Da pariria Bjelasnici, po cemu ??? Bjelasnica je planina, i po cemu Hrasnica moze da joj parira. Mi ne znamo ni Bjelasnicu iskoristiti jer hocemo svi da budemo pametni, hocemo svi da imamo tal.PRINCba wrote:To je ok naravno da opcina ne moze raditi autoput i slicne stvari, ali kao servis gradjana moze da izadje sa zakljucima i prijedlozima prema visim(vecim je..s li ga ne znam sada ubi me sparina) instancama da rijesavaju te probleme.
Nisam nesto pretjerano pratio sjecnice vijeca i dnevne redove na njima, al recimo sportski centar famos koji ima potencijala da parira, recimo bjelasnici danas nam zjapi prazan, malo ono sto reprezentacija dodje i cao. Ne rade recimo tusevi kako treba, na svakom drugom recimo se mozes nekako istusirati i sl. da ne duljim dalje.
A svi kukamo kako nam se mladi drogiraju, puse, biju, i imamo maloljetnicko nasilje.. blabla bla.... Daj dijeci da mogu da treniraju fudbal, kosarku, boks... sport bilo koji besplatno pa si odmah rijesio problem pomenute. al eto....
Sto se tice prijedloga, pa ne moze, jer vlast nije u sluzbi građana zar tebi to nije jasno, pogotovo ova na Ilidzi, nego u sluzbi određene grupacije ljudi koji vladaju i rade sta hoce, misle da su najmapetniji i sl.
Da jeste u sluzbi građana davno bi se neki problemi rijesili, ili bi bili zapoceti za rijesavanjem, dok je ovamo bice jos Tibri, jos godina ce Otes i okolna naselja da plave, jos godina ce se u progu pricati samo u izborima itd.