Mi treba da nastavimo raditi po svom
Ako postoje novinari koji ovo razumiju nek pisu. To za kontaktiranje sam mislio mozda ima novinara koji shvataju sve ovo a mozda ne znaju za sve ove aktivnosti pa ih treba 'potaknuti'.....
Niko mi ne odgovori za SMS internet stranice
A brzo ce proljece, evo u aprilu dosta raje kaze da moze doci iz inostranstva a u aprilu je godisnjica prijeratnih antiratnih protesta...
Po meni to je idealan datum.
Jos nesta, za sve koji razmisljaju na slican nacin
quote]Pridruzujem se akcijii dajem svoju potporu. Ipak ne mislim da je mirna revolucija moguca. Majmune treba rusiti.
I zamjeniti kojom politickom opcijom??
Tu i jeste problem. Nema politicke opcije sposobne da vuce unaprijed. A to nam se ne desava zbog nacionalista, mada zvuci cudno na prvu, nego zbog loseg izbornog zakona. Ne mozemo direktno da biramo imena nego stranke. Treba promjeniti izborni zakon a nakon toga i vlast od vrha prema dole. Ili obrnuto.
o ovom e ne treba brinuti. Rjesenje ima. Ti strahovi tipa
sta kad nekoga skines koga da stavis, obicno upropaste svaku akciju u pocetku i mnogi odmah odustanu. Ko nije shvatio kako mislimo sta poslije
DANA D nek ponovo procita postove s ovog foruma... Ako opet ne nadje odgovor nek postavi jasno pitanje.... Sigurno je da ce neko naci adekvatan odgovor na bilo kakve sumnje...