IKEA namještaj

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
prometheia

#1 IKEA namještaj

Post by prometheia »

Da li je neko ovdje naručivao Ikein namještaj u BiH? Nisam sigurna da li se uopšte može naručiti direktno iz kataloga/ sa web stranice u našu zemlju, ili ima neko odavdje ko se posebno bavi samim transportom namještaja?
Ako imate bilo kakve informacije molim vas da mi se obratite privatnom porukom.

Hvala unaprijed :)
alica.k

#2 Re: IKEA namještaj

Post by alica.k »

ne mozes naruciti direktno od njih. to znam 100%.

naoruzas se onim siframa stvari koje oces da kupis. spremis se, odes u austriju/madjarsku. kupis. doneses.

kod nas ne znam da se iko bavi tim dovozenjem namjestaja, ali znam da u hr ima.
prometheia

#3 Re: IKEA namještaj

Post by prometheia »

Hvala na odgovoru :) u međuvremenu sam našla nešto slično onome što želim u Zedexu (firma koja proizvodi namještaj iz Zenice) a uvijek sam za to da se kupuje domaće....još ako je kvalitetno i lijepo ;)
popi

#4 Re: IKEA namještaj

Post by popi »

Bila je tema za dostavu cini mi se, ali ne mogu je pronaci,
interesuje me da li postoji neko preko koga se moze naruciti i dostaviti za BiH nesto od Ikea stvarcica?

U Hr vidim taj nacin uveliko fercera...
vazi

#5 Re: IKEA namještaj

Post by vazi »

prometheia wrote:Hvala na odgovoru :) u međuvremenu sam našla nešto slično onome što želim u Zedexu (firma koja proizvodi namještaj iz Zenice) a uvijek sam za to da se kupuje domaće....još ako je kvalitetno i lijepo ;)
domace, nego sta :D

bez sale, ikein namjestaj jednom montiras i ne pomjeraj ga puno inace ce se sve srusiti, nije to nki kvalitet. istina, nije ni skup ali mislim da u BiH vecina firmi koja pravi naljestaj pravi kvalitetniji od ikinog. U ikei su mozda fini neku urasi i dzidze za kucu ali kvalitet ni tu nije jaca strana...ideje se mogu kod njih "pokupiti" i onda u domacoj radinosti napraviti sito samo bolje
Post Reply