moze samo dobar dio ih ima aktivirano da ako komentarises ne moze se objaviti samo ako on dopusti koliko vidim a ima ih i sa otvorenim komentarisanjem. Samo na telefon aplikaciju instaliras i search koristis ukucas hashtag #bosnia pa dodas neki hashtag drugi iza tipa #pakistan #afghanistan #migrants camp lipa bira i slicno onda ti poslije tik tok sam nudi njihov sadrzaj ne moras ni traziti puno algoritam ti ih pocne sam izbacivati.emirolini wrote: ↑28/08/2020 13:17Moze li se komentarisati na ovim tika tokovima?Naslovnica wrote: ↑28/08/2020 13:06Gle'aj ti blažujskih pitomaca...SanskiBiser wrote: ↑28/08/2020 12:50
Evo spremili su pregovarački tim Pakistanaca ovaj feminizirani sto je bas u trendu je glavni pregovarac.![]()
Svega se nagledas.Pratis kod nekih citav put do Bosne, Ima ih koji zive tamo u tim svojim zemljama sasvim ok, kuca, auto, motori, stoka, zemlja, traktori i poljoprivredne masine i krenu u avanturu, sve neki navijaci Barcelone ili Reala, mislim vidis da dobar dio ne ide iz neke velike potrebe nego svi imaju neki san o zivotu bez motike, najbolji su mi kad stave slike love sto im se salje preko WU kad podignu, sve po par stoja eura, ti nalozi na drustvenim mrezama ako pocnes pratiti i pogledas hronoloski od kud dolaze i kako su tamo zivjeli, otvaraju ti potpuno drugu stranu price o migrantima i motivacijama tih mogu slobodno da ih nazovem đilkoša
Kako Sun Cu rece u Umjecu Ratovanja "Upoznaj neprijatelja da bi ga pobijedio."