it's Illuminati.![]()
Niko ko je preživio traume o kojima ovo dijete priča ne može ih opisivati na ovakav matter-of-fact način. Srećom nisam izgubio vremena
ko belfy.
-
handžar88
#75 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Kako si smijesan.. mozes posjetit i katolicku crkvu u svakom gradu, pa jel to znaci da znas tajne koje skriva vatikan i da sve rade transparento.. pa i vecina tih "masona" u lozama nemaju pojma o pravoj istini iza te organizacije, cak ni oni visoko u hijerarhiji kao sto politicari znaju samo jedan dioPeppermintSA wrote:Kako su ljudi šega i prave famu oko smiješnih stvar.
Balkan je čudo.
Kome ba pricam