Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
_Alcatraz_

#1526 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

PipiDugaDevetka wrote: ________________________________________________

Moja opcija je Naša Stranka.
Zasto i ko je tamo zanimljiv i pametan?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1527 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by PipiDugaDevetka »

Pedja Kojović me je oduševio svojom pričom na podforumu Politika. Pisao sam ovim sa IlidžU da mi dostave biografije kandidata za naredne oktobarske izbore, pa još ne znam s kim imam posla. Uglavnom, bili su ljubazni.
Slučajno, poznajem jednog momka s kojim sam radio. Pozitivan lik. Sa Stupa.
_Reds_

#1528 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

PipiDugaDevetka wrote:Pedja Kojović me je oduševio svojom pričom na podforumu Politika. Pisao sam ovim sa IlidžU da mi dostave biografije kandidata za naredne oktobarske izbore, pa još ne znam s kim imam posla. Uglavnom, bili su ljubazni.
Ako im je onaj Vreto prva viliona, hvala lijepo. Tj. lik je isti kao i ovi sto su na vlasti, glsao je za sve njihove odluke kad god im je glas trebao.
_Alcatraz_

#1529 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

PipiDugaDevetka wrote:Pedja Kojović me je oduševio svojom pričom na podforumu Politika. Pisao sam ovim sa IlidžU da mi dostave biografije kandidata za naredne oktobarske izbore, pa još ne znam s kim imam posla. Uglavnom, bili su ljubazni.
Samo te zbog podforuma odusevio? Ovi izbori sada ne bi trebali donijeti neke strucnjake za vodjenje visoke politike nego strucnjake koji imaj par grama mozga u glavi za nesto sto ce omoguciti da gradnja i zivot u opcinji krene pravim putem. Prava politika se vodi u vrhu.
Nemoj me pogresno shvatiti ali jos uvijek ne znam za koga da glasam (znam za koga necu).

_Reds_ wrote:
Ako im je onaj Vreto prva viliona, hvala lijepo. Tj. lik je isti kao i ovi sto su na vlasti, glsao je za sve njihove odluke kad god im je glas trebao.
E to je vec nesto negativno! Mozda ostali budu OK.

Ima li nagovjestaja ko bi se mogao (osim Mahmutovica i Memica) kandidovati za nacelnika?

Ima li neko da je OK kod ovg Mahmutovica u stranci? Cuo sam da je dosta ljudi tamo otislo.
_Reds_

#1530 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

Pa nije ni Memic siguran, ja kako sam cuo da je Fikro portiv njegovog kandidovanja, a Fikro je sada glavna violina u SDA.

Vidjecemo koga ce ponuditi SDP i SBB, ostali realno nemaju sanse, kao ni ta Husina stranka.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1531 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by PipiDugaDevetka »

_Reds_ wrote:
Na moj e-mail upit odgovorio je Suad Karić.
JohnnyS.

#1532 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

_Reds_ wrote:
Vreto je presao u SDA. isto kao i onaj lik iz RzBoljitak isto kao i Kečo iz Podrinjske stranke. Svi koji su bili po jedan u vijecu su prvo glasali sa SDA a onda su i zvanicno presli kod njih. Ustvari kupila ih SDA jednostavno.

Mislim da na Ilidzi jedva SDP opstaje i pravo je slab sa kadrovima a o Našoj stranci ne treba trositi riječi. Na Ilidzi su promašaj. Svaka čast Pedji i Danisu ali oni su visoka politika. A izbori koji dolaze su lokalni. Treba razmisljati lokalno. Barem ja tako vidim stvari.
Last edited by JohnnyS. on 07/05/2012 18:08, edited 2 times in total.
JohnnyS.

#1533 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

_Reds_ wrote:Pa nije ni Memic siguran, ja kako sam cuo da je Fikro portiv njegovog kandidovanja, a Fikro je sada glavna violina u SDA.

Vidjecemo koga ce ponuditi SDP i SBB, ostali realno nemaju sanse, kao ni ta Husina stranka.
koliko sam cuo gotovo je izvjesno da memic nece biti kandidat SDA. kazu fikro ne da. ali zato memic pregovara sa husinom strankom i sa SBB. nevjerovatni preokreti na ilidzanskoj politickoj sceni. a od sdp-a ne ocekujem da mogu odgovoriti nekim adekvatnim kandidatom.
JohnnyS.

#1534 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

.
_Reds_

#1535 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

JohnnyS. wrote:
_Reds_ wrote:
Vreto je presao u SDA. isto kao i onaj lik iz RzBoljitak isto kao i Kečo iz Podrinjske stranke. Svi koji su bili po jedan u vijecu su prvo glasali sa SDA a onda su i zvanicno presli kod njih. Ustvari kupila ih SDA jednostavno.

Mislim da na Ilidzi jedva SDP opstaje i pravo je slab sa kadrovima a o Našoj stranci ne treba trositi riječi. Na Ilidzi su promašaj. Svaka čast Pedji i Danisu ali oni su visoka politika. A izbori koji dolaze su lokalni. Treba razmisljati lokalno. Barem ja tako vidim stvari.
Upravo je o tome rijec, na vom izborima se glasa za ljude, ljude kojim ces se sutra moci obrsatiti, ljudi sa kojima ces moci porazgovarati, a ne za nekakvu visoku politiku, i ljude koje mozes vidjeti samona TV-u.

Iz toga je SDA i pobjedivala uvijek, jednostavno drugi su bili previse losi. A oni imaju svoje standradne glasace i to je to.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1536 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Admir_1984 »

nije sdp slab sa kadrom, preciznije je reci slab sa podobnim kadrom za lokalne birace, raja više voli veselo i mahalski tipa memic, huso i slicni

bio je onaj Smail sad na vanrednim izborima, i uopste nije loše prošao. cak mislim da su se malo bolje potrudili da bi opasno zaprijetio memicu
_Alcatraz_

#1537 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

JohnnyS. wrote: ali zato memic pregovara sa husinom strankom i sa SBB. nevjerovatni preokreti na ilidzanskoj politickoj sceni. a od sdp-a ne ocekujem da mogu odgovoriti nekim adekvatnim kandidatom.
Mudro zboris. Opet se vracam na frku oko Stup Nukleus, jer svi mediji su kritikovali to osim Dnevnog Avaza koji je mudro precutao kao da se nista ne desava. Moguce da je to zbog pokusaja "relationshipa" SBB-Memic, jer ne znam koga bi oni mogli predloziti za nacelnika.

Zna li neko reci koji su to kadrovi osim huse u njegovoj stranci, a da su bili na "politickoj sceni" na ilidzi u "proslom zivotu" s nekom drugom strankom?
_Reds_

#1538 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

Admir_1984 wrote:nije sdp slab sa kadrom, preciznije je reci slab sa podobnim kadrom za lokalne birace, raja više voli veselo i mahalski tipa memic, huso i slicni

bio je onaj Smail sad na vanrednim izborima, i uopste nije loše prošao. cak mislim da su se malo bolje potrudili da bi opasno zaprijetio memicu
Nije lose pricao :-D :-D :-D :-D ! Strasan ti je ovaj argument iskreno, znaci ako dobro palamudi, odlican je ;) ha ja !

Ako ce opet SDP kandidovati nekoga slicnog njemu, za koga ne znaci ni 90 posto Kovača, a zivi u tom naselju, onda ne trebaju ni kandidovati odmah su izgubili.

De navedi mi malo tih kadrova. I naravno obrazovanje iza toga.
_Alcatraz_

#1539 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

_Reds_ wrote:
Admir_1984 wrote: bio je onaj Smail sad na vanrednim izborima, i uopste nije loše prošao. cak mislim da su se malo bolje potrudili da bi opasno zaprijetio memicu
Nije lose pricao :-D :-D :-D :-D ! Strasan ti je ovaj argument iskreno, znaci ako dobro palamudi, odlican je ;) ha ja !
Ako je dobra suplja prica argument onda hajd da glasamo za Senaida (ako bude kandidat ili u SDA ili SBB) pa da se lagano razilazimo svojim kucama jer on ima ekstra suplju pricu i jos potkovanu nardonim izrekama i mudrostima, a to po nekada zacini jos po nekom psovkom ( :lol: covjek iz naroda :lol: ) i to je to. Sto se govornika tice od njega na ilidzi tesko da ima bolji, za razliku od generala koji ne zna dvije proste recenice kako treba sastaviti.
JohnnyS.

#1540 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

po meni, SDA i njena politika na poručju općine ilidza su uzasni. ponasaju se prekomotno. a to im omogucuju njihovi glasaci kojima nije bitno kakvo im je okruzenje sve dok su "njihovi" na vlasti tako da ih ponovo i ponovo biraju. i treba biti iskren pa reci da je to uglavnom slabo ili nikako obrazovan svijet. pojacan sa onima koje su dovukli da grade nelegalne kuce po rakovici i osjeku. takodje u prosjeku slabo ili nikako obrazovane.
tako da jedino svijetlo ocekujem od SDP-a.
a oni iz jedne takve populacije koju imamo na ilidzi, ma koliko se trudili, tesko da mogu povuci neke kvalitetne kadrove. par ljudi odskace i vrijedi a ostali su komotno mogli biti i u SDA ne bi bilo neke razlike. zbog toga ne vjerujem da SDP moze ponuditi kvalitetnog kandidata za nacelnika. jednostavno nisu ga imali iz koje mase povuci.
na kraju krajeva dobar politicar se ne radja. on se pravi.
tako da je to jedan zacarani krug i sve sam vise skeptican da cemo se izvuci.
_Reds_

#1541 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

JohnnyS. wrote:po meni, SDA i njena politika na poručju općine ilidza su uzasni. ponasaju se prekomotno. a to im omogucuju njihovi glasaci kojima nije bitno kakvo im je okruzenje sve dok su "njihovi" na vlasti tako da ih ponovo i ponovo biraju. i treba biti iskren pa reci da je to uglavnom slabo ili nikako obrazovan svijet. pojacan sa onima koje su dovukli da grade nelegalne kuce po rakovici i osjeku. takodje u prosjeku slabo ili nikako obrazovane.
tako da jedino svijetlo ocekujem od SDP-a.
a oni iz jedne takve populacije koju imamo na ilidzi, ma koliko se trudili, tesko da mogu povuci neke kvalitetne kadrove. par ljudi odskace i vrijedi a ostali su komotno mogli biti i u SDA ne bi bilo neke razlike. zbog toga ne vjerujem da SDP moze ponuditi kvalitetnog kandidata za nacelnika. jednostavno nisu ga imali iz koje mase povuci.
na kraju krajeva dobar politicar se ne radja. on se pravi.
tako da je to jedan zacarani krug i sve sam vise skeptican da cemo se izvuci.
Ako idemo ovako kao sto si ti napisao, i da se dobar politicar pravi, nazalost SDP ih je na Ilidzi malo ili ni malo napravio. Ilidza nije mala populacija, vjerovatno ce na ovim izborima biti oko 60.000 sa pravom glasa sto zaista nije malo. I Ima tu ljudi iz kojih bi se mogli izvuci kvalitetni kadrovi, ali nece ljudi da se bave politikom, nece da im neko svira, za koga oni smatraju da nije dostojan da svira.

Neki ljudi koji su clanovi odredjenih partija dugi niz godina kontaju da zbog toga imaju sva prava, a ne shavataju da se u politici gledaju rezultati, ako si jednom zijanio izbore, i to ih posteno zijanio, kao sto ih je SDP zijanio na proslim opcinskim ziborima 2008. ocigledno da je problem unutar clanstva, da se ne radi kako treba, da treba promjeniti nacin djelovanja među ljudima.

Hajd ono budes jednom na listi ne prodjes, osvojis 100 glasova, i onda daj stavi ga jos jednom na listu, i onda opet osvoji toliko glasova.

Ja sam po opredjljenju socijaldeomkrata, ali samo ako SDP ponudi kadrove za koje mislim da su vrijedni glasa glasacu za njih. Jedni koji ne dolaze u opticaj kod mene ni pod razno je SDA.

I SDP dok god ne shvati da je glas u svakoj mahali isto vrijedan nikada nece stici tamo gdje tezi.

Naravno na izbore treba izaci, makar na listicu glasali sa nikoga, ili ga iskrizali i iscrtali, ali tamo bi pokazali svoje misljenje.
palamuda

#1542 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by palamuda »

_Reds_ je detektovo probleme SDP - a na Ilidži bolje nego ijedan njegov član :thumbup: :thumbup:

Ni meni nije jasno na listama su uvijek isti ljudi koji od izbora do izbora dobijaju po pedesetak glasova i svaki put imaju zacementirano mjesto na listama, niko da vidi o čemu se radi i u čemu je problem. Još su sad pojačani ozlojađenim kadrom i karijeristima iz svakakvih spadalo stranaka pa će to baš al ono baš biti listetina za povratit. Ipak mislim da ljudi tamo imaju razuma i neće dozvoliti ovakav rasplet situacije, mada ipak mislim da previše očekujem al eto. Kad vidim tamo nekakve Barakoviće, Mesiće i Lokvančiće svašta pomislim, uglavnom ovi došljaci u SDP od mene neće sigurno dobiti glas bili na listi za vijeće ili na listi za načelnika, dalje već sam pisao da se u SDP učlanio dr. Galović (provjerio), ja ga se lično ne sjećam, al kažu da je prije SDP zadnji politički angažman imao u SDS, nije zlonamjerno pisanje nego kako stavri stoje živa istina.

O SDA bi bilo suvišno išta pričati, sve je rečeno, sve se zna al opet kad izbori dođu lijepo me strah, jer znam da ima i dalje onih koji će glasati za njih sigurno.

Ipak mislim da bi SDP - u najbolje bilo ići na izbore sa svojojm omladinom, Avdićem i Lendom pa šta bude, nego se zarad vlasti profanisat do besvjesti, šta će meni vlast SDP - u na Ilidži ako tamo budu sjedili neki ljudi koji su aktivno učestvovali u rasturanju svega pozitivnog u porethodnim godinama, to nije socijaldemokratija nego birokratija ili ti foteljokratija
jon_jovi

#1543 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

JohnnyS. wrote:
_Reds_ wrote:

Na zvaničnom siteu Naše Stranke se Vreto vodi kao njihov član i kao član glavnog odbora te stranke.

http://www.nasastranka.ba/nas-tim/glavn ... lvis-vreto
_Alcatraz_

#1544 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

Ima li iko podatak koliko vijecnika ima zavrsen fakultet, a da to nisu fakulteti u Sirokom brijegu, Travniku, Trebinju i dr. univerzitetskim centrima za petominutno dobijanje diplome?
Koliko ih (osim Vrete) imaju privatne firme i razumiju se u biznis i sl. stvari? Granape nemojte racunati u firmu.

Takvi ljudi trebaju ilidzi.
JohnnyS.

#1545 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

jon_jovi wrote: Na zvaničnom siteu Naše Stranke se Vreto vodi kao njihov član i kao član glavnog odbora te stranke.

http://www.nasastranka.ba/nas-tim/glavn ... lvis-vreto
podatci iz 2009. nedostaje update 2012.
JohnnyS.

#1546 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

_Alcatraz_ wrote:Ima li iko podatak koliko vijecnika ima zavrsen fakultet, a da to nisu fakulteti u Sirokom brijegu, Travniku, Trebinju i dr. univerzitetskim centrima za petominutno dobijanje diplome?
Koliko ih (osim Vrete) imaju privatne firme i razumiju se u biznis i sl. stvari? Granape nemojte racunati u firmu.

Takvi ljudi trebaju ilidzi.
piše na stranici opštine. jedan pravnik, cetiri doktora, jedan stomatolog, jedan etf i dvije filozofije. od ozbiljnijih fakulteta. neka se ne uvrijede ovi sto imaju politicke nauke bilo kojeg smijera. a mislim da je jedini pravi privrednik tamo onaj Kečo. ostali su prodavnica ili kafana privrednici. ako su i to.
Last edited by JohnnyS. on 08/05/2012 17:47, edited 2 times in total.
FOČANSKI PROPISI

#1547 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by FOČANSKI PROPISI »

PipiDugaDevetka wrote:Pravo glasa imaju 3.213.562 birača

Lokalni izbori u BiH raspisani za 7. oktobar

Centralna izborna komisija BiH je na današnjoj sjednici donijela odluku o raspisivanju lokalnih izbora u BiH 2012. godine, koji će biti održani 7. oktobra u svim općinama u BiH, a na njima će se birati načelnici općina i općinska vijeća, odnosno skupštine.
Piše: E. G.

Foto: ArhivCIK je donio i niz propisa koji su potrebni za provođenje odluke o izborima. Pored odluke o raspisivanju izbora za 78 općinskih vijeća u Federaciji BiH i 61 skupštinu općine u RS, donesena je i odluka o odgađanju izbora za Gradsko vijeće Mostara, budući da se nisu stekli zakonom propisani uvjeti.

“Dalja sudbina izbora lokalne vlasti u Mostaru je u rukama zakonodavca. Također, donijeli smo Pravilnik o prijavi i ovjeri prijave političkih subjekata i utvrdili broj birača za svaku izbornu jedinicu. Broj glasača u BiH je povećan u odnosu na prethodne izbore, sa današnjim danom iznosi 3.213.562 birača i za 189.435 birača je veći u odnosu na lokalne izbore prije četiri godine”, rekao je Branko Petrić, predsjednik Centralne izborne komisije BiH.

Političkim strankama i nezavisnim kandidatima od danas je počeo teći rok za prijavu učešća na izborima, a završava se 25. maja. Također, rok za prijavu birača za opciju glasanja putem pošte traje do 14. jula, a isti rok za prijavu imaju i raseljene osobe koje žele glasati u prijeratnoj općini stanovanja, odnosno u općini u kojoj su stanovale u vrijeme posljednjeg popisa stanovništva.

CIK je donio odluku i o visini takse koja se plaća uz prijavu i ovjeru političkih subjekata. Kako je rekao Petrić, u skladu sa ekonomskom situacijom u zemlji uglavnom se išlo na njeno smanjenje. Prvi put ove godine utvrđen je i tačan broj odbornika i vijećnika u općinama.

“Ovogodišnji lokalni izbori će koštati malo u odnosu na sve izbore koji se dešavaju oko nas. Jednan dio troškova se planira u budžetu BiH i snosi ga CIK, planiran je iznos od 4.300.000 KM. Imali smo obećanje da je to prihvaćeno, ali nezvanične informacije kažu da je to ipak malo smanjeno. Drugi dio, veći dio troškova, snose općine, procjenjuje se da će taj dio troškova iznositi negdje oko 4.500.000 KM”, rekao je Petrić.

Kada su u pitanju izbori u Srebrenici, bez obzira na posljednje političke tenzije, oni će se održati u skladu sa Izbornim zakonom BiH, ukoliko ne dođe do izmjena. Ukoliko ne bude usvojen budžet, novac za izbore će biti osiguran odlukom o privremenom finasiranju ili iz rezervnih sredstava.

“Kada je u pitanju Mostar, očekuje se zakonska intervencija za provgođenje izbora, u toj intervenciji, koja će biti usklađena sa odlukom Ustavnog suda o izbornim jedinicama i o broju mandata koje pojedine izborne jedinice grada Mostara daju, realno je očekivati da i mi budemo konsultovani i da se reguliše ovo pitanje”, rekao je Petrić.

Kada je u pitanju taksa, odnosno depozit za političke subjekte, koji polažu prilikom prijave za učešće na izborima, oni iznose 500 KM za vijećnike, odnosno odbornike, a bile su 1000 KM, istovremeno je sa 1.000 na 1.500 KM povećan iznos za kandidature za načelnike općina. Što se tiče političkih stranaka depozit je do sada bio 5.000 KM i iznos je vraćan ako je postizan bilo kakav uspjeh.

“Sada je to raščlanjeno, tako da smo za sjedište stranke stavili 2.000 KM i još po 200 KM u svakoj sljedećoj općini gdje stranka ima kandidatsku listu. Onaj ko ne osvoji ništa u nekoj općini rizik mu je da ostane bez tih 200 KM”, rekao je Petrić.
(Klix.ba)

Moja opcija je Naša Stranka.
Zar se nismo dogovorili da dođeš kod nas u BNS?
FOČANSKI PROPISI

#1548 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Superhik_ wrote:
saravara wrote:Plocajac -budući INSPEKTOR Lendo, kad sazna vaša prava imena a ne ova iza kojih se krijete bit će svašta :D :D :D
ima da koske krckaju na sve strane............:D
Za vašu informaciju i Lendo je član BNS-a pod red.br.4
FOČANSKI PROPISI

#1549 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

palamuda wrote:_Reds_ je detektovo probleme SDP - a na Ilidži bolje nego ijedan njegov član :thumbup: :thumbup:

Ni meni nije jasno na listama su uvijek isti ljudi koji od izbora do izbora dobijaju po pedesetak glasova i svaki put imaju zacementirano mjesto na listama, niko da vidi o čemu se radi i u čemu je problem. Još su sad pojačani ozlojađenim kadrom i karijeristima iz svakakvih spadalo stranaka pa će to baš al ono baš biti listetina za povratit. Ipak mislim da ljudi tamo imaju razuma i neće dozvoliti ovakav rasplet situacije, mada ipak mislim da previše očekujem al eto. Kad vidim tamo nekakve Barakoviće, Mesiće i Lokvančiće svašta pomislim, uglavnom ovi došljaci u SDP od mene neće sigurno dobiti glas bili na listi za vijeće ili na listi za načelnika, dalje već sam pisao da se u SDP učlanio dr. Galović (provjerio), ja ga se lično ne sjećam, al kažu da je prije SDP zadnji politički angažman imao u SDS, nije zlonamjerno pisanje nego kako stavri stoje živa istina.

O SDA bi bilo suvišno išta pričati, sve je rečeno, sve se zna al opet kad izbori dođu lijepo me strah, jer znam da ima i dalje onih koji će glasati za njih sigurno.

Ipak mislim da bi SDP - u najbolje bilo ići na izbore sa svojojm omladinom, Avdićem i Lendom pa šta bude, nego se zarad vlasti profanisat do besvjesti, šta će meni vlast SDP - u na Ilidži ako tamo budu sjedili neki ljudi koji su aktivno učestvovali u rasturanju svega pozitivnog u porethodnim godinama, to nije socijaldemokratija nego birokratija ili ti foteljokratija
Dođi i ti kod nas
Mala aleja 40 (biti ćeš na listi pod red.5)
JohnnyS.

#1550 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

.
Locked