Igra sudbine....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
micika

#1 Igra sudbine....

Post by micika »

Moram sa vama podijeliti ovu lijepu pricu :)

Skoro upoznam covjeka koji mi isprica nesvakidasnju pricu,kako se sudbina na neki nacin poigrala sa njim.
U mladosti se zabavljao sa jednom djevojkom,kaze volio je mnogo.Medjutim nije im se dalo,raskinu i svako krene svojim putem.
Ona se uda,rodi cetvoro djece.......on se ozeni i ima isto toliko djece.Nisu uopste imali kontakta.Punih 25 godina se nisu vidjeli ni culi.
Nije im se dalo u braku,nakon mnogih godina razvedu se i ona i on......
I ona,sejtan,nekako dodje do njegovog broja telefona i nazove ga.Pita ga bi li volio da je ponovo vidi.Dogovore se da se nadju,i paf....ponovo se zaljube jedno u drugo.Sad planiraju vjencanje :-) :-) Nakon 25 godina ponovo zajedno,zaljubljeni.......

Pitam ga ja jeli se puno promijenila,kakav je osjecaj.....kaze on,puno se toga promijenilo ali je jedno ostalo isto....njen osmijeh.

Jeli se vama desilo slicno,da ste nakon nekog duzeg perioda ponovo sa nekom starom ljubavi,hajd pricajte...... :D :D kakav je uopste osjecaj sresti nekoga nakon nekoliko godina,nekoga ko ti je nekoc puno znacio :-) :-)
FortunaBela

Post by FortunaBela »

I onda meni kažu da bajke ne postoje.... :)
_galaksija

Post by _galaksija »

Ne...jos sam mlada za takvo nesto,ali mi se desilo nesto neobicno.
Srela sam jednu osobu za koju mi se cinilo da je 100 % znam i veoma smo se brzo zblizili.
Ako postoji reinkarnacija,onda smo ja i on definitvno imali neke veze u proslom zivotu :)
Como_Sarajevo

#4 Re: Igra sudbine....

Post by Como_Sarajevo »

micika wrote:
Jeli se vama desilo slicno,da ste nakon nekog duzeg perioda ponovo sa nekom starom ljubavi,hajd pricajte...... :D :D kakav je uopste osjecaj sresti nekoga nakon nekoliko godina,nekoga ko ti je nekoc puno znacio :-) :-)
Nešto slično sam doživjeo,mada je vremenska distanca bila kraća za nekih 15-tak godina.Osjećaje je teško opisati.Najbliže rečeno,kao kad te auto opali,obavezno letiš iz cipelica :sad:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Znaci da jos ima sanse da postoji Djed Mraz??? :D :D :D
PR80.

#6 Re: Igra sudbine....

Post by PR80. »

Plavac wrote:Nešto slično sam doživjeo,mada je vremenska distanca bila kraća za nekih 15-tak godina.Osjećaje je teško opisati.Najbliže rečeno,kao kad te auto opali,obavezno letiš iz cipelica :sad:
...pricaj... Jeste razgovarali, nesto se vise desilo izmedju vas ili mozda razmjenuli par pogleda i to je to :? :roll:
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

_BosanaC wrote:Znaci da jos ima sanse da postoji Djed Mraz??? :D :D :D
Veseli bosanac,zagrizo,zagrizo na mamac :D
Como_Sarajevo

#8 Re: Igra sudbine....

Post by Como_Sarajevo »

PR80. wrote:
Plavac wrote:Nešto slično sam doživjeo,mada je vremenska distanca bila kraća za nekih 15-tak godina.Osjećaje je teško opisati.Najbliže rečeno,kao kad te auto opali,obavezno letiš iz cipelica :sad:
...pricaj... Jeste razgovarali, nesto se vise desilo izmedju vas ili mozda razmjenuli par pogleda i to je to :? :roll:
Ne nešto više.Puno,puno više.Boravila je kod mene nekih 15-tak dana.Imala je ozbiljnu vezu.Ali je došla.I bila spremna da baci sve pod noge.Njen jedini uslov je bio da palimo negdje vani.Na to nisam mogao pristati.Razišli smo se kao ljudi i više se nikad nismo čuli.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Mah... ja svoju ljubav pet godina cekao... tj ne mogu bas reci da sam cekao, al nek tako udje u zapisnik :D Promjenio sam bio i grad, entitet, drzavu, samo da mi nije na ocima kad smo raskinuli... i vratim se, i ne znam koji mi bi da je nazovem... i evo vec sest mjeseci mi ruze cvjetaju, osjecam se ko pubertetlija :D :D

A izgleda da smo ozbiljno zaglavili 8-)

Pa se, eto, lomim da napisem pismo i Djeda Mrazu... Cisto da se zahvalim :D
Murat Sabanovic

#10 Re: Igra sudbine....

Post by Murat Sabanovic »

micika wrote:Moram sa vama podijeliti ovu lijepu pricu :)

Skoro upoznam covjeka koji mi isprica nesvakidasnju pricu,kako se sudbina na neki nacin poigrala sa njim.
U mladosti se zabavljao sa jednom djevojkom,kaze volio je mnogo.Medjutim nije im se dalo,raskinu i svako krene svojim putem.
Ona se uda,rodi cetvoro djece.......on se ozeni i ima isto toliko djece.Nisu uopste imali kontakta.Punih 25 godina se nisu vidjeli ni culi.
Nije im se dalo u braku,nakon mnogih godina razvedu se i ona i on......
I ona,sejtan,nekako dodje do njegovog broja telefona i nazove ga.Pita ga bi li volio da je ponovo vidi.Dogovore se da se nadju,i paf....ponovo se zaljube jedno u drugo.Sad planiraju vjencanje :-) :-) Nakon 25 godina ponovo zajedno,zaljubljeni.......

Pitam ga ja jeli se puno promijenila,kakav je osjecaj.....kaze on,puno se toga promijenilo ali je jedno ostalo isto....njen osmijeh.

uhhhhh da li su njih dvoje normalni??????
tigris

Post by tigris »

zbog cega ne bi bili normalni :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

dozivjela, prezivjela :roll: nije bilo happy enda....nakon 9 godina klapa broj 2...i katastrofa totalna...jer ta osoba je jedva imala veze sa onim covjekom od prije 9 godina, barem u romanticnom smislu :roll: cesto pomislim da bi puno ljepse bilo da je samo ostalo na sjecanjima na ono od prije 9 godina :( ovako smo definitivno sahranili tu ljubav :sad:
jazzer

Post by jazzer »

Sav sam se najezio od ove price :lol: :lol:

Sve je to lijepo ali sta ce sada sa 8 djece!?
Stitch__

Post by Stitch__ »

jazzer wrote:Sav sam se najezio od ove price :lol: :lol:

Sve je to lijepo ali sta ce sada sa 8 djece!?
:lol: :lol:
Post Reply