Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Interesuje me da li imate obicaj zelju ili potrebu ici u zg samo iu izlazak???
da li neko ide,kako da se izorganizuiramo pa da platimo gorivo zajedno:-)))
?!?!?
100-ti wrote:Interesuje me da li imate obicaj zelju ili potrebu ici u zg samo iu izlazak???
?!?!?
100-ti wrote:Interesuje me da li imate obicaj zelju ili potrebu ici u zg samo iu izlazak???
?!?!?
ma super je izaci u zagreb. zagrebacki flair, duh, zajebancija... proliv da dobijes
[quote="100-ti"]Interesuje me da li imate obicaj zelju ili potrebu ici u zg samo iu izlazak???
?!?!? [/quot
Ja kontam ici sa dvojicom prijatelja nekad u februaru.
vodolija_33 wrote:Ja samo London, pooonekad Beč i Pariz
Ma ja, ja bas prosli vikend svratio malo do Milana pa reko idem malo do Berlina da se nadje cura fina, pa svratih malo do Ibize da nadjem sebi sprice...
neku noc, par nas iz njemacke otislo u grac (austrija) u disko.krenuli u 8 navece vratili se u 8 ujutro.u disku smo proveli dva sata hebes budale.. al to je merak..
neku noc, par nas iz njemacke otislo u grac (austrija) u disko.krenuli u 8 navece vratili se u 8 ujutro.u disku smo proveli dva sata hebes budale.. al to je merak..
bolje da pitas... di nam je viza?!
hahaha...kao sto rekoh...
u svakom slucaju...ne bi se fakat isla u zagreb samo da izadjem...
ne obiluje bihac nocnim zivotom ok ali uvijek se da neki dernek napraviti a ne da preko izacica cugam do zagreba samo da bi mogla u ponedeljak raji reci...eto ja u zagrebu za vikend bila...bolje ovako dokle mozemo svi cipelcugom pa se moze i zaliti a ne da jedno mora trijezno biti const.zbog toga jer vozi...
i btw.svaka cast kad se ima para da se u zagrebu zaljeva...