nije sinanovic.....vidis da nema postova sbb-ovskih_Reds_ wrote:Si ti Sinanovic isto ?? i ti pozivas na referendum ??Sokrates_ba wrote: imamo internet...ne brini
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- Sokrates_ba
#3076 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- FOČANSKI PROPISI
#3077 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA (BNS)fidoremilienko wrote:@FP kako se zove vasa stranka?
Cujem kod skole u Rakovici su uradili horizontalnu signalizaciju na cesti, kruzni tok u SK zavrsen (jel')?
Ako će ostati uzbrdica i nizbrdica, kružni tok je završen.Mislim da ćemo,ipak, mi to prepravljati kad budemo gradili uskotračnu prugu prema Hrasnici.
Za signalizaciju u Rakovici,ne vjerujem.Šta će im.Valjda im je voda preča,ali ću,ipak,provjeriti.
- fidoremilienko
#3078 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
FOČANSKI PROPISI wrote:BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA (BNS)fidoremilienko wrote:@FP kako se zove vasa stranka?
Cujem kod skole u Rakovici su uradili horizontalnu signalizaciju na cesti, kruzni tok u SK zavrsen (jel')?
Ako će ostati uzbrdica i nizbrdica, kružni tok je završen.Mislim da ćemo,ipak, mi to prepravljati kad budemo gradili uskotračnu prugu prema Hrasnici.
Za signalizaciju u Rakovici,ne vjerujem.Šta će im,ali ću,ipak,provjeriti.
- jon_jovi
#3079 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Bio je onaj efendija Kubat iz Butmira, srezan rafalima na Igmanu 1994. početkom zajedno sa dva Pakistanca.FOČANSKI PROPISI wrote:Ne javi se ti sa kandidatom za listu?dzejkej wrote:
a F.P. ovo je 100 % na nas racun![]()
![]()
sad moramo Pipija povesti na road trip Jelec/Miljevina/Foca.. bice i janjaca i zvona![]()
Morali smo ubaciti igrača sa klupe,a zove se
29.KUBAT MUHAMED
- FOČANSKI PROPISI
#3080 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
To je otac od našeg kandidata,a da ne znaš,slučajno ko ga sreza?jon_jovi wrote:Bio je onaj efendija Kubat iz Butmira, srezan rafalima na Igmanu 1994. početkom zajedno sa dva Pakistanca.FOČANSKI PROPISI wrote:Ne javi se ti sa kandidatom za listu?dzejkej wrote:
![]()
sad moramo Pipija povesti na road trip Jelec/Miljevina/Foca.. bice i janjaca i zvona![]()
29.KUBAT MUHAMED
- FOČANSKI PROPISI
#3081 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Hajde,bar ,angažuj se ,da se glasa za BNSdzejkej wrote:nisu nam valjda ovo zadnji izbori u zivotuFOČANSKI PROPISI wrote:Ne javi se ti sa kandidatom za listu?dzejkej wrote:
![]()
29.KUBAT MUHAMED.. bice jos prilika za prijedloge
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 27/07/2012 09:43, edited 2 times in total.
- jon_jovi
#3082 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ne znam ko ga sreza Fočak, ali znam da je bio udbaš i prema nekim saznanjima Pakistanci u njegovoj pratnji nisu bili obrezani. Podzemlje
- jon_jovi
#3083 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
I još sam zaboravio da kažem da je zapravo taj efendija Kubat bio prototip Amera Ćenanovića, ili Ćenanović generation I, ili tome slično i tako dalje što hoće reči da je kotirao u narodu usljed nečega, koliko se mogu sjetiti znao je dobro vazit na dženazama ali i spoljni faktori su ga uzdizali kao i Ćenanovića.
- _Alcatraz_
#3084 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
jon_jovi wrote:Ne znam ko ga sreza Fočak, ali znam da je bio udbaš i prema nekim saznanjima Pakistanci u njegovoj pratnji nisu bili obrezani. Podzemlje
Pa dobro i nacelnik u nas (sto bi FP rekao) zna da vazi i suplju prosipa, tako da je i BNS na kraju liste, kao slag na tortustavio jednog takvog (jon_jovi wrote:I još sam zaboravio da kažem da je zapravo taj efendija Kubat bio prototip Amera Ćenanovića, ili Ćenanović generation I, ili tome slično i tako dalje što hoće reči da je kotirao u narodu usljed nečega, koliko se mogu sjetiti znao je dobro vazit na dženazama ali i spoljni faktori su ga uzdizali kao i Ćenanovića.
- FOČANSKI PROPISI
#3085 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
A da nisu kakvi novci bili u pitanju?jon_jovi wrote:Ne znam ko ga sreza Fočak, ali znam da je bio udbaš i prema nekim saznanjima Pakistanci u njegovoj pratnji nisu bili obrezani. Podzemlje
- FOČANSKI PROPISI
#3086 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Zna li neko,šta je sa onim našim nesretnikom Sejom Kečom?
Čini mi se da mu ni u SDA ne cvjetaju ruže.
Čini mi se da mu ni u SDA ne cvjetaju ruže.
- FOČANSKI PROPISI
#3087 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Znaš li ti šta oko ove česme?jon_jovi wrote:I još sam zaboravio da kažem da je zapravo taj efendija Kubat bio prototip Amera Ćenanovića, ili Ćenanović generation I, ili tome slično i tako dalje što hoće reči da je kotirao u narodu usljed nečega, koliko se mogu sjetiti znao je dobro vazit na dženazama ali i spoljni faktori su ga uzdizali kao i Ćenanovića.
Čujem da je i kandidat SDP Sinanović u talu sa "Nasrudin hodžom",on je valjda preko školskog odbora progurao ideju za, kako rekoše, neke mizerne novce.
p.s.
Balija ostaje balija,pa makar prešao i u SDP.
- fidoremilienko
#3088 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Sta bi od zajednicke kafe/caja?
- FOČANSKI PROPISI
#3089 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Poslije ramazana.fidoremilienko wrote:Sta bi od zajednicke kafe/caja?
- DELEGACIJA
#3090 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Kompot??fidoremilienko wrote:Sta bi od zajednicke kafe/caja?
- DELEGACIJA
#3091 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Možda zbog treniranja stranačkog kadra_Alcatraz_ wrote:jon_jovi wrote:Ne znam ko ga sreza Fočak, ali znam da je bio udbaš i prema nekim saznanjima Pakistanci u njegovoj pratnji nisu bili obrezani. Podzemlje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~29~
Pa dobro i nacelnik u nas (sto bi FP rekao) zna da vazi i suplju prosipa, tako da je i BNS na kraju liste, kao slag na tortustavio jednog takvog (jon_jovi wrote:I još sam zaboravio da kažem da je zapravo taj efendija Kubat bio prototip Amera Ćenanovića, ili Ćenanović generation I, ili tome slično i tako dalje što hoće reči da je kotirao u narodu usljed nečega, koliko se mogu sjetiti znao je dobro vazit na dženazama ali i spoljni faktori su ga uzdizali kao i Ćenanovića.SDA provjerena skola
).
A poznavajući FP, ovaj se morao negdje JAVNO odreći SDA
- jon_jovi
#3092 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pa kako bi rekli naše komšije Amerikanci: pare su uvijek i vazda u pitanju tako da ti to nije ništa novo.FOČANSKI PROPISI wrote:A da nisu kakvi novci bili u pitanju?jon_jovi wrote:Ne znam ko ga sreza Fočak, ali znam da je bio udbaš i prema nekim saznanjima Pakistanci u njegovoj pratnji nisu bili obrezani. Podzemlje
Ako je vjerovati štampi izvjesni Nedžad Ugljen je jednom prevalio preko usta: učinili smo sve što je u našoj moći, čak smo ubili i onu trojicu na Igmanu. Nakon toga Ugljenu nije ostalo još mnogo života.
- jon_jovi
#3093 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ne znam ništa iako zagovaram veće pravo na lokalnu samoupravu to je samo principielno, ja nisam mahalski čovjek i ne znam šta se po mahali dešava. Prolazim tuda i ne vidim da se išta tamo pravi osim što školski domari kose travu okolo. Signalizacija koju spominješ ne bi trebala biti ništa drugo do tzv Zebra na lokalnom putu Sarajevo - Kiseljak ispred škole i činimi se još jedna ispred džamije malo dalje od škole. Isplatili se uopće to spominjati i otome voditi diskusiju?FOČANSKI PROPISI wrote:Znaš li ti šta oko ove česme?jon_jovi wrote:I još sam zaboravio da kažem da je zapravo taj efendija Kubat bio prototip Amera Ćenanovića, ili Ćenanović generation I, ili tome slično i tako dalje što hoće reči da je kotirao u narodu usljed nečega, koliko se mogu sjetiti znao je dobro vazit na dženazama ali i spoljni faktori su ga uzdizali kao i Ćenanovića.
Čujem da je i kandidat SDP Sinanović u talu sa "Nasrudin hodžom",on je valjda preko školskog odbora progurao ideju za, kako rekoše, neke mizerne novce.
p.s.
Balija ostaje balija,pa makar prešao i u SDP.
- DELEGACIJA
#3094 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Samo lokalna samouprava i to je to

- fidoremilienko
#3095 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ne bi bilo lose. Ima ovdje pametne rajeFOČANSKI PROPISI wrote:Poslije ramazana.fidoremilienko wrote:Sta bi od zajednicke kafe/caja?
Ma i kompot ako trebaDELEGACIJA wrote:Kompot??fidoremilienko wrote:Sta bi od zajednicke kafe/caja?
- FOČANSKI PROPISI
#3096 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
U Švajcarskoj to niko i ne primjeti,međutim,to je događaj mjeseca, ako ne i godine, u Rakovici.jon_jovi wrote:. Isplatili se uopće to spominjati i otome voditi diskusiju?
A tek kad bi znali kolko se hapiše naših novaca na jednom pješačkom prelazu???
- jon_jovi
#3097 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
hm, ja sam mislio da putevi nisu u ingerenciji općina. Nešto je Ćenanović doprinio u vezi škole i fiskulturne dvorane pa valjda zato prave tu česmu.
- FOČANSKI PROPISI
#3098 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Je li bila lična donacija ili naši novci,provjeri u mahali,pa javi?jon_jovi wrote:hm, ja sam mislio da putevi nisu u ingerenciji općina. Nešto je Ćenanović doprinio u vezi škole i fiskulturne dvorane pa valjda zato prave tu česmu.
p.s.
Je li Šamin gaj u vašoj nahiji?
- DELEGACIJA
#3099 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ma šta nam usadiše u naše glavejon_jovi wrote:hm, ja sam mislio da putevi nisu u ingerenciji općina. Nešto je Ćenanović doprinio u vezi škole i fiskulturne dvorane pa valjda zato prave tu česmu.
Kad se nešto finansira iz budžeta nekome zahvaljujemo
Pa to može samo kod nas u BiH
- DELEGACIJA
#3100 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ima i Šahmin, a oba nisu loša. Ima se šta i pojesti.FOČANSKI PROPISI wrote:Je li bila lična donacija ili naši novci,provjeri u mahali,pa javi?jon_jovi wrote:hm, ja sam mislio da putevi nisu u ingerenciji općina. Nešto je Ćenanović doprinio u vezi škole i fiskulturne dvorane pa valjda zato prave tu česmu.
p.s.
Je li Šamin gaj u vašoj nahiji?
Opet janjci