Igrice za PS2
Moderator: Benq
-
ZEKI-RIKI
#1 Igrice za PS2
Djeca su prosle sedmice dobili PLAY STATION 2- pa ako mozete da nam pomognete oko kupovine igrica ili kako ih najpovoljnije nabaviti i na sta obratiti paznju kad se kupuju.
Nekoliko poznanika mi predlazu da kupijem po pijacama i ulicnim tezgama a narocito su povoljne na auto pijaci ali koliko su one kvalitetne i u stvari koja im je realna cjena po takvim mjestima.Trenutno smo posudili od raje 5/6 igrica ali su ih djeca vec izgustirala, pa bi im kupio nekoliko novih.
Hvala unaprijed i pozdrav sa Mejtasa
Nekoliko poznanika mi predlazu da kupijem po pijacama i ulicnim tezgama a narocito su povoljne na auto pijaci ali koliko su one kvalitetne i u stvari koja im je realna cjena po takvim mjestima.Trenutno smo posudili od raje 5/6 igrica ali su ih djeca vec izgustirala, pa bi im kupio nekoliko novih.
Hvala unaprijed i pozdrav sa Mejtasa
-
Kukuruz_Barbe-q
Mislim da imas igre narucit na http://www.moviefac.com vecinom 5 km i ako narucis radnim danom do 15 h covjek ti dostavi na adresu.samo se registriraj .
-
Stitch__
nemoj ni slucajno s te stranice narucivat ako hoces zivac da sacuvas. imam losih iskustava pravo. prvi put mi nisu dostavili sve sto sam narucio, a naravno da su naplatili (nisam bio kuci, pa nisam mogao vidjet na vrijeme), a drugi put mi nisu ni dostavili, zvao covjeka nekoliko dana, prvo radi do 11 navece pa ako nije problem u ta doba, ja kazem da nije, onda ne dodje, pa ga lovit moram, kaze doce mi ujutru na posao, pa ga opet nema, onda mi se ne javlja sa onaj broj sa stranice....da bi na kraju otkazao narudzbu i otisao fino na pijacu i kupio.
-
Kukuruz_Barbe-q
CUdno Stitch ja uopste nisam imao problema a narucio sam 25 DVD-a dosad.
-
njonjica
Ma kakav move.fac....
Nego, znas kako ja to radim...Odem na pijacu na Ciglanama i ispod mosta imas nekoliko prodavaca. Tu su igrice na DVd za PS2 5 km.
Ako su djecica mala, OBAVEZNO im kupi Spyro i Crash, sve moguce koje nadjes. Dobar je i Sly.
NIPOSTO ne kupuj kod onog debelog momka, ja sam se par puta zeznula, ili ne radi, ili nije u kutiji ono sto pise na kutiji.
Nego, znas kako ja to radim...Odem na pijacu na Ciglanama i ispod mosta imas nekoliko prodavaca. Tu su igrice na DVd za PS2 5 km.
Ako su djecica mala, OBAVEZNO im kupi Spyro i Crash, sve moguce koje nadjes. Dobar je i Sly.
NIPOSTO ne kupuj kod onog debelog momka, ja sam se par puta zeznula, ili ne radi, ili nije u kutiji ono sto pise na kutiji.
- helo
Neznam za vas ali meni je ubjedljivo najači http://www.moviefac.com/catalog , pored toga ljudi svake sedmice sada imaju besplatnu DVD igru (Hit Igru) prošle sedmice je bila Toca 3 za PC sa ispravnim cracko, a sada je neka igra za PS2njonjica wrote:Ma kakav move.fac....
-
njonjica
Ma kako da ne. Pravi suhelo wrote:Neznam za vas ali meni je ubjedljivo najači http://www.moviefac.com/catalog , pored toga ljudi svake sedmice sada imaju besplatnu DVD igru (Hit Igru) prošle sedmice je bila Toca 3 za PC sa ispravnim cracko, a sada je neka igra za PS2njonjica wrote:Ma kakav move.fac....
NIPOSTO ne kupuj kod onog debelog momka, ja sam se par puta zeznula, ili ne radi, ili nije u kutiji ono sto pise na kutiji.Pored svega toga ljudi vrše besplatnu kučnu dostavu na području Sarajeva do 24 h, šta više da vam kažem ...... Prezadovoljan!
Izadje nova igrica i odmah je stave u katalog za prodaju. Narucis i cekas 15 dana jer je jos uvijek nisu dobili, odnosno jos nije uradjen crack i sl.
Igrice su mi putovale i po 7 dana, i morala sam placati postarinu 7 km (a lik je u Hrasnici-odnosno to je adresa koja pise na koverti kad dobijes igrice). Znaci: izadje igrica, jos niko je nema, kod njih ima na stranici, medjutim dok stigne do mene iz Hrasnice, svi drugi ne da je vec imaju vec su je stigli i prekucati.
Moviefac je po meni cisto s*anje. Totalno neprofesionalno.
- sekiracija
Zeki,ako ti nije preuredjen taj SP2 da moze vrtiti dupljake ne bacaj pare po pijaci.ZEKI-RIKI wrote:-Super hvala na pomoci ,idem ujutro na pijacu na Ciglanama da potrazimo koju igricu za djecu,a valjda ce i tata naci i za sebe nesto...
Cao i HVALA
A zavisno od uzrasta djece moze ti se i potrazit nesto pa poslat,ono za raju sa Mejtasa.
-
ZEKI-RIKI
-U subotu smo kupili 3 igrice na pijaci Ciglane ,uglavnom neke za djeciji uzrast.Mogu sve do sad sto smo probali.Djeca su po komsiluku i posudila svasta nesto, elem djeca se u zadnje vrijeme ne zale da im je dosadno.Djeca su 7 i 10 god. pa ako ima sta za raju sa Mejtasa,bujrum...sekiracija wrote:Zeki,ako ti nije preuredjen taj SP2 da moze vrtiti dupljake ne bacaj pare po pijaci.ZEKI-RIKI wrote:-Super hvala na pomoci ,idem ujutro na pijacu na Ciglanama da potrazimo koju igricu za djecu,a valjda ce i tata naci i za sebe nesto...
Cao i HVALA
A zavisno od uzrasta djece moze ti se i potrazit nesto pa poslat,ono za raju sa Mejtasa.
Vozdra
-
ZEKI-RIKI
-Jos jedno pitanje za iskusnije korisnike PS2,u upustvu pise da mogu se gledati i DVD filmovi.Sto sam naravno i probao......ali nece...
-Jos ni jedan nisam mogao pregledati ,ko pokusava da ga pokrene ali nesto nece, /a muziku mogu slusat/i.Imali tu neka finta,caka.....sto nece i kako ga pokrenuti,bas sam detaljno radio po upustvu,koje i nije nesto komlikovano.Da opet nije sto su filmovi ``dupljaci``ali i muzika je pa moze....
Unaprijed hvala /i sory na peglanju.../
-Jos ni jedan nisam mogao pregledati ,ko pokusava da ga pokrene ali nesto nece, /a muziku mogu slusat/i.Imali tu neka finta,caka.....sto nece i kako ga pokrenuti,bas sam detaljno radio po upustvu,koje i nije nesto komlikovano.Da opet nije sto su filmovi ``dupljaci``ali i muzika je pa moze....
-
njonjica
Ma no frks, ne peglasZEKI-RIKI wrote:-Jos jedno pitanje za iskusnije korisnike PS2,u upustvu pise da mogu se gledati i DVD filmovi.Sto sam naravno i probao......ali nece...
Vidi......ocitavanje filma na dvd rijetko kome uspijeva (bar koliko ja znam).
Mislim da ti to sve ima veze sa polozajem lasera (koji se moze pomjerati-ali ne barci NIPOSTO). Recimo neke ps2 konzole mogu citati i igrice za psx, a neke ne mogu; to valjda ima veze sa laserom. Ja sam promijenila tri konzole jer sam pokusavala stimati laser i ubrzo nakon toga vise nece nista da mi cita. Najbolje ostavi onako kako je fabricki namjesteno a za gledanje filmova kupi dvd koji je sad pravo jeftin, ili ako imas pc i graficku sa tv-out izlazom i pride dvd rom, kupis kabl koji kosta najvise 10 maraka, ukopcas ga u tv, film pokrenes preko racunara i to je to.
Uh sta ja sve napisah, hajd' valjda si skonto....
-
ZEKI-RIKI
Hvala za odgovor. ma nije neki ni problem sto ne moze,djeca imaju na cemu gledati ako bas hoce nego onako pitam.Citam da ima i ta solucija ali eto sad znam da moze i sa tim biti problema.Necu ni pokusavati vise.
A za igrice kad se malo djeca zasite ,jos uvjek mi ne daju blizu........ naravno puno hvala na savjetima....
CAO I HVALA
A za igrice kad se malo djeca zasite ,jos uvjek mi ne daju blizu........ naravno puno hvala na savjetima....
CAO I HVALA
-
ZEKI-RIKI
#20 Upustvo za igrice
Moze li se gdje naci UPUSTVO za IGRICE,ponekad bas ne znam sta treba dalje,a djeca odmah 100 pitanja postave.Uzeli smo juce KING-KONG,I TOMB RAIDER pa ponekad ne znamo gdje i sta treba uraditi.Pravo pocetnicko pitanje.............
Pozdrav sa Mejtasa
Pozdrav sa Mejtasa
- sekiracija
zeki -poslao sam ti privatnu poruku
napisi mi adresu
da ti posaljem nesta,a sto se tice tomba ja sam imao i knjigu kodova
tako da mozes u startu igre imati sve oruzje i slicno
Neznam gdje mi je ta knjiga ,ali imam tomb 2 ,ako ga nemas poslacu ti
i jos nekih koje mi samo stoje u kutiji
Pozdrav-mili
napisi mi adresu
da ti posaljem nesta,a sto se tice tomba ja sam imao i knjigu kodova