Il` me ženi, il` tamburu kupi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kaokakao
#1 Il` me ženi, il` tamburu kupi
šta je to tako strašno u instituciji zvanoj brak da ga se muškarci toliko boje? oni su uvijek nespremni, nedovoljno iživljeni, nedovoljno slobodni itd. kako navesti čoeka da se oženi ili je to mission impossible...da mu ipak kupim tamburu, a?
-
Leonid Breznjev
#4 Re: Il` me ženi, il` tamburu kupi
Mislim da je najveci problem zato sto muskarci misle da ce izgubiti svoju "slobodu"! Nekima nije ni zamijeriti....kaokakao wrote:šta je to tako strašno u instituciji zvanoj brak da ga se muškarci toliko boje? oni su uvijek nespremni, nedovoljno iživljeni, nedovoljno slobodni itd. kako navesti čoeka da se oženi ili je to mission impossible...da mu ipak kupim tamburu, a?
-
doli_bell
Novi vakat dosao i muskarci postadose kao djeca. Zenu bi da se malo igraju s njom ali da bude kao tambura pa da malo i sviraju. Ruzan vakat fakat.šta je to tako strašno u instituciji zvanoj brak da ga se muškarci toliko boje? oni su uvijek nespremni, nedovoljno iživljeni, nedovoljno slobodni itd. kako navesti čoeka da se oženi ili je to mission impossible...da mu ipak kupim tamburu, a?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
kaokakao wrote:ma šta jedna, k`o dvije tambure sampape wrote:Ma ozenio bi on tebe, al` .... nas`o ti co`ek neku falinku, ...
![]()
Za udaju moras biti k`o tambura, ....![]()
samo da mi je jos nekog uhvatit
Zna on da ne moze svirati na dvije tambure, a ti ..... posto si k`o dvije tambure,
.... dodjes u iskusenje da potrazis drugog sviraca, ....
-
kaokakao
neka nauči...sve je izvodljivo, pa i sviranje na dvije tamburepape wrote:kaokakao wrote:ma šta jedna, k`o dvije tambure sampape wrote:Ma ozenio bi on tebe, al` .... nas`o ti co`ek neku falinku, ...
![]()
Za udaju moras biti k`o tambura, ....![]()
samo da mi je jos nekog uhvatitOooo, vidis .... mozda je bas u tome problem, ....
![]()
Zna on da ne moze svirati na dvije tambure, a ti ..... posto si k`o dvije tambure,
.... dodjes u iskusenje da potrazis drugog sviraca, ....Jesam li na dobrom putu, .... ha ?
i...ja sam poštena djevojka
- pitt
sta se ti javljas....ti ne volis amereZhaba wrote:hej al bundy hos po nosu??? nemoj da te oklagiompitt wrote:sto kaze veliki mislilac AL Bundy:D:D
Once a boy becomes a man, he's a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife.![]()
-
Zhaba
sta to s tim ima? a ne vidim nigdje da sam ljubazna prema amerikancimapitt wrote:sta se ti javljas....ti ne volis amereZhaba wrote:hej al bundy hos po nosu??? nemoj da te oklagiompitt wrote:sto kaze veliki mislilac AL Bundy:D:D
Once a boy becomes a man, he's a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife.![]()
:D:D:D
-
Sogan
#22 Re: Il` me ženi, il` tamburu kupi
ma cim je vama to toliko bitno da neke cak od malih nogu sanjaju dan kad ce obuci vjencanicu i reci historijsko DAkaokakao wrote:šta je to tako strašno u instituciji zvanoj brak da ga se muškarci toliko boje? oni su uvijek nespremni, nedovoljno iživljeni, nedovoljno slobodni itd. kako navesti čoeka da se oženi ili je to mission impossible...da mu ipak kupim tamburu, a?
-
PITARKA_SA
ima i djevojaka,koje bi radije flautu kupile umjesto prstena na ruci