Ajla_Huseinovic_ wrote:Ma kako se usuđujete javno prozivati i skidati slike sa portala SBB stranke? "Tatina princeza"?? Nikad se ne bih krila iza lažnog imena, pogotovo ne ovako iznosila kojekakve gluposti. Stil pisanja ne priliči djevojci koja završava komunikologiju. Kakvo je ovo iznošenje "činjenica", ma pojma vi nemate! Alcatraz ili ko si već, muljatoru koji se kriješ iza nicka i koji javno prozivaš, otkud ti pravo da pišeš da sam ja " Tatina princeza"?? Uvijek se znalo, pas koji laje ne ujeda! Vi javno na skupovima, odborima, ne smijete iznositi mišljenje, ne pokušavate stanje države promijeniti svojim ulaganjem, svojim trudom, stavom nego dane, sate, ma minuteeeeee provodite za računarom, gubeći vrijeme, pronalazite mane u ljudima koji nešto pokušavaju uraditi. Svoje vrijeme gubite i još lažima pokrivate osobe koji nipošto ne smiju otkriti svoj identitet. A znate razlog? Prost i jednostavan- kukavičluk! Ja sve vas koji ste moj obraz pokušali isprljati, javno nazivam kao Ajla Huseinović JADNICIMA! Neka se zna.
Sa takvim stavovima ces bas daleko dogurati. Izvini, ali tvoj stil me podsjeca na stil aktuelnog nam nacelnika.
Ti prvo nemas pojma sta je to forum, hajde nadji definiciju, pa cemo nastaviti dalje. Ali eto 3. si godina komunikologije, trebala bi biti decidnija, pa reci lijepo zavrsna godina prvog ciklusa.
I ne pravdam ja bilo koga ovdje, ali spusti se malo, i pokusaj diskutovati u normalnom tonu, a ne kao da si u stanju nervnog rastrojstva.
Ovim gore postom si samo odmogla i sebi i svojoj stranci.