Idiot na Zyon emisiji
Moderator: _BataZiv_0809
-
Hendrix
#1 Idiot na Zyon emisiji
Ide li još ikome onaj malac što vodi Zyon na FTV na živce,al ono baš ekstremno na živce?Ja ne kontam zašto onakva TV poput Federalne koja ima pozamašan budžet stavlja onakve kretene da vode emisije.Ne kontam onu vrstu idiotskog humora i najblijeđe kopije Neleta Karajlića i to još od nekakvog malca.Pojma nemam kako se idiot zove ali ga ne možete promašiti ako prešaltate ikad na tu emisiju.Zbog onakvih debilizama ja da plaćam pretplatu?Hmmm....
-
multivitamin
Zyon kao emisija je 'nako, ali je malac kralj, super talentovan....bice od njega novi Davor Janjic.
-
daredevil
#3 Re: Idiot na Zyon emisiji
Hendrix wrote:Ide li još ikome onaj malac što vodi Zyon na FTV na živce,al ono baš ekstremno na živce?Ja ne kontam zašto onakva TV poput Federalne koja ima pozamašan budžet stavlja onakve kretene da vode emisije.Ne kontam onu vrstu idiotskog humora i najblijeđe kopije Neleta Karajlića i to još od nekakvog malca.Pojma nemam kako se idiot zove ali ga ne možete promašiti ako prešaltate ikad na tu emisiju.Zbog onakvih debilizama ja da plaćam pretplatu?Hmmm....
Konacno!!!!!!!!!
-
Hendrix
Supertalentovan?
Ovako,ja lično sam dosada čuo jedno najmanje 50 ljudi koji dijele moje mišljenje svaki put kad pogledaju talenta na djelu.Je li se meni čini ili je onaj humor ako se može tako nazvati stvarno dobar?Ono ja ne mogu nazvati ničim,glupiranje i isto sranje koje ponavlja svaki put je fakat preglupo.
Ovako,ja lično sam dosada čuo jedno najmanje 50 ljudi koji dijele moje mišljenje svaki put kad pogledaju talenta na djelu.Je li se meni čini ili je onaj humor ako se može tako nazvati stvarno dobar?Ono ja ne mogu nazvati ničim,glupiranje i isto sranje koje ponavlja svaki put je fakat preglupo.
-
BigusDickus
Hendrix, da nisi ostario malo...
Mali je OK, bez obzira sto kopira nadrealiste, a onaj drugi (ne znam kako se zove) je lud k'o struja...
Mali je OK, bez obzira sto kopira nadrealiste, a onaj drugi (ne znam kako se zove) je lud k'o struja...
-
felichi
meni je bilo dobro kad su upali kod dragana marinkovica, u njegov lokal 'safari' potpuno goli
i ono kad su se bacali po kantama za smece u titovoj
jedino mi nije jasno jedno.
mali je bio kreten prije dvije godine
a sada je jos debilniji, zar godine ne cine svoje?
i ono kad su se bacali po kantama za smece u titovoj
jedino mi nije jasno jedno.
mali je bio kreten prije dvije godine
a sada je jos debilniji, zar godine ne cine svoje?
- Lace
Hendrix wrote:Supertalentovan?
posmatraj to s nekog generacijskog aspekta...nekom je zanimljiv...nekom nije...meni nije al ja sam starija jedno 10 godina od njega
- pitt
Samo cenera???Lace wrote:Hendrix wrote:Supertalentovan?
posmatraj to s nekog generacijskog aspekta...nekom je zanimljiv...nekom nije...meni nije al ja sam starija jedno 10 godina od njega
- pitt
Nemas dobru rezoluciju za moje slike.....recimo da jedan dio mog tijela ne bi stao na tvoj monitorleech wrote:Ma ocijenila bih ja tebe i okom, ako imaš kakvu sličicu da zalijepiš, odmah ću ti reći imaš li šanse u tim vodama.
- Lace
mas o menospitt wrote:Samo cenera???Lace wrote:Hendrix wrote:Supertalentovan?
posmatraj to s nekog generacijskog aspekta...nekom je zanimljiv...nekom nije...meni nije al ja sam starija jedno 10 godina od njega:D:D
Last edited by Lace on 31/03/2005 20:11, edited 1 time in total.