Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Locked
Grunt-SA

#1 Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by Grunt-SA »

Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Vjerovatno ne volite da vas neko laže i vuče za nos zbog svoje političke karijere.Ovo je link sa Igorovim Facebook porukama koje sam snimio na You Tube na kraju ovog teksta,a dole ispod su poruke.( Facebook poruke Igor )Pa vidite ko laže a ko istinu govori.

Ja se zovem Haris Šenderović

Ovo je istina o Igoru Stojanoviću Potpredsjedniku Federacije BiH

Bio sam sa Igorom u istoj jedinici 1.LARD PVO u zubotehničkoj školi.Ovo je odlomak iz njegovog intervijua za klix "Imam familiju po cijelom svijetu i mogao sam otići kad sam htio, ali sam ostao ovdje vjerujući u ideju za koju smo se borili."Pobjegao je u Tursku početkom 95.Kada je pobjegao pored vojne policije i mene su slali kod njegove mame da pitam gdje je.Stanovao je kod MUP-a zgrada na Marijin Dvoru.Još ima obraza da proziva druge koji su pobjegli "Kako sam ja ostao.....".Kada su ga prozivali da je islamofob nije rekao"Odrasao sam bez oca sa majkom muslimankom,kako ću ja biti islamofob,to je smiješno".Nije to rekao jer bi mu to pokvarilo imidž nekakvog profesionalnog Srbina kojeg koristi za političku karijeru.Otac mu je umro kada je imao 5 godina a mama mu je muslimanka Jasna koliko se sjećam nisam siguran.Ne moze biti slučajno da nikada ne spomene da mu je mama muslimanka."Ja kao Srbin ......"ovo ono.Kada ga gledaju mnogi misle."Jao ovaj je Srbin tako lijepo govori Tito mu nije ravan".Kada kaže„Ja, Srbin, svim srcem želim da se usvoji rezolucija o genocidu u Srebrenici!“Svi koji to gledaju komentarišu"Bravo Igore bosanski sine!"što mu je cilj da dobije simpatije od naroda.Kada znate da mu je mama muslimanka ta izjava ne znači ništa,pa neće govoriti negativno protiv muslimana i svoje mame.Zato krije koje mu je nacionalnosti mama.Želi da bude neka kombinacija Bogića Bogićevića i Slaviše Šućura, da ga svi tapšu po leđima i govore kako je fantastičan.
Nikada nije vidio linije.Ta slika gdje je na tenku je sa Proskoka na Bjelašnici kilometar od prve linije gdje smo imali PVO položaj za Strijelu-2M.Taj što ga je slikao nam je govorio kako Igor prodaje kolače po Turskoj.Imali smo položaje na Briješću,Mojmilu i na neboderu iznad medicinskog fakulteta.To su te "linije".Nije slučajnost da nikada nije rekao u kojoj je jedinici bio jer ako ste bili u PVO niste bili na liniji što se ne uklapa u njegovu laž da je bio po nekakvim "linijama".Prevario je sviju u SDP,lagao ih je godinama.Mahao im je sa vojnom knjižicom kao da je dobitnik zlatnog ljiljana da dobije dobre funkcije,nisu znali da je dezerter Armije BiH koji nikada nije vidio linije.Cijela politička karijera mu je zasnovana na lažima.Nisam ja sam bio u toj jedinici imaju ostali vojnici koji mogu potvrditi sve što sam napisao.Da idem kod Igorove mame da pitam gdje je poslao me je komandir voda Moamer Hasanović-Hase,komandir baterije je bio Jasmin Mašić.Igoru je komandir baterije bio Jasmin Mašić ili Emir Gackić.Mi smo bili "raketaši" za strijelu-2M,većina tih zna da je Igor pobjegao,naročito oni što su bili sa nama na obuci.Znam im većinu ime i prezime.Razlog zašto ovo pišem je što sam mu poslao poruku u vezi borbe protiv droga.Ovde u Americi u školama gledaju emisiju koja se zove "Intervention",u kojoj možete vidjeti kako narkomani upropaštavaju svoje živote.Zamolio sam ga da razgovara sa ministricom obrazovanja da se to gleda u nasim školama,i on je to odbio.Neće da zaštiti sarajevsku mladost i sve mlade u BiH.Neću ga vise štititi i šutiti o njegovim lažima.Kada vidite da je krio da mu je mama muslimanka te kako je lagao da je bio po prvim linijama nije teško pretpostaviti da krije da je pobjegao.Ja se zovem Haris Šenderović.Pozdrav

Stojanović: Bitnije im je da si Elvis koji je rat proveo u Minhenu, nego da si Igor koji je bio u Sarajevu https://www.klix.ba/vijesti/bih/stojano ... /200210196
On je dobar jaran sa ministricom obrazovanja Jasnom Duraković.Možete vidjeti na internetu ako ukucate (Igor Stojanović Jasna Duraković)kako se slikaju,sjede zajedno i sl.Meni je lagao kako mi je navodno pomogao kada je vidio da mi je pukao film.Mogao je kopirati moju poruku i poslati joj˝Šta misliš o ovome?˝.Nije mi se nikada ni javio.Ne zanima ga da spasi nečije dijete,jer nema zrna humanosti u sebi,i loš je čovjek.Samo ga interesuje lični interes.Zato sve ovo i pišem.Prijetio sam mu da bude zabrinut,jer me je naljutio i pukao mi je film kada je pokazao svoje pravo lice čovjeka koji gleda samo svoj interes.Da je bio kako treba ne bi ovo pisao kao što nisam ništa o njemu govorio prije nego što se ovo desilo,nije nikakakva ljubomora kako on to želi da izgleda.Stalno govori˝Da ti riješim problem˝,pa nije to moj problem,niti meni to treba.Ponaša se kao nadmeni kralj kome treba da se naklonite i poljubite ruku da bi spasio nečije dijete od droga.Sve poruke sa Facebooka sam snimio na ovaj klip na You Tube.Ovo je tekst sa klipa.
Facebook poruke Igor
https://www.youtube.com/watch?v=-xsX8hZ3TQo

Igor Stojanović
May 20, 2024, 7:09 PM
You sent
Pa gdje si ti Igore?U borbi protiv droga stavio sam na internet oko 100 dokumentaraca o narkomanima koji pokazuju kako narkomani upropastavaju svoje zivote. Ovi dokumentarci se koriste i u americkim skolama.Ovi dokumentarci su najefikasniji nacin da se tinejdzeri isprepadaju kada vide kako narkomani upropastavaju svoje zivote.Kada sam bio dijete vidio sam dokumentarac o narkomanima koji me je tako isprepadao da ne bi nikad pomislio o koristenju droga.Moze se gledati na telefonima u skolama.Trik je pokazivati te klipove djeci kada su mladi mozda poceti od 7 i 8 osnovne.Ispiranje mozga sa njima.Kod nas je mentalitet da oni koji pomogu nesto promjeniti razmisljaju"Bitno je da se moje dijete ne drogira a za druge bas me briga."Ako mozes da odes do ove ministrice obrazovanja i kazes joj"Zivoti mnogih mladih zavise od vas".Kazes joj o video klipovima o narkomanima kojih ima na na You Tube i onim sto sam ti ja poslao.Mozes promjeniti sudbinu mnogih ljudi.Pozdrav.
http://www.fmon.gov.ba/Sektor/PregledSektora?id=13

https://mo.ks.gov.ba/ministarstvo/o-min ... bXCXdxcgKm

FMON - Pregled Sektora
You sent
https://www.dailymotion.com/bistrik100? ... JwmziYUscI

You sent
Pa gdje si ti Igore?Ako mozes nesto uraditi u vezi ovoga ako ne onda zaboravi.Pozdrav.U borbi protiv droga stavio sam na internet oko 100 dokumentaraca o narkomanima koji pokazuju kako narkomani upropastavaju svoje zivote. Ovi dokumentarci se koriste i u americkim skolama.Ovi dokumentarci su najefikasniji nacin da se tinejdzeri isprepadaju kada vide kako narkomani upropastavaju svoje zivote.Kada sam bio dijete vidio sam dokumentarac o narkomanima koji me je tako isprepadao da ne bi nikad pomislio o koristenju droga.Moze se gledati na telefonima u skolama.Trik je pokazivati te klipove djeci kada su mladi mozda poceti od 7 i 8 osnovne.Ispiranje mozga sa njima.Kod nas je mentalitet da oni koji pomogu nesto promjeniti razmisljaju"Bitno je da se moje dijete ne drogira a za druge bas me briga."Ako mozes da odes do ove ministrice obrazovanja i kazes joj"Zivoti mnogih mladih zavise od vas".Kazes joj o video klipovima o narkomanima kojih ima na na You Tube i onim sto sam ti ja poslao.Mozes promjeniti sudbinu mnogih ljudi.Pozdrav.

Jun 3, 2024, 4:20 PM
You sent
Hvala puno👍
Jul 4, 2024, 12:06 PM
You sent
Igore znao sam da ovo tebe ne interesuje.Docepao si se fotelje sada te niko i nista vise ne interesuje.Mogao si se hvaliti na TV kako zelis da zastitis sarajevsku mladost i sve mlade u BiH sa onom pricom o drogama sto sam ti poslao.Zalosno je da ne zelis da pomognes ovom gradu i ovoj drzavi,a kritikujes druge na TV.Ovo je odlomak iz tvoga intervijua "Imam familiju po cijelom svijetu i mogao sam otići kad sam htio, ali sam ostao ovdje vjerujući u ideju za koju smo se borili."Jesi li "zaboravio" kako si pobjegao u Tursku mislim pocetkom 95.Mene su jednom slali da idem kod tvoje mame da pitam gdje si,na Marijin Dvoru kod MUP-a zgrada.Custovic nam je govorio da prodajes kolace po Turskoj,a po pricama koje govoris po novinama bio si na tajnom zadatku,i specijalnost ti je bila tihe likvidacije iza neprijteljskih linija. 🙂.Jos imas obraza da prozivas druge koji su pobjegli "Kako sam ja ostao.....".Kada su te prozivali da si islamofob nisi rekao"Odrasao sam bez oca sa majkom muslimankom,kako cu ja biti islamofob to je smijesno".Nisi rekao jer bi ti to pokvarilo imidz nekakvog profesijonalnog Srbina kojeg koristis za politicku karijeru."Ja kao Srbin ......"ovo ono.Kada te gledaju mnogi misle."Jao ovaj je Srbin tako lijepo govori Tito mu nije ravan".Cijela politicka karijera ti je zasnovana na lazima.Da se sve ovo sazna Zahiragic i ostali bi ti rekli kada si na TV duelu sa njima."Ti si dezerter Armije BiH,pobjegao si u Tursku i lazno se predstavljas kao nekakav Srbin odrastao si bez oca sa majkom muslimankom".Da sam negativan mogao bi zvati novine i portale da im dam spisak svih raketasa od Masica ,Gackica pa do Ramiza Drakovca neka njih pitaju ako meni ne vjeruju ali nisam ja taj tip.Samo sam razocarn da si odbio da pomognes ovom gradu i drzavi i da spases mnoge zivote.Zalosno
Jul 4, 2024, 3:30 PM
Igor
Igor Stojanović
Kad si znao da me ne zanima i da sam se ustoličio, što si me onda pitao? Ili nisi znao, pa sad na ovaj bezobrazni način pokušavaš da izvršiš pritisak na mene da se riješi nešto tvoje. Možda se u tvojoj glavi čovjek valjda treba samo hvaliti na televiziji, pa je tvoja priča ta koju trebam gurati. Ako je tvoj interes da se preko priče o narkomaniji hvališ, moraš znati da ne funkcionišemo svi kao ti. Ubi te neka ružna ljubomora. Tvoju priču sam proslijedio zastupnici SDP-a i ne znam šta je uradila sa tim. Jer si ti jedan od hiljadu koji misli da je njegov problem jedini i najvažniji. Niti zavisi od mene da li će ovo biti dio nekog školskog kurikuluma, niti mogu natjerati ministricu da joj tvoji filmovi budu prioritet.

Da ti pomognem, Izašao 23.jula 1995. Da javiš Zahiragiću. I pogledaj na koje papire sam izašao i kad sam se vratio. Ali ne u Tursku. Ti da mi govoriš šta ja koristim za politiku je sva bijeda tvog karaktera i to nakon što tražiš od mene da ti pomognem. Zašto od Zahiragića nisi od zatražio da ti riješi problem? Ili ti možda nije ni interes da se riješi, nego da budeš ti konačno u nečemu bitan. Bijedan si način pronašao. Mnogo govori o tebi.
I neće te priča o narkomaniji izvući iz bijede tvog karaktera. Vidim da bi ti da mi određuješ kako bi se trebao i nacionalno izjašnjavati. Ko si ti da mi spominješ oca i majku? Ti misliš ako mi je majka muslimanka da i ja trebam biti? Još jedan dokaz tvog bezobrazluka i bijede.

Žao mi je što sam uopšte pokušao da ti pomognem, ne provjeravajući uopšte šta stoji iza ovoga.
Jul 4, 2024, 4:39 PM

Jul 4, 2024, 4:39 PM
You sent
Nisam ljubomoran bio sam i ponosan na tebe dok nisi pokazao svoje pravo lice.Nisi ti nista uradio znas ti to dobro.Posalje se poruka,ali nisam dovoljno vazan za tebe.Ti si pokazao bijedu svoga karaktera kada koristis lazi u politicke svrhe.Govoris nesto protiv ostalih a gori si od njih.Sto je dolazila policija po tebe kada si imao te nekave carobne papire.Ne radim ovo iz licnih interesa a ti si onaj sto se hvalis sa lazima na tv i novinama.To je dobar primjer bijednog karaktera.
papire.ne
Jul 4, 2024, 5:04 PM
You sent
Da sam ljubomoran zvao bi novine jos davno da im kazem pravu istinu.Ne trazim ja nikakvu slavu.Osim sto si bio Rambo bio si izgleda i James Bond kada si dobio legalne papire da izadjes iz zemlje pa te je zato vojna policija trazila.Istina boli i proslost se ne moze promjeniti.Kakav pritisak zaboli me hoces li pomoci ili ne tvoja sramota.
istinu.ne
Jul 4, 2024, 5:47 PM
Igor
Igor Stojanović
🙂 Baš si bio ponosan. 25 godina me nisi vidio, nikad mi poruku u životu nisi poslao, u životu samnom nisi kafu popio...i na drugoj poruci koju mi pošalješ, kažeš mogao sam te ja Zahiragiću i portalima prijaviti, zvati televiziju.🙂

Ako nije ljubomora, onda imaš ozbiljnih psihičkih problema. Ne bori se tako protiv narkomanije, tako što vrijeđaš nečiju nacionalnu pripadnost, nazivaš nekoga koga nisi vidio 25 godina lažovom, spominješ mu porijeklo o kojem pojma nemaš ili prijetiš i govoriš gori si od svih. Nije tebi baš do rješavanja narkomanije. Mnogo si frustriran.

Žao mi je što si govno od čovjeka. Ali nisi ni prvi, ni zadnji.
Jul 4, 2024, 6:04 PM
You sent
Da sam bio ljubomoran mogao sam davno zvati novine i sl.Zasto to nisam uradio?Ne vrijedjam tvoju nacionalnu pripadnost to je suplja koju koristis za novine i tv jos jedan primjer tvog bijednog karaktera.Ne govoris da ti je mama muslimanka zbog politickih interesa,pa cak kritikujes druge koje su pobjegli.Nemas zrna humanosti zato nisi ni htio pomoci drugima.Od nas dvojice ti si dokazano govno od covjeka kada mozes prozivati druge kako su pobjegli a ti "ostao"zbog politickih razloga i nemas zrna humanosti da pomognes drugima plus lazes sa nekakvim glupim lazima kako si ustvari pomogao.Dezerter Armije BiH koji sakriva da mu je mama muslimanka zbog politickih razloga,i ti govoris o bijednom karakteru.
karaktera.ne
Jul 5, 2024, 5:59 AM
You sent
Malo pomalo pokazujes svoje pravo lice.Razlog zasto ne zelis pomoci protiv narkomanije je sto nisam nikada popio kafu sa tobom i sl.Eto jos jednog primjera koliko si bijedni karakter i govno od covjeka.Nisam te nikada pitao za licnu uslugu nego da pomognes ovom gradu i drzavi a ti ocigledno nemas zrna humanosti u sebi.
Last edited by Grunt-SA on 14/09/2024 01:41, edited 2 times in total.
MMM1977

#2 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by MMM1977 »

Jedino smeće i govno je ovaj Haris. Čuj iznositi nečije privatne stvari u eter, pa makar bio i političar, je degutantno posebno zato što je jedini razlog za to što Igor neće (nema vremena, ne želi, sta god) objaviti neke gluposti koje je ovaj sklepao.

Dakle nije mu ništa oko Igora smetalo 25 godina, cak je bio i ponosan na njega :lol: sve dok ga Igor nije izignorisao e onda sve smeta i nije više ponosan :D
MMM1977

#3 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by MMM1977 »

I kad se već toliko brineš o problemu narkomanije ovdje, vrati se iz Manchestera i rješavaj ih. I Ćamil Duraković ti je bio tamo pa se vratio, možeš i njemu pisati i ako odbije sigurno se može i o njemu naći prljavog veša kakvog
Grunt-SA

#4 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by Grunt-SA »

:thumbup:
Last edited by Grunt-SA on 13/09/2024 10:45, edited 1 time in total.
MMM1977

#5 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by MMM1977 »

Grunt-SA wrote: 13/09/2024 04:05 Odakle ti znas da sam ja iz Mancestera?Jesi li to ti Igore?Sada si se odao :lol: ,ili neko iz SDP-a.
:thumbup: :bih:
tramvajtrojka

#6 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by tramvajtrojka »

svasta u bozijoj basci :shock: :shock:
emmir1

#7 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by emmir1 »

Mozak na nivou 12 godisnjakinje.

Iskreno izenandjen sam da ti je Igor uopste odgovorio na ovu gomilu sranja.

Sramotiš se.
jazzer

#8 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by jazzer »

Eto, dobio si 5 minuta slave. 14.09.2024. ti ces biti anonimus kao sto si bio i do 12.09.2024.
sumirprimus

#9 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by sumirprimus »

dakle pocela je masinerija sa ofanzivom
sto je vise kleveta i lazi, igor mi je sve drazi i drazi :chmoljava:
nebitno uopste sta pisu
giannibelif

#10 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by giannibelif »

Kako malo poštovanja imaš prema sebi nevezano za Igora ili bilo koga drugog u ovoj priči.
shbc

#11 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by shbc »

Je li ja imam deja vu ili je ova tema vec jednom bila? Samo je tad bila izignorisana od strane forumskog puka
Grunt-SA

#12 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by Grunt-SA »

Mozete pisati sta hocete da sam i najgori covjek na svijetu ali to ne mijenja cinjenicu da je Igor dezerter Armije BiH koji se sada ponasa kao dobitnik zlatnog ljiljana,te laze da je biio na nekakvim linijama i krije da mu je mama muslimanka radi politicke karijere.Nisam imao drugog izbora nego da sve objavim i da kazem svoje ime i prezime,jer kada sam to uradio bez poruka i imena i prezimena i FB poruka moderatori su ovu temu izbrisali.Ako volte da vas neko laze i vuce za nos radi svoje politicke karijere onda mozete slobodno nastaviti da me kritikujete ne smeta mi to samo neka ljudi znaju istinu.
Bancho

#13 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by Bancho »

Grunt-SA wrote: 13/09/2024 10:57 Mozete pisati sta hocete da sam i najgori covjek na svijetu ali to ne mijenja cinjenicu da je Igor dezerter Armije BiH koji se sada ponasa kao dobitnik zlatnog ljiljana,te laze da je biio na nekakvim linijama i krije da mu je mama muslimanka radi politicke karijere.Nisam imao drugog izbora nego da sve objavim i da kazem svoje ime i prezime,jer kada sam to uradio bez poruka i imena i prezimena i FB poruka moderatori su ovu temu izbrisali.Ako volte da vas neko laze i vuce za nos radi svoje politicke karijere onda mozete slobodno nastaviti da me kritikujete ne smeta mi to samo neka ljudi znaju istinu.
SDA Bot ALERT :run:
eltroxin

#14 Re: Igor Stojanović Potpredsjednik Federacije BiH

Post by eltroxin »

Oho ti se Igore, kada te ovaj prijavi Zahi :lol:
Locked