IKEA - smeće ili odlična stvar? Hajmo razjasniti..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Nisrin

#351 Re: IKEA - smeće ili odlična stvar? Hajmo razjasniti..

Post by Nisrin »

uglavnomja wrote:

a realno ima ljepsih stvari u sarajevu za kupiti, recimo u dalasu (mislim da je dalas, ono pored kumrovca) ima stvari da ti oci ispadnu
samo tih ljepsih je jako malo
Neki dan sam isla u Dalas, imaju super dekorativne jastucice po 3 KM, raznih boja, valjda kako materijala ostane pa prave da ne bacaju...Vidjeh da ima bas dobrih uglova, cak sam se pozitivno iznenadila, ali su i cijene tih DOBRIH preko 1500KM naravno...stolovi su jako nekvalitetni..kuhinje, stolice...ne svidja mi se dizajn ka kod Ikee...ja licni preferriram vise skandinavski, minimalsticki stil, jasnih crta, dizajna itd...ali sta ko voli...

Neke stvari u Ikei me smijesno jeftino izadju, u Sarajevu i do 3x skuplje...to je prednost ustvari, a svakako da imaju i jako skupih komada..
uglavnomja

#352 Re: IKEA - smeće ili odlična stvar? Hajmo razjasniti..

Post by uglavnomja »

Nisrin wrote:
uglavnomja wrote:

a realno ima ljepsih stvari u sarajevu za kupiti, recimo u dalasu (mislim da je dalas, ono pored kumrovca) ima stvari da ti oci ispadnu
samo tih ljepsih je jako malo
Neki dan sam isla u Dalas, imaju super dekorativne jastucice po 3 KM, raznih boja, valjda kako materijala ostane pa prave da ne bacaju...Vidjeh da ima bas dobrih uglova, cak sam se pozitivno iznenadila, ali su i cijene tih DOBRIH preko 1500KM naravno...stolovi su jako nekvalitetni..kuhinje, stolice...ne svidja mi se dizajn ka kod Ikee...ja licni preferriram vise skandinavski, minimalsticki stil, jasnih crta, dizajna itd...ali sta ko voli...

Neke stvari u Ikei me smijesno jeftino izadju, u Sarajevu i do 3x skuplje...to je prednost ustvari, a svakako da imaju i jako skupih komada..
upravo su neke ugaone garniture u dalasu, i to moderne, ravnih ploha ... :thumbup:

a i u ikeii - koliko para - toliko muzike
uglovi od 300 eur do 2-3000
za tih 1500 markica kupiti pristojan ugao u ikei, mislim da su u dalasu ljepsi za te pare
swanfilter

#353 Re: IKEA - smeće ili odlična stvar? Hajmo razjasniti..

Post by swanfilter »

Ikea je za ono prvo opremanje stana, da se naucis i skontas kako i sta. Ikea je za one koji se zbog opisa posla ne zadrzavaju dugo u jednom stanu, mjenjaju grad i drzavu. A, boga ima ih koji i ne mogu skuplje ...
vjesticanametli

#354 Re: IKEA - smeće ili odlična stvar? Hajmo razjasniti..

Post by vjesticanametli »

Pa da je tolko jeftina i nije vala al et
mO k3

#355 Re: IKEA - smeće ili odlična stvar? Hajmo razjasniti..

Post by mO k3 »

vjesticanametli wrote:Pa da je tolko jeftina i nije vala al et

:thumbup: i nije
Post Reply