Igrani film "Nafaka" (premijera)
Moderator: _BataZiv_0809
-
Dzemidzic
#1 Igrani film "Nafaka" (premijera)
Zanima me jeli netko bio na premijeri filma?kakve utiske nam donosi.
Takodzer me zanima muzika u filmu od raje iz Zabranjenog Pusenja..na novom albumu "Hodi da Ti ciko nesto da" bit ce Cd sa filmskom muzikom iz nafake.
Ako neko zna nesto vise..bujrum.
Takodzer me zanima muzika u filmu od raje iz Zabranjenog Pusenja..na novom albumu "Hodi da Ti ciko nesto da" bit ce Cd sa filmskom muzikom iz nafake.
Ako neko zna nesto vise..bujrum.
-
fczeljo
evo ja sad sa premijere:
film je fenomenalan,
al mene jos drzi jack daniels od poslije filma!
bez zaj., film je odlican, malo predug, ali je super, uloge ace sexana, senada basica i harisa burine su fenomenalne. svaka im cast.
pozoriste je bilo puno
jest da na kraju nista nismo culi j.durakovica, al sta ces.
dobili su ogroman aplauz.
treba pogledat film,
sto se muzike tice, vecinom je preovladavala tema iz pjesme z.p. "otpor stoko", uz par drugih pjesama.
film je fenomenalan,
al mene jos drzi jack daniels od poslije filma!
bez zaj., film je odlican, malo predug, ali je super, uloge ace sexana, senada basica i harisa burine su fenomenalne. svaka im cast.
pozoriste je bilo puno
jest da na kraju nista nismo culi j.durakovica, al sta ces.
dobili su ogroman aplauz.
treba pogledat film,
sto se muzike tice, vecinom je preovladavala tema iz pjesme z.p. "otpor stoko", uz par drugih pjesama.
-
Dolina avalona
Jeli film patriotski(istiniti), ili je ono -ala smo glupi fazonu!?
-
Dzemidzic
sta je konkretno za tebe lose..cijeli film ili??/lalemali wrote:film je dupe kao i vecina nasih filmova. svi lice jedan na drugog ko jaje jajetu. bezidejnost, standardno losi glumci, onaj seljacina senad basic najgori. pravi debil. nije sposoban dvije ovce cuvat, a kamoli glumit. javascript:emoticon(':x')
Mad
-
lalemali
film slijedi istu glupu matricu koju imaju skoro svi filmovi nakon kusturicinih.
to je bljak vise! i uvijek iste fore i fazoni za glupe bosance (i srbijance).
balkanska krkansko-ciganska fekalija u kojoj se svi valjamo. ovakvi nas filmovi samo jos vise uvaljuju u onaj nas jad i bijedu. glumci sa akademije, oni kustini ucenici izrasli na tzv. novom primitivizmu, srpskoj smrdljivoj skoli filma i prokletom papanskom mentalitetu kojeg svaki glumac ponaosob "njeguje". ovakvi filmovi nam nanose samo stetu. nista u njima nema. osim bolne praznine inicirane gluposcu nasih ljudi.
LJUDI, MIJENJAJTE MATRICU!
to je bljak vise! i uvijek iste fore i fazoni za glupe bosance (i srbijance).
balkanska krkansko-ciganska fekalija u kojoj se svi valjamo. ovakvi nas filmovi samo jos vise uvaljuju u onaj nas jad i bijedu. glumci sa akademije, oni kustini ucenici izrasli na tzv. novom primitivizmu, srpskoj smrdljivoj skoli filma i prokletom papanskom mentalitetu kojeg svaki glumac ponaosob "njeguje". ovakvi filmovi nam nanose samo stetu. nista u njima nema. osim bolne praznine inicirane gluposcu nasih ljudi.
LJUDI, MIJENJAJTE MATRICU!
-
ClonedAgain
Dobro, lalemali malo pretjeruje sa lascivnim riječima, ali se u suštini slažem s njim...
Takav tip filmova i meni ide na nerve...
Takav tip filmova i meni ide na nerve...
- ahmed&nedzad
Dzemidzic wrote:Ee hvala ti jarane na info...malo si skrt na rijecimaal' zauhar je i to.
Ocekujem dobar film..jer sam na njihovoj stranici..procitao cijeli scenario..jako mi se dopao.
Kojoj stranici?!