Macuser wrote:jevreji nisu ni trebali biti u izraelu i izbjegla bi se pogibija stotina hiljada ljudi. americka politika s kraja WW2 doprinijela je stravicnim krvoproliima koja se vec pola vijeka svakodnevno desavaju na tom podrucju mrzim amere
Pa Jevreji su starosjedioci dole kao i Arapi. Kako tako rezonujete? Kada se udari na Albance (starosjedioci takodjer, stari Iliri) onda ih branite, kada se udari na druge, takodjer starosjedioce, onda ta ista logika ne vazi. Dva arsina i dvije mjere. Onda to generalizovanje: mrzim Amere. Da ti nije bilo tih istih Amera, zaklao bi te bio Ratko Mladic i ne bi bilo ni tebe, ni Bosne, ahmace jedan.
nije mi namjera da nesto sad o zidovima i arapima,oba su naroda starosjedilacka i srodna,semitska,nego me iritira ovo tvoje o mladicu i amerima.hajdmo malo redom;mladic je klao gdje god je mogao i koliko je htio i nesto se bas ne sjecam da su ameri i bilo koji drugi puno trzali da to sprijece,cast svaka zoni zabrane letova-bez nje bi bilo puno jebenije,ali nemoj mi molim te tupit klincu da nas je us marinac spasio od mladica i ostalih,spasili smo se sami! '92,'93'94, pa i '95 niko nije htio svoju guzicu da puturi da bi nas spasio od noza,sjeti se srebrenice,...kad je ifor dolazio u bih u americi se digla frka,a sta ako koji vojnik pogine?mogli bi se povuci,hej on da gine za nas???nema racunice!!!srecom nije nijedan, a sada u iraku?ginu k'o mravi ali se ostaje tamo,nema protesta kao za vijetnama,sad je lova,nafta i ostala fora u pitanju!