ILIDŽA,kako dalje?
- FOČANSKI PROPISI
#1 ILIDŽA,kako dalje?
Poslije pobjede Sena(h)ida Memića i SDA Ilidža ostaje na istim pozicijama na kojima je bila prije izbora.
Proslava pobjede održana je u TERMI Alije Budnje,sa fanfarama iz Gajinog vozila.
Je li ovo početak nečeg dobrog ili kraj svake nade?
Može li Ilidža izdržati još četiri godine bahatosti i ludosti načelnika u nas?
Šta nam je činiti i kako dalje?!
Proslava pobjede održana je u TERMI Alije Budnje,sa fanfarama iz Gajinog vozila.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 09/10/2012 10:44, edited 5 times in total.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#2 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Nikako ...FOČANSKI PROPISI wrote:Poslije pobjede Sena(h)ida Memića i SDA Ilidža ostaje na istim pozicijama na kojima je bila prije izbora.
Sve dok ljudi kokozi kao ti nastave da podržavaju multi-milionere poput ovih tvojih iz BNS-a za koje si lobirao i ostali koji podržavaju ove gore slične njima, koje si upravo spomenu ...
Multi-milioneri nemaju osjećaj empatije i sažaljenja prema sirotinji i kokuzima ...
Skontaj samo da se oni voze u autu tvoga kredita koji ćeš ti vraćati narednih 30 godina i vidječeš gdje si ti, a gdje oni ...
Nema nas na mapi ...
U BiH uopće ne postoji srednja klasa ...
Postoje samo multi-milioneri i fukara koja je u dugovima kod stranih Banaka koje u BiH uzimaju 300% veću kamatu negu u EU.
Ćerupanje i iscrpljivanje naroda će se nastaviti nesmanjenom žestinom sve dok se ovaj narod ne probudi iz mrtvila i dok na predizborni skup ne dođe samo par ljudi koji tu imaju neki lični interes, a na protest na desetine hiljada ljudi ...
Last edited by antimobbing on 09/10/2012 09:03, edited 1 time in total.
- FOČANSKI PROPISI
#3 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Ja sam podržavao mladog i obrazovanog čovjeka,koji bi ,siguran sam,krenuo u pravom smjeru.antimobbing wrote:Nikako ...FOČANSKI PROPISI wrote:Poslije pobjede Sena(h)ida Memića i SDA Ilidža ostaje na istim pozicijama na kojima je bila prije izbora.
Sve dok ljudi kokozi kao ti nastave da podržavaju multi-milionere poput ovih tvojih iz BNS-a za koje si lobirao i ostali koji podržavaju ove gore slične njima, koje si upravo spomenu ...
Multi-milioneri nemaju osjećaj empatije i sažaljenja prema sirotinji i kokuzima ...
Skontaj samo da se oni voze u autu tvoga kredita koji ti vraćaš po 30 godina i vidječeš gdje si ti, a gdje oni ...
Nema nas na mapi ...
Ipak,SDA je naša sudbina!
Mi smo iznjedrili čudovište koje će nam svima dohakati.
-
ja1977
#4 Re: ILIDŽA,kako dalje?
e bas si dosadanFOČANSKI PROPISI wrote:Poslije pobjede Sena(h)ida Memića i SDA Ilidža ostaje na istim pozicijama na kojima je bila prije izbora.
-
palamuda
#5 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Ilidža će nastaviti tamo gdje je stala ko god bio načelnik, točak se pokrenuo i to niko neće zaustaviti, mislim da nema razloga za ovoliko pljuvanje po svemu i svačemu kad na Ilidži ima i i lijepih i pozitivnih stvari.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#6 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Kakva bolan SDA, pa vidi ko ti vodi BNS.FOČANSKI PROPISI wrote:Ja sam podržavao mladog i obrazovanog čovjeka,koji bi ,siguran sam,krenuo u pravom smjeru.antimobbing wrote:Nikako ...FOČANSKI PROPISI wrote:Poslije pobjede Sena(h)ida Memića i SDA Ilidža ostaje na istim pozicijama na kojima je bila prije izbora.
Skontaj samo da se oni voze u autu tvoga kredita koji ti vraćaš po 30 godina i vidječeš gdje si ti, a gdje oni ...
Nema nas na mapi ...
Ipak,SDA je naša sudbina!
Mi smo iznjedrili čudovište koje će nam svima dohakati.
To su ljudi koji su bili na vlasti i to u SDA.
Sada su multi-milioneri.
Isti obrazac kao u BNS-u je i za druge Stranke.
Multi-milioneri koji se žale kako im je dosta loše vlasti, a ti kokuz kao i svi ostali kokuzi u dugovima ovdje trošiš energiju ...
- FOČANSKI PROPISI
#7 Re: ILIDŽA,kako dalje?
I trinaest hiljada,mladih,nezaposlenih osoba. (hiljadu visokoobrazovanih)palamuda wrote:Ilidža će nastaviti tamo gdje je stala ko god bio načelnik, točak se pokrenuo i to niko neće zaustaviti, mislim da nema razloga za ovoliko pljuvanje po svemu i svačemu kad na Ilidži ima i i lijepih i pozitivnih stvari.
p.s
Neke stvari se ne vide okom.
- FOČANSKI PROPISI
#8 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Vrijeme je da učenici Grafičke škole Ilidža,konačo,u svoj bilten postave sliku načelnika u nas.(kakva je, takva je)FOČANSKI PROPISI wrote:Poslije pobjede Sena(h)ida Memića i SDA Ilidža ostaje na istim pozicijama na kojima je bila prije izbora.
-
Aqua_S
#10 Re: ILIDŽA,kako dalje?
01310
DURIĆ MEVLUDIN - NEZAVISNI KANDIDAT
1 0.00
hahahahahahahaahhahah, pa jel moguće da amaa baš niko osim njega samog nije glasao????
DURIĆ MEVLUDIN - NEZAVISNI KANDIDAT
1 0.00
hahahahahahahaahhahah, pa jel moguće da amaa baš niko osim njega samog nije glasao????
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#11 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Fočak daj te mehke šljive iz Jeleča ili domaće kruške...jebo te više politika 
- O'zone
- Globalni moderator
#12 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Gazda sve možeSarajmen wrote:Dno dna...
Čovjek bio angažovan na biračkom mjestu na području Općine Ilidza, danas je dobio otkaz u firmi , jer je direktor te firme procijenio da članovi porodice tog ''posmatrača'' a njegovog radnika, nisu glasali za njegovu ženu . Ona bila kandidat za viječnika.
Tražio od svojih uposlenika da slikaju svoj glasački listić nakon što glasaju...dno dna. Stranka ZAgraBIH.
- veljaca
#13 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Mozda je spas, ono sto si ti naveo na temi o doticnoj:Superhik_ wrote:garant spravlja pekmez i sokove, a ušutio se da mu nebi tražili koji litar.JoseMujica wrote:Fočak daj te mehke šljive iz Jeleča ili domaće kruške...jebo te više politika
Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
- da ona predje na Ilidzu .....
-
amko76
#14 Re: ILIDŽA,kako dalje?
haha gigant, e taj će daleko dogurati kod nas, a vjerovatno već i jeste.Sarajmen wrote:Dno dna...
Čovjek bio angažovan na biračkom mjestu na području Općine Ilidza, danas je dobio otkaz u firmi , jer je direktor te firme procijenio da članovi porodice tog ''posmatrača'' a njegovog radnika, nisu glasali za njegovu ženu . Ona bila kandidat za viječnika.
Tražio od svojih uposlenika da slikaju svoj glasački listić nakon što glasaju...dno dna. Stranka ZAgraBIH.
- FOČANSKI PROPISI
#15 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Ja stavio naslov kako dalje.JoseMujica wrote:Fočak daj te mehke šljive iz Jeleča ili domaće kruške...jebo te više politika
Naravno u vinu (rakiji) je spas.
- FOČANSKI PROPISI
#16 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Ignorišite ove što lijepe slike po džamijama i pridružimo se Enveru Muharemoviću.(pije u mjesecu Ramazanu)
- FOČANSKI PROPISI
#17 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Zna li se koliko je sportista (SDA) prošlo u vijeće?veljaca wrote: Mozda je spas, ono sto si ti naveo na temi o doticnoj:
Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
- da ona predje na Ilidzu .....
- jon_jovi
#18 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Jes vas depra opucala.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#19 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Ja sam zadovoljan ko me tamo predstavlja, a to su Mujo Hošić i Ejub Fočo. SDU-LDS koalicija.
Razočaran sam žestokom pobjedom čovjeka koji ima problema sa psiho-zdravljem.
- jon_jovi
#20 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Pitaj Muju imal kakav blesimater da zrakne Senaida.
- bosna sar
#21 Re: ILIDŽA,kako dalje?
PONESI ZASTAVU
POBJEDU SLAVICU
PONESI ZASTAVU
SULEJMANE TIHICU.......Novi slogan SDA Snaga
POBJEDU SLAVICU
PONESI ZASTAVU
SULEJMANE TIHICU.......Novi slogan SDA Snaga
-
bonkla
#22 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Gledao sam clanove SDU ( ili je to bila LDS stranka ). Prava rajaPipiDugaDevetka wrote:Ja sam zadovoljan ko me tamo predstavlja, a to su Mujo Hošić i Ejub Fočo. SDU-LDS koalicija.
- FOČANSKI PROPISI
#23 Re: ILIDŽA,kako dalje?
I ja!PipiDugaDevetka wrote:Ja sam zadovoljan ko me tamo predstavlja, a to su Mujo Hošić i Ejub Fočo. SDU-LDS koalicija.
- saravara
#24 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Ti ko i političari reče pa slaga. Zar nećeš u Jeleč na 4 godine.FOČANSKI PROPISI wrote:Poslije pobjede Sena(h)ida Memića i SDA Ilidža ostaje na istim pozicijama na kojima je bila prije izbora.
- FOČANSKI PROPISI
#25 Re: ILIDŽA,kako dalje?
Ja sam rekao da imaam odstupnicu,a hoću li je koristiti vidjet' ćemo.saravara wrote: Ti ko i političari reče pa slaga. Zar nećeš u Jeleč na 4 godine.