Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li je neko ovdje naručivao Ikein namještaj u BiH? Nisam sigurna da li se uopšte može naručiti direktno iz kataloga/ sa web stranice u našu zemlju, ili ima neko odavdje ko se posebno bavi samim transportom namještaja?
Ako imate bilo kakve informacije molim vas da mi se obratite privatnom porukom.
Hvala na odgovoru u međuvremenu sam našla nešto slično onome što želim u Zedexu (firma koja proizvodi namještaj iz Zenice) a uvijek sam za to da se kupuje domaće....još ako je kvalitetno i lijepo
Bila je tema za dostavu cini mi se, ali ne mogu je pronaci,
interesuje me da li postoji neko preko koga se moze naruciti i dostaviti za BiH nesto od Ikea stvarcica?
prometheia wrote:Hvala na odgovoru u međuvremenu sam našla nešto slično onome što želim u Zedexu (firma koja proizvodi namještaj iz Zenice) a uvijek sam za to da se kupuje domaće....još ako je kvalitetno i lijepo
domace, nego sta
bez sale, ikein namjestaj jednom montiras i ne pomjeraj ga puno inace ce se sve srusiti, nije to nki kvalitet. istina, nije ni skup ali mislim da u BiH vecina firmi koja pravi naljestaj pravi kvalitetniji od ikinog. U ikei su mozda fini neku urasi i dzidze za kucu ali kvalitet ni tu nije jaca strana...ideje se mogu kod njih "pokupiti" i onda u domacoj radinosti napraviti sito samo bolje