Idemo pred skupštinu!

Post Reply
senada

Post by senada »

Den wrote:Vrijedi,vrijdi senada,...trci dok nisu otisli?
Pa utekli su iz skupstine u banku... mislim povukli su se u trezor.
Herc

Post by Herc »

Veceras smo bili sa decertificiranim policajcima.Vise procitajte na http://dosta.blogger.ba

Sutra je opet skup ispred skupstine u 17h pa kasnije idemo ispred OHR-a da podijelimo caj i damo podrsku tim ljudima.
kekec

Post by kekec »

Herc wrote: nisam ja ovo stavio u smislu herc-srce,nego Herc-egovac :D .
Valjda i Herc ima herc. :-)
A vidi se da ima. :)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Herc wrote:Veceras smo bili sa decertificiranim policajcima.Vise procitajte na http://dosta.blogger.ba

Sutra je opet skup ispred skupstine u 17h pa kasnije idemo ispred OHR-a da podijelimo caj i damo podrsku tim ljudima.
ja nazalost sutra necu moci konobarisati...estradne obaveze, sorry :D

ma policajci su mi bili super....
od zvornika do trebinja ...najvise je bilo iz bihaca....
danas ih je bilo oko 150, jer nisu svi mogli stici na vrijeme zbog prevoza i uslova na cestama...za sutra,...mozemo ocekivati 300 ljudi.....

ciki iz kafe bara IVIGO kod OHRa svaka cast.....ne kosta puno napraviti te cajeve, a njima mnogo znaci...
osim zajebancija tipa BLAGO KUCI U KOJU TI DODJES, neki od policajaca su bili sikreno dirnuti sto je sacica mladih dosla da ih podrzi...
jedina osoba koja nije bila iznenadjena je i moj drug, takodjer decertificirani policajac, koji mi je rekao ZNAO SAM JA DA CE NEKO DOCI PA I MI SMO LJUDI....
nejse, trazimo kakvu zeMsku da sutra konobarishe :D
pozz
Prenj

Post by Prenj »

Herc wrote:Veceras smo bili sa decertificiranim policajcima.Vise procitajte na http://dosta.blogger.ba

Vi bi da podrzite policajce u cemu?
Medju decertificiranim policajcima je bilo onih koji su ucestvovali u ratnim zlocinima, onih koji su krivotvorili svoje diplome, onih koji su se bavili politikom umjesto policijom, ...
UN naravno nije uradio perfektan posao, ali ova policija koju smo dobili je jos uvijek puno bolje od one koju smo imali 1996.
Cuvajte svoju energiju za pametnije proteste ...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:

Vi bi da podrzite policajce u cemu?
Medju decertificiranim policajcima je bilo onih koji su ucestvovali u ratnim zlocinima, onih koji su krivotvorili svoje diplome, onih koji su se bavili politikom umjesto policijom, ...
UN naravno nije uradio perfektan posao, ali ova policija koju smo dobili je jos uvijek puno bolje od one koju smo imali 1996.
vecina tih laznjaka je dobila papire i nastavili su svojim zivotom....
medju ovim policajcima su moja tri poznanika i jedan pravo dobar drug koji su krivi zbog Zujevine....
znas i sam sta se tamo desavalo....
i nije poenta koji je sta uradio, vec je poenta sto nama upravlja jedan covjek, a placena je onolika silna administracija....a ne rade nista jer se ceka da cika Paddy ili bilo koji drugi visoki predstavnik nesto kaze....
e vrijeme je da se konacno svemu stane u kraj...ako ce nas voditi pedi ili svarc, onda ukinimo entitetske vlade, parlament i vijece ministara....
ili se rijesimo institucija tipa ohr....
svako od nas ima 7 rupa u glavi, od toga 5 za penetraciju...e dosta su nam ga stavljali do znanja....
Prenj

Post by Prenj »

mIRCerka wrote:
Prenj wrote: Vi bi da podrzite policajce u cemu?
vecina tih laznjaka je dobila papire i nastavili su svojim zivotom....
medju ovim policajcima su moja tri poznanika i jedan pravo dobar drug koji su krivi zbog Zujevine....
znas i sam sta se tamo desavalo....
i nije poenta koji je sta uradio, vec je poenta sto nama upravlja jedan covjek, a placena je onolika silna administracija....a ne rade nista jer se ceka da cika Paddy ili bilo koji drugi visoki predstavnik nesto kaze....
e vrijeme je da se konacno svemu stane u kraj...ako ce nas voditi pedi ili svarc, onda ukinimo entitetske vlade, parlament i vijece ministara....
ili se rijesimo institucija tipa ohr....
svako od nas ima 7 rupa u glavi, od toga 5 za penetraciju...e dosta su nam ga stavljali do znanja....
Zbog Zujevine je ostalo bez posla koliko policajaca, a koliko ih protestvuje pred OHR-om?
A sto se tice OHR-a, ako mislite da smo kao zemlja toliko zreli da sami sobom upravljamo bujrum, tjerajte OHR.
Neka se onda vec od sutra probudimo samo u drustvu Ive Mire Jovica, Dragana Covica i Cavica, Sulejmana Tihica, ....
Samo prije toga prvo treba dobro voditi racuna o tome sta su uopste nasi politicari uspjeli do sada sami da urade bez OHR-a i medjunarodne zajednice.
Pocevsi od zajednicke vojske, granicne sluzbe, zajednickih dokumenata, zajednickih tablica, ...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:
Zbog Zujevine je ostalo bez posla koliko policajaca, a koliko ih protestvuje pred OHR-om?
A sto se tice OHR-a, ako mislite da smo kao zemlja toliko zreli da sami sobom upravljamo bujrum, tjerajte OHR.
Neka se onda vec od sutra probudimo samo u drustvu Ive Mire Jovica, Dragana Covica i Cavica, Sulejmana Tihica, ....
Samo prije toga prvo treba dobro voditi racuna o tome sta su uopste nasi politicari uspjeli do sada sami da urade bez OHR-a i medjunarodne zajednice.
Pocevsi od zajednicke vojske, granicne sluzbe, zajednickih dokumenata, zajednickih tablica, ...

zbog zujevine ih je ostalo 19 tacno....bog zna koliko je jos zujevina bilo... nije poenta u tome...
i u pravu si, ako tojeramo OHR, ostacemo sa Ivom Mirom i Jovicem...
zato se dizemo jer ne zelimo ni OHR ni EU da nas vodi, vec da nadjemo ljude koji ce nas voditi radi nas , a ne njihovog dzepa....
ministar vanjskih poslova je koliko znam 70% radnog vremena i radnih dana proveo van zemlje...valjda mu je neko pogresno protumacio njegovu titulu...
prenj, nas je saka jada i ne trenutno ne mozemo nista....
ali zelimo da ljudi znaju da nas ima i zelimo da znaju da nismo svi bekani... jedino sto mi zasigurno znamo je da nam je svega DOSTA...

i da, tvoje pitanje je na mjestu....odakle ostali decertificirani....
najlakse je reci LAZIRALI DIPLOME...koliko se sjecam, takvih je najvise bilo u brckom....nervira me sto je skandalozno i na dvije strane to da je Monika Versace za kucnog ljubimca odabrala pijetla, tj horoza, i da joj neko krade tange sa strika.... a narod nema punu informaciju o stvarima poput decertifikacije policajaca...i to je samo jedan od problema u masi problema....
ima mnogo sajtova i mnogo blogova koji demagoski nas ubjedjuju u nesto....pogotovo vezano za genocid i rat....a jedini sajt kojem vjerujem je genocid.org koji ima slike ORIGINALNIH dokumenata....i nema tekstova poziva na osvetu i linc....
e takve medije ja zelim....zelim da znam.... jer se mi ovako borimo protiv sante leda....vidimo samo vrh.... i vjeruj mi da me je strah na sta ce ovo izaci...ali se predati necu....
toliko od mene
vozdrica.
tatoo

Post by tatoo »

Odakle decertificirani?!? Evo da ti pomognem sto se tice bihackih policajaca. Sverc oruzjem, u sprezi sa krominalcima, uvijek voljni slomiti kicmu kakvom jadi bez dinara, zato sto je pjan pa prica glasnije, a kad oni nedodirljivi kriminalci krse zakon na najdrasticniji nacin pred njihovim ocima onda ili su super divni ili ne vide.
Da se razumijemo ja jesam da se policiji ne petlja u posao i IPTF je odradio ku... posao, ali posteno ima tu medju momcima koji nicim nisu zasluzili da ispuse posao i malo drugacije ekipe. Takvi nisu ni caja zasluzili.
Prenj

Post by Prenj »

Ovdje su kriteriji koje je UN koristio za decertifikaciju:

http://www.venice.coe.int/docs/2005/CDL ... )024-e.pdf
The positive criteria were the following
• Demonstrated ability to perform police powers;
• Proof of citizenship of Bosnia and Herzegovina (original or certified copy of the certificate would be accepted);
• Valid educational credentials;
• Completed Human Dignity and Transitional Course;
• Proof that no criminal case is pending (Certificate from the court: original or certified copy would be accepted); and
• Compliance with the property legislation.

The negative criteria were the following:
• Failure to have demonstrated ability to uphold human rights and/or abide by the law (e.g: pattern of abuses, of violations of law and/or of duty);
• Officer made a deceptive statement in the context of the registration process and/or certification process;
• Criminal proceedings against the officer have been commenced by a domestic court, in case of war crimes (in accordance with the Rules of the Road); and
• Non-compliance with the property legislation, when an officer has been identified as:
1) an illegal occupant, or
2) a multiple occupant, or
3) having an expired deadline specified in a court or administrative decision (i.e. 15 and
90 day), or
4) occupying claimed property where there is a) housing authority and/or b) CRPC decision, and s/he has failed to vacate within 30 days from receipt of the notification sent by the IPTF Commissioner.
i rezultati procesa:
According to the information provided by the UNMBiH, 16,762 officers were certified, and 598 decertified, of which 150 have challenged the decisions decertifying them before national courts.
Ako ste uvjereni da je svih ovih 598 izgubilo certifikat 'nako ... ili da su gornji kriteriji bez veze ...
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Novi_Nick wrote:DONALD HEJS TERITORIJALNO DIJELI BOSNU I HERCEGOVINU

Image

Izvor i vise procitati na: http://www.oslobodjenje.ba/index.php?op ... &Itemid=44

Opravdana Bojlova upozorenja

Komentirajući izjavu američkog profesora međunarodnog prava Frensisa Bojla, koji je upozorio da reforme Donalda Hejsa znače rastakanje BiH, Halilović je kazao da “te ocjene nisu bez osnova”, te da upravo zbog toga neke stranke ne žele da prave dalje ustupke, koje bi podržavale težnju da suverenitet države treba da dolazi iz entiteta.

“Zato se i borimo za građanski model, koji je u skladu i sa odlukama Venecijanske komisije. A prijedlozi koji se sada pojavljuju su daleko ispod preporuka ove komisije”, kazao je Halilović.
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

senada wrote:Duboko sam uvjerena da bi demonstracije imale potpun ucinak kada bi demonstranti sa ispisanim transparentima bili tamo gdje su i ONI - nasi "drzavnici" a to je sada Centralna banka.Treba pratiti njihovo kretanje po Sarajevu i ici za njima.Samo jedan demonstrant ispred Centralne banke u ovome trenutku vrijedi vise od velike skupine ispred parlamenta.
Bravo @ Senada, to bi bila prava stvar organizovati demonstracije pred Centralnom bankom odmah sada jer vec sutra moze biti kasno :oops: Ako ovi tzv. Bosnjacki i Hrvatski levati potpisu i verifikuju za sva vremena teritorijalnu podjelu drzave R BiH nema nam spasa. :x
senada

Post by senada »

Code: Select all

Jučer počela još jedna runda pregovora o promjeni Ustava        
Piše: A. OMERAGIĆ     
16/01/06  

Nastavljeni pregovori o promjeni Ustava ponovo bez rezultataProtraćeni sati, dogovora nema 
Izgubljeni u vrtlogu nacionalnog i entitetskog principa glasanja i odlučivanja u državnoj vlasti, lideri osam političkih partija ni jučer, do kasno uvečer, nisu uspjeli postići dogovor o ustavnim promjenama u institucijama BiH. 

Satima su pregovarači razgovarali o Parlamentarnoj skupštini, da bi tu temu prekinuli i ponovno otvorili pitanje promjena u Predsjedništvu BiH, otvoreno još krajem decembra. 

Čović traži više

Predsjednik SDA Sulejman Tihić ocijenio je da su pregovori nazadovali nakon što je lider HDZ Dragan Čović predložio da se i u Predstavnički dom uvede nacionalni ključ, te da najmanje 25 odsto poslanika budu Hrvati. 

“I dalje su na stolu dva suprotstavljena pogleda na državu. Jedan, koji zastupaju stranke iz RS i kojem se pridružuje HDZ je koncept prema kojem zajedničke institucije izvlače legitimitet iz entiteta, a drugi je koncept institucija koje legitimitet izvlače iz volje građana ili pak Parlamenta BiH”, kazao je Tihić.

Potvrdio je to i predsjednik Predsjedništva Stranke za BiH Safet Halilović. Iako smatra da napretka ima, samim tim što se vode ozbiljni razgovori, on je kazao “da je i dalje sve otvoreno”, te da se “sve pokušava pabirčiti”, a nikako na ozbiljan način mijenjati Ustav.

Neke stranke, kazao je, nastoje pretovoriti Predstavnički dom u dom naroda, a pregovarači se bave pitanjima koja nisu stvar Ustava nego zakona, te naveo primjer ministarstava u državnoj Vladi. 

“Ovo bih prije svrstao u pokušaj poboljšanja funkcioniranja institucija, a ne ustavnih promjena”, kazao je Halilović, koji upozorava da javnost, pa ni eksperti o dokumentima koji su ponuđeni pregovaračima nisu rekli svoje. 

“Javnost ih čak nije ni vidjela”, kazao je.  
Predociti im nase zahtjeve ispred Centralne banke:
USTAV BEZ
ENTITETA I
BEZ KANTONA
da pamtis

Post by da pamtis »

Image
Vingo

Post by Vingo »

Novi_Nick wrote:
Novi_Nick wrote:DONALD HEJS TERITORIJALNO DIJELI BOSNU I HERCEGOVINU

Image

Izvor i vise procitati na: http://www.oslobodjenje.ba/index.php?op ... &Itemid=44

Opravdana Bojlova upozorenja

Komentirajući izjavu američkog profesora međunarodnog prava Frensisa Bojla, koji je upozorio da reforme Donalda Hejsa znače rastakanje BiH, Halilović je kazao da “te ocjene nisu bez osnova”, te da upravo zbog toga neke stranke ne žele da prave dalje ustupke, koje bi podržavale težnju da suverenitet države treba da dolazi iz entiteta.

“Zato se i borimo za građanski model, koji je u skladu i sa odlukama Venecijanske komisije. A prijedlozi koji se sada pojavljuju su daleko ispod preporuka ove komisije”, kazao je Halilović.

Kao neko ko ucestvuje i podrzava stajanje na platou, ja se javno ogradjujem od svakog povezivanja sa Strankom za BiH, njihovim gradjanskim modelom i Safetom Halilovicem.
Vidimo se veceras ljudi. Konacno sam (skoro pa) ozdravila.
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Pozdrav gradjani,

Necu se osvrtati puno na komentare koji se ticu nase ,bar moralne podrske decertificiranim policajcima. Reci cu samo koju, pa zar smo toliko licemjerni,zar su ovi zadrigli politicari stvarno uspjeli. Da zar su nas podjelili na nase i njihove, zar mi nismo vise ljudi? Takvu igranku su namjenili svima nama, pitanje je samo kad ce ko doci na red.

Po komentarima nekih ljudi vidim da su vampiri uspjeli, da podjelili su nas na skupine i torove, taman tako da uvjek negdje ,daleko od ociju ima nekih stotinjak ljudi da protestuje.
Kao mi pored njih prolazimo ulicom i nije nas briga jer se nije nama desilo, tad je sve pet. No pitanje je kad ce na red doci novinari, prosvjetni radnici, rudari ili bilo koji drugi vrijedni ljudi ove zemlje. Mi za to vrijeme uz kafu il caj iz topline svojih stanova drobimo, e zato nam i jeste vako.

Sve dok se u ovu zemlju ne vrati osjecaj kolektiva..... nama ce vako biti.
Ja sam sinoc skupa sa jos par ljudi djelio cajeve, ljudi sta je jedan caj.... koliko nas to kosta.....? Onaj izraz lica covjeka kojem pruzas topli napitak je nesto predivno, nemojmo biti toliko licemjerni, iskazimo svoj stav, zar smo se toliko pronjenili, zar su politicari fakat uspjeli????

Hercegovci i Bosanci svih zemalja ujedinite se !!!!

Pozdrav domovini !!!

PS Neki od pomenutih policajaca su vec tri godine bez plate i papira zasto su otpusteni sa posla, danas se to desilo njima a sutra ko zna kome !!!!! Hocemo li tad opet naci neki izgovor zbog kojeg smo mi u toplom a oni se smrzavaju..... kakvi smo to ljudi postali......
Stolac92

Post by Stolac92 »

Jasno smo naglasili da DOSTA! NEMA NIŠTA NI SA JEDNOM POLITIČKOM OPCIJOM. Pojedinci lično mogu izabrati za koga će glasati, ali nekih javnih preferiranja se treba suzdržati.

To što oni pregovaraju ništa ne znači. To što će oni nešto potpisati također ništa ne znači. Ići pred banku je gašenje sporednih vatrica dok glavna vatra nekontrolisano bukti. Plato je jedino i pravo mjesto gdje se mogu riješiti svi problemi ove države. Kako? E tako što će na ulice izaći massa ljudi i što će blokirati njihov "rad". Onda će se iz mase pojaviti alternativa koja će pobjediti na izborima (ovim narednim ili nekim vanrednim) i onda početi raditi za dobrobit i interes građana naše Domovine.

Treba podržati svaku bunt građana ove države protiv ove "vlasti". Priče o tome da li oni zaslužuju podršku je priča tipova kojima je dobro i koji ne žele promjene u našem društvu. Među decertificiranim policajcima sigurno ima trulih jabuka, ali ih je mnogo, mnogo, mnogo manje nego među političarima. Zahtjevi decerticifiranih policajaca su u osnovi pravedni i to što među njima ima pojedinaca koji su zaslužno decertificirani ne smije biti razlog da im se iskaže podrška. Ovo mi sve smrdi na ono što su vlastodršci uradili sa poljoprivrednicima (ocrni ih i proglasi plaćenicima pa ih narod neće podržati).

I da zapamtimo da plato nije jednodevni izlet nego dugoročna borba do konačne pobjede pravde i istine. Koliko će trajati to ne znam, ali znam da će svakim danom rasti i da će nas biti sve više i više. Sve dok ih ne potopimo.

Idemo na plato ispred Skupštine!
senada

Post by senada »

Vingo wrote:Kao neko ko ucestvuje i podrzava stajanje na platou, ja se javno ogradjujem od svakog povezivanja sa Strankom za BiH, njihovim gradjanskim modelom i Safetom Halilovicem.
Vidimo se veceras ljudi. Konacno sam (skoro pa) ozdravila.
SDA=SBiH i HDZ i SDS=SNSD i SVE "demokrate90" u isti kosh ish... ish... ish... u trezor :(
Prenj

Post by Prenj »

Stolac92 wrote: ...
Treba podržati svaku bunt građana ove države protiv ove "vlasti". Priče o tome da li oni zaslužuju podršku je priča tipova kojima je dobro i koji ne žele promjene u našem društvu. Među decertificiranim policajcima sigurno ima trulih jabuka, ali ih je mnogo, mnogo, mnogo manje nego među političarima. Zahtjevi decerticifiranih policajaca su u osnovi pravedni i to što među njima ima pojedinaca koji su zaslužno decertificirani ne smije biti razlog da im se iskaže podrška. Ovo mi sve smrdi na ono što su vlastodršci uradili sa poljoprivrednicima (ocrni ih i proglasi plaćenicima pa ih narod neće podržati).
...
!
Znaci treba podrzati sve one koji protestuju? Bez razmisljanja?
Ako npr. se sljedece sedmice pred OHR-om pojave Karadjiceve pristalice, treba podrzati i njih?
Ili ako se npr. pojave radnici Prominvesta ciji je vlasnik postavio sljunkaru u rezervatu prirode protivno svim zakonima ove zemlje, treba podrzati i njih?
Medju decertificiranim policajcima vjerovatno ima i onih koji su posao izgubili bez razloga, ali ima i onih koji nisu napustili tudju imovinu, onih koji su pod istragom za ratne zlocine, onih koji su prekrsili zakon?

Zar ne mozete ostati samo SVOJI?
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Mi i jesmo svoji, baz zato smo svi koji smo sinoc bili na platou odlucili moralno podrzati ljude. Ako ti budes nekad svratio na plato diskutovat cemo i vjeruj da ima mnogo ljudi u nasoj zemlji koji zasluzuju bar moralnu podrsku.
Podrska bradatim prosvjednicima ne dolazi u obzir i molim te nemoj tako, nemoj biti banalan i povrsan. Ti nikom nisi sinoc pruzio podrsku i nemoj mozda je tako i bolje. Mi smo mislili da radimo pravu stvar, a ja josh mislim tako.
Snaga kolektiva, mislis da meni ne bi drago bilo da ti svratis na plato i pruzis mi caj...
Mi nismo i necemo biti dio neke politicke partije il stranke mi pokusavamo probuditi gradjane, pokusati motivisati iste da zauzmu aktivan stav, da napuste ovaj polozaj u kojem su stalno donji...mi nismo stranka vec pokusavamo stasati u pokret naroda injegov glas !!!!!! Ponovicu mi nismo politicka opcija vec ... samo mi gradjani kojima je dosta presutnog aparthejda....

Pozdrav domovini !!!!

Bosanci i Hercegovci svih zemalja ujedinite se !!!!!
Prenj

Post by Prenj »

uvjek dobar gost wrote:Mi i jesmo svoji, baz zato smo svi koji smo sinoc bili na platou odlucili moralno podrzati ljude.
...
Drustvu sa platoa zelim sve najbolje!
Ipak, moralno podrzati koga i u cemu je bitno pitanje na kojem se mozete vrlo lako okliznuti i proci kao "poljoprivrednici" Lijanovica i zato oprez.
Stolac92

Post by Stolac92 »

Prenj!

Ako namjerno provociraš onda ti nema fajde od toga. A ako iskreno pogrešno tumačiš moje stavove i komentare onda bih te pozvao da dođeš na plato i da porazgovaramo.

Ja izlazim na plato da bih dao svoj doprinos pokretu koji će promijeniti stanje u ovoj državi. Imam svoj stav, kao i ostali platoaši. Spreman sam, a mislim da su spremni i ostali platoaši, da podržim svaki bunt građana koji vodi ka promjeni ove zločinačke vlasti. Mislim da je to dovoljno jasno koga ću podržati a koga neću.

Prenj

Post by Prenj »

Stolac92 wrote:Prenj!

Ako namjerno provociraš onda ti nema fajde od toga. A ako iskreno pogrešno tumačiš moje stavove i komentare onda bih te pozvao da dođeš na plato i da porazgovaramo.

Ja izlazim na plato da bih dao svoj doprinos pokretu koji će promijeniti stanje u ovoj državi. Imam svoj stav, kao i ostali platoaši. Spreman sam, a mislim da su spremni i ostali platoaši, da podržim svaki bunt građana koji vodi ka promjeni ove zločinačke vlasti. Mislim da je to dovoljno jasno koga ću podržati a koga neću.

Nije mi uopste namjera da provociram.
Protest na platou je izvanredna stvar, samo trebate dobro paziti da vas protest ne bude zloupotrijebljen.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:
Nije mi uopste namjera da provociram.
Protest na platou je izvanredna stvar, samo trebate dobro paziti da vas protest ne bude zloupotrijebljen.
zloupotrebljavaju nas decenijama....valjda smo do sada naucili...

:D

DOSTA!
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Autor priloga: @ Senada

Predociti im nase zahtjeve ispred Centralne banke:
USTAV BEZ
ENTITETA I
BEZ KANTONA
:) Ispravno @ Senada, na tim transparentima ispred Centralne banke im u isto vrijeme treba u zamjenu za Entitete i Kantone ponuditi kao alternativu teritorijalnu podjelu na Regije i opstine (primjer Svedska). Te demonstracije sa transparentima bi se trebale odrzavati u smjenama svih 24h dnevno sve dok traju pregovori ispred Centralne banke. Na transparentima treba stajati isto prijetnja politicarima i MZ da se nista ne smije potpisivati bez verifikacije svih BH gradjana ili Referenduma o ustavnim promjenama.
Post Reply