Iluminati skandal u Engleskoj
- insomnia78
#26 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Al sto iluminati?
-
KIseljak12
#27 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Moze li pojasnjenje za boldirano, kako se znalo? Zasto niko nista ne poduzima?Russki wrote:Oduvijek se znalo da je Britanija kolijevka pedofilije, masoneerije i sotonizma. Hiljade i hiljade djece godišnje nestaje u Britaniji, a kamo li tek u Americi. Pa jeste li vi čuli za aferu Pizzagate u kojoj je učestovala i sama Hillary Clinton. I dan danas se to odvija. Posebna lokacija je Chateau Des Amerois gdje se i dan danas odvijaju takva degutantna događanja. Nažalost, brutalno, surovo, ali s obzirom kakvi sve krvoloci vladaju danas, ovo nije ništa novo. Osim što počinje sve polako da izlazi na vidjelo.
Sto se Pizzagatea tice, davno raskrinkana suplja, al et valja o necemu pricati.
Medju ovakvim i slicnim nebulozama se zagube pravi slucajevi organizovanog zlostavljanja djece.
- insomnia78
#28 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Pa znalo se 
- Russki
#29 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Kako da se išta poduzme kad su vrhovni moćnici upleteni do guše u to? Kad je sve u njihovim rukama ? Isto kao i kod nas, kako da se riješi kriminal, kad su vladajući bogovi u toj sferi.KIseljak12 wrote:Moze li pojasnjenje za boldirano, kako se znalo? Zasto niko nista ne poduzima?Russki wrote:Oduvijek se znalo da je Britanija kolijevka pedofilije, masoneerije i sotonizma. Hiljade i hiljade djece godišnje nestaje u Britaniji, a kamo li tek u Americi. Pa jeste li vi čuli za aferu Pizzagate u kojoj je učestovala i sama Hillary Clinton. I dan danas se to odvija. Posebna lokacija je Chateau Des Amerois gdje se i dan danas odvijaju takva degutantna događanja. Nažalost, brutalno, surovo, ali s obzirom kakvi sve krvoloci vladaju danas, ovo nije ništa novo. Osim što počinje sve polako da izlazi na vidjelo.
Medju ovakvim i slicnim nebulozama se zagube pravi slucajevi organizovanog zlostavljanja djece.
Pizzagate? Raskrinkano ? Tko je raskrinkao? Neki Mujo iz Gornjeg Uskoplja ?
-
belfy
#30 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
na stranu sto si mozda u pravu, ali druga strana je da mozda nisi u pravu. jesi ikada uzeo obe u razmatranje?Russki wrote:Kako da se išta poduzme kad su vrhovni moćnici upleteni do guše u to? Kad je sve u njihovim rukama ? Isto kao i kod nas, kako da se riješi kriminal, kad su vladajući bogovi u toj sferi.KIseljak12 wrote:Moze li pojasnjenje za boldirano, kako se znalo? Zasto niko nista ne poduzima?Russki wrote:Oduvijek se znalo da je Britanija kolijevka pedofilije, masoneerije i sotonizma. Hiljade i hiljade djece godišnje nestaje u Britaniji, a kamo li tek u Americi. Pa jeste li vi čuli za aferu Pizzagate u kojoj je učestovala i sama Hillary Clinton. I dan danas se to odvija. Posebna lokacija je Chateau Des Amerois gdje se i dan danas odvijaju takva degutantna događanja. Nažalost, brutalno, surovo, ali s obzirom kakvi sve krvoloci vladaju danas, ovo nije ništa novo. Osim što počinje sve polako da izlazi na vidjelo.
Pizzagate? Raskrinkano ? Tko je raskrinkao? Neki Mujo iz Gornjeg Uskoplja ?
- Zejnep
#31 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
belfy wrote:nisi pogledala ni cijeli video koji postavljas.... neces biti obradovana. ja zalim ljude koji reaguju kao ti. i meni se cijepalo srce kada sam poceo gledati, ali je ocigledno da psiholog sa kojim curica prica zna sta radi i do kraja sve postane skoro jasno. na stranu sto je ovo slucaj iz 2014 koji je dobrano objasnjen 2015:Zejnep wrote:Iskreno, nisam cijeli. Nisam mogla. De me obraduj. Je li ovo predstava?
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ather.html
https://www.bbc.com/news/uk-32357195
https://www.telegraph.co.uk/news/114837 ... -cult.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... laims.html
i na stranu sto nema nikakve veze sa Iluminatima sa kojima glupani inace povezuju sve, ali procitala si naslov, pa zasto ga ne kopirati, jel...
iduci put barem pregledaj video koji postas do kraja, a zatim pogledaj barem i komentare. a ako ostane nesto vremena - google is your friend.
sad mi dodjes 1,5h sati zivota koje ne mogu dobiti nazad i bas zato se ovako i obracam.
Ko te tjerao da izgubiš išta pa i vrijeme? Ništa ja tebi ne dođem. Nisam prekršila niti jedno pravilo foruma sa postavljanjem ove teme. Video sam odgledala do kraja i nisam došla do zaključka do kojeg si ti.
Priča jeste stara ali meni je nova. Čini mi se da nisam jedina.
Savjet: ako ti se nešto ne dopada pa bila to i tema na forumu jednostavno se odmakneš od toga.
- Russki
#32 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
@Belfy Jesam. Mnogo puta. I opet tvrdim ovo što sam rekao. Ne samo ja, mnogi, no nebitno. Problem je globalan. Brutalan, Ne nazire mu se kraj.
-
belfy
#33 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
nisi ti jedina sto ne zna citati datume, to razumijem, ali citati kometare zahtijeva samo poznavanje alfabeta... i velis tebi je prica nova, a nisi jedina... pa nije ni ovca na Novom Zelandu sama, a svasta nesto joj je novo. dok se sazna da je Tito umro i sta je Manheattan project odose godine...Zejnep wrote:belfy wrote:nisi pogledala ni cijeli video koji postavljas.... neces biti obradovana. ja zalim ljude koji reaguju kao ti. i meni se cijepalo srce kada sam poceo gledati, ali je ocigledno da psiholog sa kojim curica prica zna sta radi i do kraja sve postane skoro jasno. na stranu sto je ovo slucaj iz 2014 koji je dobrano objasnjen 2015:Zejnep wrote:Iskreno, nisam cijeli. Nisam mogla. De me obraduj. Je li ovo predstava?
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ather.html
https://www.bbc.com/news/uk-32357195
https://www.telegraph.co.uk/news/114837 ... -cult.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... laims.html
i na stranu sto nema nikakve veze sa Iluminatima sa kojima glupani inace povezuju sve, ali procitala si naslov, pa zasto ga ne kopirati, jel...
iduci put barem pregledaj video koji postas do kraja, a zatim pogledaj barem i komentare. a ako ostane nesto vremena - google is your friend.
sad mi dodjes 1,5h sati zivota koje ne mogu dobiti nazad i bas zato se ovako i obracam.laki je malo nervozan?
![]()
Ko te tjerao da izgubiš išta pa i vrijeme? Ništa ja tebi ne dođem. Nisam prekršila niti jedno pravilo foruma sa postavljanjem ove teme. Video sam odgledala do kraja i nisam došla do zaključka do kojeg si ti.
Priča jeste stara ali meni je nova. Čini mi se da nisam jedina.
Savjet: ako ti se nešto ne dopada pa bila to i tema na forumu jednostavno se odmakneš od toga.
dodjes, dodjes, klickbait se placa, a ja izgubih sat i pol. nego, se nadam da si naucila nesto iz ovoga, koliko god ostro odgovorila nazad. bitno je da se napreduje...
- Jack Be Nimble
#34 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Kako bi vas tek borat navukao kada ste uspjeli poletjeti na ovo ko muha na govno.
- Cherry-Cherry
#35 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Zašto ljudi iluminate petljaju u sve živo?
- Zejnep
#36 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Smaraš. Ko da gledam takav si i uživobelfy wrote:[
nisi ti jedina sto ne zna citati datume, to razumijem, ali citati kometare zahtijeva samo poznavanje alfabeta... i velis tebi je prica nova, a nisi jedina... pa nije ni ovca na Novom Zelandu sama, a svasta nesto joj je novo. dok se sazna da je Tito umro i sta je Manheattan project odose godine...
dodjes, dodjes, klickbait se placa, a ja izgubih sat i pol. nego, se nadam da si naucila nesto iz ovoga, koliko god ostro odgovorila nazad. bitno je da se napreduje...
-
FreakyStyley
- Dope_Man
#38 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Pa jebiga.. nisam ekstremno bogat, nisam prelijep, ne mogu bas pohebati svaku trebu koju vidim... a logicno je da bi trebalo da je sve to tako. Pa zasto onda nije.. nije do mene, neko drugi upravlja dogadjajima i cini da ja nisam tako kul kako bih trebao biti, dakle illuminatiCherry-Cherry wrote:Zašto ljudi iluminate petljaju u sve živo?
- Cherry-Cherry
#39 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Vidiš ima smisla.Dope_Man wrote:Pa jebiga.. nisam ekstremno bogat, nisam prelijep, ne mogu bas pohebati svaku trebu koju vidim... a logicno je da bi trebalo da je sve to tako. Pa zasto onda nije.. nije do mene, neko drugi upravlja dogadjajima i cini da ja nisam tako kul kako bih trebao biti, dakle illuminatiCherry-Cherry wrote:Zašto ljudi iluminate petljaju u sve živo?
-
belfy
#40 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
ovo neki poziv na druzenje? prvo malo manje paranoje, vise posvecenosti i fokusiranosti, nesto vise citanja i obracanja paznje na datume, onda mozda. ovako mi zasada samo dodjes 1,5h potrosenih uzalud, sto je upravo naraslo na 2h.Zejnep wrote:Smaraš. Ko da gledam takav si i uživobelfy wrote: nisi ti jedina sto ne zna citati datume, to razumijem, ali citati kometare zahtijeva samo poznavanje alfabeta... i velis tebi je prica nova, a nisi jedina... pa nije ni ovca na Novom Zelandu sama, a svasta nesto joj je novo. dok se sazna da je Tito umro i sta je Manheattan project odose godine...
- Zejnep
#41 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Ja budalebelfy wrote:ovo neki poziv na druzenje? prvo malo manje paranoje, vise posvecenosti i fokusiranosti, nesto vise citanja i obracanja paznje na datume, onda mozda. ovako mi zasada samo dodjes 1,5h potrosenih uzalud, sto je upravo naraslo na 2h.Zejnep wrote:Smaraš. Ko da gledam takav si i uživobelfy wrote: nisi ti jedina sto ne zna citati datume, to razumijem, ali citati kometare zahtijeva samo poznavanje alfabeta... i velis tebi je prica nova, a nisi jedina... pa nije ni ovca na Novom Zelandu sama, a svasta nesto joj je novo. dok se sazna da je Tito umro i sta je Manheattan project odose godine...
-
FreakyStyley
#42 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Interesantno, Zejnep, da bas ti otvoris ovu temu.
Sta si mislila, da ces proci neopazeno? Ako ista znam u zivotu, znam prepoznati false flag laminata. Znam da radis za njih. Nismo svi naivni.

-
klosar pravi
#43 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Pa cim sam krenuo gledati vidio sam da laže o cemu pricamo?
- Cherry-Cherry
#44 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Ps jesu li ih doktori pregledali?
Osim toga, vidi se iz aviona da laže. Nikakvih emocija, ništa.
- Zejnep
#45 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Video, meni dosad nepoznat, sam postavila zbog djevojčice i njene priče. Zbog načina na koji priča o onako užasnim stvarima. Pročitala sam par komentara ispod videa u nadi da će neko objasniti kako je sva priča lažnjak. Nije niko.
Iluminati ili ne, problem zlostavljanja djece postoji pa i ako su ovu djevojčicu "samo" nekako natjerali da ovako govori to jest izmišlja, previše je.
Ali dobro. Nikad više temu, o kojoj cijeli svijet raspravlja decenijama, ovdje.
Iluminati ili ne, problem zlostavljanja djece postoji pa i ako su ovu djevojčicu "samo" nekako natjerali da ovako govori to jest izmišlja, previše je.
Ali dobro. Nikad više temu, o kojoj cijeli svijet raspravlja decenijama, ovdje.
- Zejnep
#46 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Neko reče da je to zato jer ona misli da je to normalno. Ne zna za drugačije.Cherry-Cherry wrote:Ps jesu li ih doktori pregledali?
-
FreakyStyley
#47 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Nevjerovatno sta vas je na ovoj temi. Ofirni ste...Cherry-Cherry wrote:Ps jesu li ih doktori pregledali?

- Cherry-Cherry
#48 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
A ginekolog?
- Cherry-Cherry
#49 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
A ti si posebno sumnjiv. Napad je najbolja odbrana, zar ne?FreakyStyley wrote:Nevjerovatno sta vas je na ovoj temi. Ofirni ste...Cherry-Cherry wrote:Ps jesu li ih doktori pregledali?
- triconja
#50 Re: Iluminati skandal u Engleskoj
Dope_Man wrote:Pa jebiga.. nisam ekstremno bogat, nisam prelijep, ne mogu bas pohebati svaku trebu koju vidim... a logicno je da bi trebalo da je sve to tako. Pa zasto onda nije.. nije do mene, neko drugi upravlja dogadjajima i cini da ja nisam tako kul kako bih trebao biti, dakle illuminatiCherry-Cherry wrote:Zašto ljudi iluminate petljaju u sve živo?