Eleonora wrote:Otvorih ovu temu jer me ista navela na razmisljanje

...veli meni jedna teta koja iza sebe ima 2 braka i hrpu iskustva kako jedino zensko dobro prodje u zivotu kad je ''kuja''??

''budi uvijek namazana, puna obaveza, ako ih i nemas - izmisli ih, sto manje pokazuj da ti je stalo, nikad ne placi pred njim, nikad ne zovi prva pa cak i ako su iza vas godine, drugim rijecima : uvijek budi okruzena ''velom misticnosti'' i gledat ce u tebe ko u Boga! cijenit ce te, paziti, maziti, biti lud za tobom...
ja tete lude...pomislih..
pa ja sad vas pitam : da li ste ikad, a narocito vi cure u vezi ''glumile''il ste jednostavno takve, kao sto sam gore navela?! mislite li i vi da ''kuje''bolje prodju u vezama i braku, a da one cure, zene koje pokazu ranjivost i slabost prema voljenom muskarcu najcesce zavrse slomljenog srca?
jel ova moja teta u pravu?

ne privlace sve muskarce iste stvari

i nisu sve zene iste

nekim ljudima je plaho potrebna drama....
iskreno, suvise volim i cijenim sebe da bih provela zivot igrajuci pozorisnu predstavu za nekog drugog

puno puno radije bih svu tu silnu energiju potrosila samo na sebe....mislim ako cu se vec toliko truditi zbog nekoga

onda zbog sebe
uostalom, muskarac kojem su takve igrice zanimljive je svakako sasvim pogresan za mene
i mada do sada svi vecinom negiraju efikasnost ove metode zaista postoje ljudi kod kojih ovo frcera

koje ovo privlaci....a i oni koji praktikuju ovakvo ponasanje (i muskarci i zene)....sjecam se silnih razgovora sa jednim jaranom koji nikako nije mogao da se odlijepi od cure s kojom se konstantno svadjao, s kojom mu je svako malo bilo vruce hladno, koja ga je frustrirala i nervirala....jedan dan ga voli, drugi dan ga ne voli....vise puta su raskidali....on upozna neku djevojku koja se normalno ponasa prema njemu, ali to mu vrlo brzo dosadi

i pored svoje isfrustriranosti priznao je i sam da u sustini zudi za tim intenzitetom i neizvjesnoscu....
dok su nekim drugim ljudima takve veze i takvi odnosi nepojmljivi

njegovu djevojku je odusevljavalo kad on kaze da ga ona frustrira

dok meni to recimo nikad nije bila jedna od ambicija u zivotu

naprotiv, da mi neka draga osoba kaze da moje ponasanje rezultira frustracijama dobro bih se zapitala u datom momentu

najbolje je kad se nadju ljudi koji djele iste naklonosti prema prisustvu/odsustvu takvih igrica