dale cooper wrote:Ostavite Colberta van ove rasprave zar vam ništa nije sveto.![]()
Izvinjavam se, slazem se u potpunosti. On mi pade na pamet zbog nekog skeca gdje pominje Jareda, Ivanku i Donalda.
Necu vise
dale cooper wrote:Ostavite Colberta van ove rasprave zar vam ništa nije sveto.![]()
asker wrote:Naravno, 'ta ce Colbert pored Kolsara Pravog zivog.klosar pravi wrote:asker wrote:Ja, Stephen Colbert i jos vjerovatno milioni ljudi na planeti mislimo da Donald hebe Ivanku od djetinjstva. Brutalno zvuci znam, al' zuco je najodgovorniji za to. Jel' mason ili iluminat manje je bitno. Bolesnih ljudi ima, ima i u Bosni. Navedoh onaj primjer kod nas gdje su roditelji bukvalno ubili dijete od batina, cini mi se trogodisnjaka. Dobilo i sudski epilog. Oni Romi iz Njemacke sto su zivjeli negdje kod Kalesije silovali djevojku od ranih dana, iznajmljivali drugima, hranili splacinama, ophodili se kao premu psu lutalici i gore.
Al' haj'mo mi hihi hoho iluminati masoni, vidi mu glave.
Znam masu ljudi koji su pricali isto kao Donald u vezi svoje kčerke i ono što je suština je ništa više nego kompliment kompliment koji je trebao držat za tebe al eto..
Problem su likovi poput tebe koji se hvataju za svaku slamku i vjeruju svaku glupost koju ti plasiraju.
Pogotovo retardirani Stephen Colbert koji ne vidi dalje od svog nosa vec svaku emisiju Trumpa pljuje.
Da završim s tim da me ne zanima da li ce bilo koji od njih dvojice živjeti naredni minut.
A joj tebe pa ljudi su ljudi beskičmenjaci vecinom pukne ti rat imaš 50 hiljada boraca od 2 miliona ljudi.Nastasia wrote:Gledala sam ovaj video, nakon prvih par minuta mi nešto tu nije štimalo nikako, djevojčica apsolutno ne pokazuje emocije, kao da čita sa papira. Znam da je već bio komentar da se ovako mala djevojčica ne može naučiti, može. Prije par godina sam babysittala curicu od 3-4 godine i fascinantno je kakve je ona sve stvari smišljala i pričala tako tečno, da sam bila na ivici da njenim roditeljima zovem policiju, socijalnu skrb, bilo koga ko bi je uzeo od njih. Ispostavilo se da je djevojčica lagala.
Vjerujem da postoje lanci pedofilije, vjerujem da je masa bolesnih ljudi na svijetu, ljudi bez skrupula, ali malo mi je teško svarit da je ovoliko paranoičnih ljudi.
Polahko djecace sa vrijedjanjem, u dnevni boravak pa koga prvog sretnes tako mu se obracaj! Ok?klosar pravi wrote: Pa gledam debila skoro svaki dan znam mu sve vrline i mane debil se hvata za svaku slamku da pljuje Trumpa.
Al' jebo te kad ti APSOLUTNO MOZGA NEMAŠ DA TO VIDIŠ!
They want to believe!MarlboroGold wrote:Sudeći po komentarima ima materijala da klix forum postane nešto poput bivšeg aliens UFO foruma
Ok.asker wrote:Polahko djecace sa vrijedjanjem, u dnevni boravak pa koga prvog sretnes tako mu se obracaj! Ok?klosar pravi wrote: Pa gledam debila skoro svaki dan znam mu sve vrline i mane debil se hvata za svaku slamku da pljuje Trumpa.
Al' jebo te kad ti APSOLUTNO MOZGA NEMAŠ DA TO VIDIŠ!
Fakat, ova tema, slijetanje na mjesec i ravna zemlja se komotno mogu objediniti.MarlboroGold wrote:Sudeći po komentarima ima materijala da klix forum postane nešto poput bivšeg aliens UFO foruma
Bloo wrote:They want to believe!MarlboroGold wrote:Sudeći po komentarima ima materijala da klix forum postane nešto poput bivšeg aliens UFO foruma

I to je ba demantovano, pojavili su se nešto duži snimci tog razgovora. Moguće da Buzz jeste bio malo pod gasom, što vjerovatno nije ni čudoklosar pravi wrote:Pa eno Buzz pjan priznao djevojcici da nismo bili na mjesecu, pa onda kad je shvatio sta je uradio veslao nazad 5 minuta.
dale cooper wrote:I to je ba demantovano, pojavili su se nešto duži snimci tog razgovora. Moguće da Buzz jeste bio malo pod gasom, što vjerovatno nije ni čudoklosar pravi wrote:Pa eno Buzz pjan priznao djevojcici da nismo bili na mjesecu, pa onda kad je shvatio sta je uradio veslao nazad 5 minuta.
kad ga debili uvijek opsjedaju sa istim pitanjima. Šta ćeš nego zveknuti koju čašicu.
Ma svi ga peru maksimalno, zamisli da je Stewart aktivandale cooper wrote:Trump je zlato za ove late show voditelje, nepresušan i konstantan izvor gluposti i samim time komedije. Colbert je zajebanciju na njegov račun doveo do savršenstva. Iako bi mislim Stephen pristao istog momenta prestati kada bi ovaj ponudio svoju ostavku u zamjenu.
Svi mogu biti, a najviše se paziti onih koji imaju nekoliko djece i kucu na dva sprata.asker wrote:Ma svi ga peru maksimalno, zamisli da je Stewart aktivandale cooper wrote:Trump je zlato za ove late show voditelje, nepresušan i konstantan izvor gluposti i samim time komedije. Colbert je zajebanciju na njegov račun doveo do savršenstva. Iako bi mislim Stephen pristao istog momenta prestati kada bi ovaj ponudio svoju ostavku u zamjenu., mada navrati ponekad.
Navedoh 2 primjera poremecenih umova, gdje ni rodjeno dijete nije svetinja. FTV je napravila dokumentarac o onoj djevojci kod Kalesije, povratnici iz Njemacke, majka svabica prava, djevojka je izrasla u neadrentalca hebote. Zlostavljana od djetinjstva, spavala u kolibama napolju, jela sve i svasta, tukli je redovno, izoblicili joj izgled i psihu potpuno, ona nije ni znala da je to tortura, navikne se kao onaj radni konj na bicevanje i vucu balvana. Drugi ljudi prijavili.
Ni u jednom trenutku nisam rekao iluminati ili masoni, i meni se povraca od prisivanja svega i svacega tim drustvima. Sasvim je dovoljno par poremecenih umova. Ili da idemo jos dalje, ideologija poput ISIL-a ili Boko Harama. Eno u HD snimcima drze djevojcice u kavezima na pijaci. Ko daje vise para, plati i vodi. Ne trebaju nam iluminati, ima bolesnika sasvim dovoljno.
Sad sto se neki ibrete da ugledan covjek, u skupom odijelu, dobrim poslom i autom nemoze biti takav slucaj je smijesno.
Ma nema ba NASA niti para, niti uticaja ni blizu kao što je imala tokom hladnog rata. Poslije Apolla 11 su još pet puta slijetali sa drastičnoklosar pravi wrote:dale cooper wrote:I to je ba demantovano, pojavili su se nešto duži snimci tog razgovora. Moguće da Buzz jeste bio malo pod gasom, što vjerovatno nije ni čudoklosar pravi wrote:Pa eno Buzz pjan priznao djevojcici da nismo bili na mjesecu, pa onda kad je shvatio sta je uradio veslao nazad 5 minuta.
kad ga debili uvijek opsjedaju sa istim pitanjima. Šta ćeš nego zveknuti koju čašicu.
Ili je Buzz pod stare dane shvatio da nemaju više ništa da mu drže oko glave kao recimo da ce ga odjebati pa malo dao sebi oduška jer ga fata grižnja?
Ne znam pjanska je najbolja za uhvatit nekog na tanak led.
Pa ja sam gledao odma taj duži ovako oko 5,6 minuta?
Na prvu rece bez govora da je napravljeno da ljudi ne zemlji kazu da je to nešto naše i onda poceo pedalat unazad..
Ne znam jebi mi sve što imam, al' do sada bi i ja i ti bili na mjesecu da smo tad otišli.
Otaj radBloo wrote:They want to believe!MarlboroGold wrote:Sudeći po komentarima ima materijala da klix forum postane nešto poput bivšeg aliens UFO foruma

SS or it never happeneddale cooper wrote:Apollo 11, 12, 14, 15, 16 i 17 su svi sletjeli na mjesec sa ljudskom posadom.
MarlboroGold wrote:SS or it never happeneddale cooper wrote:Apollo 11, 12, 14, 15, 16 i 17 su svi sletjeli na mjesec sa ljudskom posadom.