Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
svojim ponashanjem, izgledom, igrom, izjavama... ili jednostavno ne gotivite takve tipove.
Znaci individualno, nema veze sa reprezentacijom , u obzir dolaze i oni koji su zavrshili SP.
Mene, Podolski kao pojava (hinjak pravi) i Robinjo toliko "izvikan", a nikad nishta, osim, dobrog izvodjenja auta
'vako. Zivcira me samom pojavom C.Ronaldo sa svojim padanjem i svojim stilom, zivcira me Podolski jer je hinja (prvi go protiv Poljske nije slavio kazo zbog respekta, dok drugi jest), Mexes mi pravo ide na zivce lafo neka igracina vamo tamo a nema ni 5 nastupa za reprezentaciju, Kolarova ne mogu nikako, ima onu facu da kad prodjes kraj njega da ga opalis klepkom reda radi. Ima tu jos igraca al da ne nabrajam dalje.
Zidane, naprecjenjeniji igrac u istoriji fudbala. U karijeri srece imao kao niko ziv
Iritira me jos Inzaghi (lik isto djete od 10 godina), Scholes (kad je god unitedu gusto on da gol), Ballack (nidje veze igrac a mnogi ga svrstavaju u neku igracinu)
Admir_1984 wrote:Zidane, naprecjenjeniji igrac u istoriji fudbala. U karijeri srece imao kao niko ziv
Iritira me jos Inzaghi (lik isto djete od 10 godina), Scholes (kad je god unitedu gusto on da gol), Ballack (nidje veze igrac a mnogi ga svrstavaju u neku igracinu)
daaaj ba djecko,ZIDAN,mislis ONAJ ZINEDIN? ne kontam...tita mi....
Admir_1984 wrote:aZidane, naprecjenjeniji igrac u istoriji fudbal. U karijeri srece imao kao niko ziv
dobra tema.
precijenjeni dani alves, idiot victor valdez ( zvaka )
da ne misli ko da imam sta protiv barce - precijenjeni sergio ramos, lik 1000 faula napravi na utakmici, ne kontam sto je on jak igrac ( ni def ni of nije nesto, jedino centarsut solidan )
koljac gatuzo
kompletna italijanska liga
slazem se i za balaka da je precijenjen
bice jos dok se sjetim..
Admir_1984 wrote:Zidane, naprecjenjeniji igrac u istoriji fudbala. U karijeri srece imao kao niko ziv
Ma sigurno je mislio na Muhameda Zidana, onaj sto igra u Bundesligi, pojma nemam je l
jos uvijek tamo.
uhhh.....
u ovoj jednoj situaciji, cini mi se da je ono Kaka, izgleda ko budala...
Last edited by illuminated on 29/06/2010 13:11, edited 1 time in total.
Mene je znao zestoko iritirati R. Carlos. Prgav do bola a kada je neki belaj on
shatro smiruje ostale a najcesce je sam i zakuhao. I skoro uvijek se provlacio bez kartona. Hinjak zesci.
Nemoj ga uvjeravati, on misli da je Totti bolji od Zidanea, i neće popustiti
Moja lista:
1. Mark van Bommel
2. Francesco Totti
3. Samuel Eto'o
4. Dani Alves
Mexes, Marchena, Heinze, Demichelis, Gary Neville, Toni, Robinho...
karanana wrote:jeli ovo samo za ucesnike svjetskog prvenstva ili za igrace opcenito, i one koji nisu na SP-u?
mene malo droghba nervira, u chelseaju mi je dobar ali u repki karina.
Dok ne dobijem odgovor od postavljacha teme, pishite kao shto su i ostali do sada to chinili, bez ikakvih ogranichenja po pitanju SP-a, a nakon toga ceo vidjeti hoce li se tema prebacivati na "Fudbal/nogomet" ili ostaje ovdje.
Je li to misliš na Bendtnera iz Arsenala? Potpuno se slažem! Lik je karešina od igrača, a umišljen i prepotentan je kao da je otac Peleu i malom Messiju. Uostalom, meni je lik smješan jer prije svake utakmice izjavi: "Ja ću večeras dati gol!".
Hoćeš, ali malo sutra.