Igrači koji su odlučili da ne igraju za BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

buzzer

#76 Re: Igrači koji su odlučili da ne igraju za BIH

Post by buzzer »

respo wrote:subjektivna je stvar kad se radi o tako tim pozicijama gdje ima vise kandidata koji nit mirisu nit smrde
susic ce reci zahi je najbolji tu zato ga i stavljam
cvrcak ce reci cocalic
ti ces reci treceg nekog
ja cu reci tu je najbolji dm iz gradacacke zvjezde
a susic sejo ce reci da mu treba zahirovic u izlogu dok ga ne uvali gdjegod. u medjuvremenu se uzurbano radi na izlaganju hadzica, jos jednog sejinog igraca za prodaju. a od hajrovica, koji je klasa za obojicu i koji je i nakon nastupa u prijateljskoj za svicarsku, izjavio da jos nije kasno i da jos uvjek zeli igrati za bih, samo da mu posalju papire i uputstva sta da radi, eh, od njega se pravi nacionalnog izdajnika i njega se na forumu (nesankcionisano) naziva pogrdnim imenima (bas kao sto se asmira nekada nazivalo stokom, bracu ciganom...)

http://www.transfermarkt.de/de/germania ... _1886.html

nagradno pitanje: ko u ime ivana sesara pregovara s gentom?
Korisničkoime

#77 Re: Igrači koji su odlučili da ne igraju za BIH

Post by Korisničkoime »

respo wrote:subjektivna je stvar kad se radi o tako tim pozicijama gdje ima vise kandidata koji nit mirisu nit smrde
susic ce reci zahi je najbolji tu zato ga i stavljam
cvrcak ce reci cocalic
ti ces reci treceg nekog
ja cu reci tu je najbolji dm iz gradacacke zvjezde

o tome ti govorim
ovo za dzeku sam govorio u smislu da ne zna niko sta se krije u nekom iz nekog kantonalca jer mu nisu dati uslovi za to
dovoljan je dokaz da su dzeku zvali kloc dok je igrao u zelji i vjerovatno smatrali da je muharemovic ili ko je vec bio napadacu to vrijeme u zelji bolji od dzeke za klasu
Ako misliš da je Eldin Mašić najbolji nekako se ne bi složio sa tobom i subjektivno i objektivno :-D
Šala na stranu. Meni samo daje da se mi svi zajedno sa stručnim štabom uvjerimo da ti neki više smrde od Zahirovića a to mi se nekako ne čini. Uglavnom sve su to nagađanja dok se ne isproba.
Džeko je imao veći talenat koji naši nisu ni prepoznali i to bi vjerovatno i ostao da nije Plišek naletio kojem Džeko do groba treba biti zahvalan da ga je odveo od ovih naših "stručnjaka".
respo

#78 Re: Igrači koji su odlučili da ne igraju za BIH

Post by respo »

pa citate li sta ja pisem
to sto susic kaze igrace 11 igraca onih koji igraju je njegovo licno uvjerenje
to sto on ne zove nikoga je njegov minus i kritika koju na forumu neko brani
ne mogu mu ja ti peti deseti reci ej zovni muju mujica iz tromso-a ili idi gledaj njega posalji skaute ili koga vec
zato i govorim on je stavio zahirovica jer misli da je najbolji od onih koje je on pozvao
e ako zajebe s njim zna se ko je zajebao i onda se zna i ko mora odgovarati logicno

pogrijesis noga kao svuda u normalnom svijetu
Korisničkoime

#79 Re: Igrači koji su odlučili da ne igraju za BIH

Post by Korisničkoime »

respo wrote:pa citate li sta ja pisem
to sto susic kaze igrace 11 igraca onih koji igraju je njegovo licno uvjerenje
to sto on ne zove nikoga je njegov minus i kritika koju na forumu neko brani
ne mogu mu ja ti peti deseti reci ej zovni muju mujica iz tromso-a ili idi gledaj njega posalji skaute ili koga vec
zato i govorim on je stavio zahirovica jer misli da je najbolji od onih koje je on pozvao
e ako zajebe s njim zna se ko je zajebao i onda se zna i ko mora odgovarati logicno

pogrijesis noga kao svuda u normalnom svijetu
Hoćeš reći da je on pozvao Zahirovića i to je to, ne treba se na to obzirati. Ali mi skrenuli sa teme skroz.
cyprus

#80 Re: Igrači koji su odlučili da ne igraju za BIH

Post by cyprus »

A što ne bi pravili listu igrača koji su odlučili da igraju za BiH? :mrgreen:
cindrlimindrli

#81 Re: Igrači koji su odlučili da ne igraju za BIH

Post by cindrlimindrli »

Jedini vrijedan pomena na ovoj temi je Ibrahimovic, ostala ekipa o kojoj se raspravlja je bezveze.
So What!

#82 Re: Igrači koji su odlučili da ne igraju za BIH

Post by So What! »

Ja sam davne 2009. godine na ss.ba forum bacio spisak potencijalnih reprezentativaca BiH i neki sa tog spiska danas i igraju za reprezentaciju. Trenutno Savez odrađuje svoj posao, a slaćem se sa Sušićem kada kaže da ne treba nikog moliti. A kako nam je dobro reprezentacija krenula, mogla bi bit jagma ovih Srba i Hrvata koji su rođeni u Srbiji i Hrvatskoj.

Mi smo odlično isposlovali Miralema Pjanića, Misimovića (posrećilo nam se s njim), Begovića, Medunjanin apsolutno nije neki ulov, stvar kod njega je bila ta da je igrao za Valladolid kada je pozvan u reprezentaciju, a onda je igrao za sve lošije i lošije timove.

Stevanović nije ulov, ali je primjećen na vrijeme i to je ono najbitnije, a ostatak posla se maltene sam odradio. Muhamed Bešić je svakako isto dobar ulov, ali vrijeme će pokazati koliko će on nama biti isplativ. Momci iz mlade reprezentacije poput Milana Đurića, Bilbije, Bičakčića bi trebalo sačuvati, radi se o izvrsnim igračima.
MOSALJOZE

#83 Re: Igrači koji su odlučili da ne igraju za BIH

Post by MOSALJOZE »

cindrlimindrli wrote:Jedini vrijedan pomena na ovoj temi je Ibrahimovic, ostala ekipa o kojoj se raspravlja je bezveze.
neven subotic na primjer.On je imao pravo igrati za BIH i ako je kao i ibišević bio u čemerici
Post Reply