Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PipiDugaDevetka wrote:Ja sam zadovoljan ko me tamo predstavlja, a to su Mujo Hošić i Ejub Fočo. SDU-LDS koalicija.
Razočaran sam žestokom pobjedom čovjeka koji ima problema sa psiho-zdravljem.
I ja!
Pročitaj šta sam napisao? Ja sada ne znam jesi li zadovoljan ili razočaran.
Poslije toliko nevolja,poraza, praznih obećanja,laži i obmana;poslije toliko uništenih radnih mjesta;
poslije trinaest hiljada nezaposlenih...
Građani Ilidže izabrali SDA.
propast ilidze s onim cobanom! Greska je sto se mladi prave pametni i jako su neozbiljni, ne glasaju i ne izlaze na izbore, i zato nam se ovo desava. A stariji samo znaju za SDA i Aliju rahmetli, i misle i ovaj sad SDa je Alija, e nije bogami, ovo je propast.
Interesuje me koliko je vijecnika proslo iz SDA, i ko sve?
Iskreno saucesce svim GRADJANIMA Ilidze. Kad vidim sta je hajvan napravio za godinu vlasti mogu misliti na sta ce liciti Ilidza za 4 godine..
Naravno, u manjini ste i ne mozete nista promjeniti. Nepismena vecina stanovnika tog naselja bi glasala za SDA i da Memic dan pred izbore popali cijelu opstinu..
FOČANSKI PROPISI wrote:Poslije pobjede Sena(h)ida Memića i SDA Ilidža ostaje na istim pozicijama na kojima je bila prije izbora.
Proslava pobjede održana je u TERMI Alije Budnje,sa fanfarama iz Gajinog vozila.
Je li ovo početak nečeg dobrog ili kraj svake nade?
Može li Ilidža izdržati još četiri godine bahatosti i ludosti načelnika u nas? Šta nam je činiti i kako dalje?!
Aqua_S wrote:hajmo u Željkovu stranku, da mu mi oformimo općinski odbor Ilidža:D
Šta će vam stranka pored BNS-a? (dođite da napravimo ozbiljnu priču)
e moj FP nema od tih ozbiljnih prica nista. sve je to samo cista fragmentacija glasackog tijela. i ovo sto zeljko radi je vjeruj mi na stetu iskljucivo bosnjackog naroda i interesa jer ce upravo bosnjaci mahom glasaju za tu njegovu stranku.
ja sam uvijek stava da su hrvati u pravu bili u vezi njega, on osim sto je kao predstavnik hrvata biran bosnjackim glasovima i time majorizirao hrvatsku izbornu volju i ustavno pravo, stetio je i nama bosnjacima jer su glasovi bosnjaka isli u drugom pravcu..i nismo ni mi dobijali za predstavnike one koju bi možda bili bolji po naše nacionalne interese..
Ma nema ništa od jadikovanja.....iskali smo evo nam ga....
Kako napraviti situaciju da se što kvalitetnije organizujemo i pokušamo napraviti ove 4 godine što podnošljivije
Naravno ako je moguće
Vratiše li se na posao ovi što uzeše neplaćeno u toku ovih izbora
Kako će to stići što su propustili na poslu, i je li stalo sve zbog njih što ih nije bilo