Idemo pred skupštinu!

Post Reply
Vodenjak

Post by Vodenjak »

mostarac wrote:
spongebob wrote:
mostarac wrote: Odlicno je ovde prikazan koncept vaseg djelovanja koji se zasniva na samo jednoj stvari - hajmo jebat mater politicarima jer je to sad moderno i jer samo oko toga mozete postici konsenzus. Sto se tice ostalog ne mozete postici dogovor ni oko toga jesu li trešnje crvene, a pravite se kao neki dusebriznici i alternativa. Za koga i za sta niko ne zna. Ne kazem ja da politicarima u ovoj zemlji ne treba jebat mater, ali garantujem da pola vas ne zna zasto im jebe mater. Na zivce mi ide kad vidim da neko pretace iz supljeg u prazno, a to upravo radi ovaj pokret. Nema konkretne zahtjeve, nema konkretan program, nema odgovor ni na jedno jedino konkretno pitanje, nema untrasnju strukturu ili u prevodu - skupina ljudi koji bi uradili ko nesto, ali bi odgovornost prebacili na druge ako slucajno stvar ne uspije i koji se onako ponasaju kao na choporativnoj kafi zaleci se da im je tesko, a da sami nisu spremni uciniti bilo sta da im ne bude i da sami nisu spremni uciniti bilo sta u sferi politike osim lajanja na mjesec, a takav pristup je jos gori od pristupa nasih politicara svojim birachima. Jednostavno ne podnosim licemjerje i zato pisem sve ovo, a ovaj me pokret podsjeca bas na to.
Sto se tice ljubomore, koju ovde neki spominju, ja zaista nemam potrebe ni razloga biti ljubomoran na ove ljude, jer ne vidim da su bilo sta uradili sto ja vec nisam, samo sto sam ja to radio na jedini moguci i jedini ispravan nacin, a to je uzimajuci na sebe dio odgovornosti i boreci se za promjenu stanja kroz jedino moguce sredstvo koje donosi rezultate a to je politika. Dakle gospodo dok ne udjete medju politicare sa svojim idejama i sa spremnoscu da se borite za njih i da za eventualni neuspjeh podnesete odgovornost niste kompetentni da govorite bilo sta na ovaj nacin, tj. da se bavite politikom i politicarima na ovaj nacin, a da sami niste spremni da se borite za svoje ciljeve kroz politiku. Izvolite, osnujte stranku, izadjite na izbore, pa mozda i ja glasam za vas. Ah da zaboravio sam da vi ne mozete osnovati stranku jer se ne mozete dogovoriti ni oko cega osim da nekom bez posljedica jebete mater.
Divno :)
de ba...pusti ljude na miru i vi svi koji kritikujete ne dajete nikakvu alternativu (osim ulaska u politiku pih..)
fakat je da je institucija demonstracije na nasim prostorima zamrla od 92-ge kad su cete pucale po demonstrantima. Meni se cini da je nekima krivo sto se ovom pokretu dao poveci publicitet (nego sto to on objektivno zasluzuje, s obzirom na broj demonstranata, ali boze moj, oni tome sigurno nisu krivi)
Sta je alternativa kriticari? Recite, sta? Ukljucenje u SDP? Puna je kapa ovom narodu svega i svacega.
Grupa mladih ljudi koji su se spontano okupili oko ideje da se probudi gradjanska svijest a uz to imaju i iskrene i plemenite namjere...Stvarno ne kontam koji vam je klinac
Ama ja njih ne kritikujem radi ideja i u sustini oni meni nisu negativna pojava. Ja ih kritikujem jer nastupaju sa nekog prepotentnog stanovuista da oni ko nesto hoce da mjenjaju a nisu dosli ni do m od mijenjaja. nije frka sto oni nisu dosli do m od mjenjanja jer svaki je pocetak tezak nego sto oni nemaju namjeru ici dalje od toga. U prevodu ideja je dobra, ali nam ova skupina prepotentnih maze oci i misli da su oni neki pokret i da nesto mjenjaju ili zele nama predstaviti to tako, ali nemaju oni damu za to, sto je nakon pola godine i ocito a onda im ne dam da me u oci lazu da se bore, jer nisu. Oni dolaze na kafu da se malo ispricaju i nista vise.
I ja @mostarac razumijem vrlo dobro na sta ti ciljas, ali nemojmo one koji se tako srcano angazuju u pokretu nazivati prepotentnima.
Mozda tako djeluju, ali samo gledajuci iz naseg ugla. Ugla zemlje ciji su gradjani vec 15 godina ubijeni u pojam i koji isto toliko godina uopste nisu svjesni da je vec odavno trebalo svanuti!
Ili bolje reci, nisu svjesni da je svanulo jos davno, ali ne znaju da nisu podigli roletne!

Jedino sto pokret zeli je da im ukaze na to!

Oprostices, ni SDP to nije uradio svih ovih godina!

Prije sat vremena napisah na jednoj temi da svi moramo proci kroz katarzu pa mislim da to vrijedi i nama koji smo vjerovali ili jos uvijek vjerujemo i SDP-u.
klif

Post by klif »

Pustimo ovu neiskvarenu omladinu da pokusaju napraviti bolje drustvo od ovoga sada.

Onako kako oni smatraju da je najbolje.
perke

Post by perke »

Herc wrote:klif, problem je sto oni vec jesu u strankama...

Sada svi pitaju,ko ste,sta ste,za koga ste...a mi bi samo normalnu drzavu.

:thumbup: herc, respect
vesela wrote:

U normalnim drzavama postoji OPOZICIJA, ciji posao je da kritikuje vladu i obavjestava javnost o vladinim pogresnim i kriminalnim potezima.

U normalnim drzavama vlada mora podnijeti izvjestaj o trosenju para, uzetih od NARODA kroz poreze.

U normalnim drzavama se stranke biraju na osnovu EKONOMSKOG programa, a ne NACIONALNE SAMOZALJUBLJENOSTI i prividne licne sigurnosti kroz nacionalnu stranku.

U normalnim drzavama ne postoji pojam GRADJANSKA NEPOSLUSNOST, jer ustavno pravo SLOBODE MISLJENJA I GOVORA je neprikosnoveno.

Zato u normalnim drzavama ne trebaju pokreti kao pokret DOSTA!!!!
Mi nemamo normalnu drzavu.

SKINITE SE, DUSEBRIZNI KRITICARI, OVIM MLADIM LJUDIMA SA LEDJA. ONI HOCE PROMJENE! ONI ZIVE U EVROPI A OSJECAJU SE KAO DA ZIVE U DJUNGLI, IZOLOVANI OD CIVILIZACIJE I NORMALNOG ZIVOTA. ONI NEMAJU DOTACIJU OD DRZAVE NITI TREBAJU KOME PODNOSITI RACUNE. ONI NEMAJU VREMENA I ZIVACA DA SE NADGOVARAJU SA NEKIM KO NECE DA CITA NJIHOV PROGRAM. NE MOGU ONI SVAKOM POJEDINACNO "CRTATI" CIME SE BAVE. I NE TREBAJU, JER NE ZAVISE NI OD KOGA. ONAJ KO VOLI BIH I RAZUMIJE STANJE U BIH ZNA JAKO DOBRO CIME SE POKRET BAVI. AKO IM BUDE SUDJENO POSTICICE SVOJE CILJEVE. NEMOJTE IM PODAPINJATI NOGU. NIKO OD NJIH NIJE POLITICAR-DEBELOKOZAC NITI DJON-OBRAZ. U POKRETU SU LJUDI KOJI SE BAVE I HUMANITARNIM AKCIJAMA. SAMO TO DA SU URADILI DOSTA JE OD NJIH.

OSTAVITE IH NA MIRU!!!!!
:thumbup: vesela,respect

:thumbup: stolac, svaka cast za ono sinoc .... publika je sve rekla onim aplauzima
narocito za ono na kraju.... vidimo se sutra... na meniju nije pasulj...nesto mnogo bolje :D

pozdrav,
ekipa Hrana ne oruzje, veceras ispred vrelog kazana
morti

Post by morti »

Evo tek se sad vratih!!!

NAMA KIŠA NIŠTA NE MOŽE!!!

:D
bpsang

Post by bpsang »

Ivy wrote:ENO MIRCI NA SLICI :D

Image
domi

Post by domi »

pojedinacnim smjenama se nista postici nece. u nasoj zemlji treba citav birokratski, odnosno drustveno politicki sistem ocistiti od bjelosvjetskih ubleha, koje su na racun patnje naroda zaposjeli na funkcije, s kojih ih po mom misljenju samo puska moze skinuti.

ne kazem, bilo je tu i par mladih, talentovanih, te ambicioznih igraca - koji su onako od oka imali dobre namjere i mozda cak i pokoju ideju.

medjutim, cim su upali u kolo - oni su se jadnici utopili, sto i nije njihova krivica, jer ne mozes ti sam promijeniti sistem koji radi kao podmazana masina. ja alternativu u bosni danas ne vidim, jer se korupcija nazalost zavukla i u najmanju mjesnu zajednicu, a o visim nivoima da i ne govorim, tako da ta neka progresivna struja, po mom misljenju nema gdje da se pokrene.

nego, sta bi sa onim rasimom iz liberala - nesto nisam puno o njemu cuo u posljednje vrijeme?
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Travniku svaka cast, vidjeh da su u tom Vezirskom gradu osvanuli plakati pokreta DOSTA. To mi je pokazalo da je ideja počela da živi. Samim tim nabacio mi se osmjeh na lice iako je vani nekakav mutan dan, naravno cjelo vrijeme razmišljam i o širenju na Tuzlu......pozdrav i gradu soli.

Sto se tiče kritičara i minera...... evo čuh sinoć neku priču o uvođenju sankcija našoj ljepoj zemlji. E to mi mnogim nevjernim Tomama otvorilo oči..... eeeej pa mi živimo u sradnjem vjeku, na periferiji Svjeta, živimo u zemlji u kojoj 40% populacije nema zdravstveno osiguranje u zemlji u kojoj ima 400.000 interno raseljenih još malo i živjet ćemo u zemlji staraca....
Ja sam završio Ekonomiju i hoću da radim posao u struci, nikako ne bih da se bavim politikom, njenom implementacijom možda i da ali palamuđenjem sigurno NE. Ja "samo" hoću da živim u normalnom društvu koje ima svoju istoriju, da jednu istoriju a ne tri, jer valjda ima samo jedna istina i jedna istorija a ne njih nekolicina. ja hoću da imam više normalnih sadržaja, možda bi volio da moj fudbalski klub igra bar Kup UEFA, volio bi da nema ovoliko smeća i mema, da nema ovoliko divlje gradnje i kriminala po ulici... ijoš svašta nešto...volio bih ja da imamo...

Meni je fakat dosta šuplje priče, pa po procentu glasaju samo oni koji imaju direktne il indirektne koristi od ovakve situacije. Pa mi imamo oko 30. tak štrajkova dnevno po cjeloj državi. Ja dižem glas za sebe i sve one koji su donji, a takvih je pravo puno samo im treba dati prave informacije a ne zaluđivati ih više i oni će svi direkt na ulicu izaći.
Treba ukinuti stare političare i poslati ih u penziju, na njihova mjesta dođu podmladci tih stranaka (sa njima će se moći pričati, ovi stariji su pukli skroz). Političari trebaju biti neprimjetni, nikkako glavna vjest... njihov posao jeste stvaranje sistema pogodnog za život, ja "samo" to hoću.

P.S Nama Vlada ništa ne može... nama kiša ništa ne može...

Pozdrav domovini !!!!

Hercegovci i Bosanci svih zemalja ujedinite se !!!!

Vrijeme je da se krene !!!!
morti

Post by morti »

uvjek dobar gost wrote:Travniku svaka cast, vidjeh da su u tom Vezirskom gradu osvanuli plakati pokreta DOSTA. To mi je pokazalo da je ideja počela da živi. Samim tim nabacio mi se osmjeh na lice iako je vani nekakav mutan dan, naravno cjelo vrijeme razmišljam i o širenju na Tuzlu......pozdrav i gradu soli.

Sto se tiče kritičara i minera...... evo čuh sinoć neku priču o uvođenju sankcija našoj ljepoj zemlji. E to mi mnogim nevjernim Tomama otvorilo oči..... eeeej pa mi živimo u sradnjem vjeku, na periferiji Svjeta, živimo u zemlji u kojoj 40% populacije nema zdravstveno osiguranje u zemlji u kojoj ima 400.000 interno raseljenih još malo i živjet ćemo u zemlji staraca....
Ja sam završio Ekonomiju i hoću da radim posao u struci, nikako ne bih da se bavim politikom, njenom implementacijom možda i da ali palamuđenjem sigurno NE. Ja "samo" hoću da živim u normalnom društvu koje ima svoju istoriju, da jednu istoriju a ne tri, jer valjda ima samo jedna istina i jedna istorija a ne njih nekolicina. ja hoću da imam više normalnih sadržaja, možda bi volio da moj fudbalski klub igra bar Kup UEFA, volio bi da nema ovoliko smeća i mema, da nema ovoliko divlje gradnje i kriminala po ulici... ijoš svašta nešto...volio bih ja da imamo...

Meni je fakat dosta šuplje priče, pa po procentu glasaju samo oni koji imaju direktne il indirektne koristi od ovakve situacije. Pa mi imamo oko 30. tak štrajkova dnevno po cjeloj državi. Ja dižem glas za sebe i sve one koji su donji, a takvih je pravo puno samo im treba dati prave informacije a ne zaluđivati ih više i oni će svi direkt na ulicu izaći.
Treba ukinuti stare političare i poslati ih u penziju, na njihova mjesta dođu podmladci tih stranaka (sa njima će se moći pričati, ovi stariji su pukli skroz). Političari trebaju biti neprimjetni, nikkako glavna vjest... njihov posao jeste stvaranje sistema pogodnog za život, ja "samo" to hoću.

Pozdrav domovini !!!!

Slažem se ja...
...nego...đeš Hercegovinu ispred Bosne?!

:D

:bih:
bpsang

Post by bpsang »

uvjek dobar gost wrote:Travniku svaka cast, vidjeh da su u tom Vezirskom gradu osvanuli plakati pokreta DOSTA. To mi je pokazalo da je ideja počela da živi. Samim tim nabacio mi se osmjeh na lice iako je vani nekakav mutan dan, naravno cjelo vrijeme razmišljam i o širenju na Tuzlu......pozdrav i gradu soli.

Pozdrav domovini !!!!

Uvijek dobar gost Zaboravio si jednu cinjenicu,Ako posaljemo (bivse)
POLITICARE U PENZIJU ne smijemo zaboraviti nikako da im damo upravo ovu prosjecnu pezionersku penziju PA DA IH ONDA PITAMO, DA LI IM JE DOVOLJNA POTROSACKA KORPA, DA LI IM JE PUNO STRUJA SKUPA.KOLIKO PUTA SE MOGU OKUPATI TOKOM MJESECA, DA LI MOGU KAFU PITI SVAKI DAN,DA LI IM JE SKUP PREVOZ OD GRBAVICE DO SKENDERIJE,
DA LI MOGU OD SVOJE PENZIJE PRIUSTITI BANJU JEDNOM GODISNJE....

SRAM VAS I STID BILO POLITICARI 2006 GODNINE,DA BOG DA DA DOZIVITE ISTU SUDBINU KAO I HILJADE PENZIONERA DANAS.

POZDRAV DOMOVINI

POLITICARI GDJE VAM JE SAVJEST
Den

Post by Den »

Jel jos uvijek recimo DOSTA?! :x :lol:
Revolucionar

Post by Revolucionar »

mostarac wrote:
spongebob wrote:
mostarac wrote: Odlicno je ovde prikazan koncept vaseg djelovanja koji se zasniva na samo jednoj stvari - hajmo jebat mater politicarima jer je to sad moderno i jer samo oko toga mozete postici konsenzus. Sto se tice ostalog ne mozete postici dogovor ni oko toga jesu li trešnje crvene, a pravite se kao neki dusebriznici i alternativa. Za koga i za sta niko ne zna. Ne kazem ja da politicarima u ovoj zemlji ne treba jebat mater, ali garantujem da pola vas ne zna zasto im jebe mater. Na zivce mi ide kad vidim da neko pretace iz supljeg u prazno, a to upravo radi ovaj pokret. Nema konkretne zahtjeve, nema konkretan program, nema odgovor ni na jedno jedino konkretno pitanje, nema untrasnju strukturu ili u prevodu - skupina ljudi koji bi uradili ko nesto, ali bi odgovornost prebacili na druge ako slucajno stvar ne uspije i koji se onako ponasaju kao na choporativnoj kafi zaleci se da im je tesko, a da sami nisu spremni uciniti bilo sta da im ne bude i da sami nisu spremni uciniti bilo sta u sferi politike osim lajanja na mjesec, a takav pristup je jos gori od pristupa nasih politicara svojim birachima. Jednostavno ne podnosim licemjerje i zato pisem sve ovo, a ovaj me pokret podsjeca bas na to.
Sto se tice ljubomore, koju ovde neki spominju, ja zaista nemam potrebe ni razloga biti ljubomoran na ove ljude, jer ne vidim da su bilo sta uradili sto ja vec nisam, samo sto sam ja to radio na jedini moguci i jedini ispravan nacin, a to je uzimajuci na sebe dio odgovornosti i boreci se za promjenu stanja kroz jedino moguce sredstvo koje donosi rezultate a to je politika. Dakle gospodo dok ne udjete medju politicare sa svojim idejama i sa spremnoscu da se borite za njih i da za eventualni neuspjeh podnesete odgovornost niste kompetentni da govorite bilo sta na ovaj nacin, tj. da se bavite politikom i politicarima na ovaj nacin, a da sami niste spremni da se borite za svoje ciljeve kroz politiku. Izvolite, osnujte stranku, izadjite na izbore, pa mozda i ja glasam za vas. Ah da zaboravio sam da vi ne mozete osnovati stranku jer se ne mozete dogovoriti ni oko cega osim da nekom bez posljedica jebete mater.
Divno :)
de ba...pusti ljude na miru i vi svi koji kritikujete ne dajete nikakvu alternativu (osim ulaska u politiku pih..)
fakat je da je institucija demonstracije na nasim prostorima zamrla od 92-ge kad su cete pucale po demonstrantima. Meni se cini da je nekima krivo sto se ovom pokretu dao poveci publicitet (nego sto to on objektivno zasluzuje, s obzirom na broj demonstranata, ali boze moj, oni tome sigurno nisu krivi)
Sta je alternativa kriticari? Recite, sta? Ukljucenje u SDP? Puna je kapa ovom narodu svega i svacega.
Grupa mladih ljudi koji su se spontano okupili oko ideje da se probudi gradjanska svijest a uz to imaju i iskrene i plemenite namjere...Stvarno ne kontam koji vam je klinac
Ama ja njih ne kritikujem radi ideja i u sustini oni meni nisu negativna pojava. Ja ih kritikujem jer nastupaju sa nekog prepotentnog stanovuista da oni ko nesto hoce da mjenjaju a nisu dosli ni do m od mijenjaja. nije frka sto oni nisu dosli do m od mjenjanja jer svaki je pocetak tezak nego sto oni nemaju namjeru ici dalje od toga. U prevodu ideja je dobra, ali nam ova skupina prepotentnih maze oci i misli da su oni neki pokret i da nesto mjenjaju ili zele nama predstaviti to tako, ali nemaju oni damu za to, sto je nakon pola godine i ocito a onda im ne dam da me u oci lazu da se bore, jer nisu. Oni dolaze na kafu da se malo ispricaju i nista vise.
ohladi covjece,ili lijepo zamoli da glasamo za sdp! :D :D
privremeni

Post by privremeni »

Provokacije i pokusaji utjerivanja pod politicke skute pokreta Dosta isprovocirao me da se javim, iako pazljivo pratim vas rad i napredak, te vam pozelim daljnji uspjeh.
Po prvi puta sam optimista. Samo nastavite i ne obracajte paznju na primjedbe raznoraznog "stranackog podmlatka". Oni su uglavnom izgubljeni, jer su prihvatili pravila igre svojih starijih kolega. A pritisaka, ubjedjivanja pa i pokusaja miniranja ce biti sve vise kako se budete razvijali.
Kao gradjanskom udruzenju dovoljno je, a na tome upravo radite, da artikulise sta nece odnosno protiv cega je isto odnosno njegovo clanstvo i simpatizeri, a onda su na redu ovi raznorazni stranacki poletarci da to, ako su mudri, iskoriste i postave u politicku platformu i putem izborne pobjede realizuju.
Jer kad covjek zna sta nece, lakse dolazi i do onog sto hoce. :D
Zato samo naprijed. :-D
Vingo

Post by Vingo »

Mostarac.....stvarno te ne razumijem. DOSTA ti je cisto javno mnijenje, a kako pjesma kaze, uloga javnog mnijenja nije da nudi nego da sudi....
Sve ostalo je lik iznad mene divno rekao. Na "vama" je da cujete taj glas i artikulisete se....
Herc

Post by Herc »

Nema me 2 dana,a ovo se pravo zakuhalo.Oni koji nisu na mailing listi DOSTA ,dajte da vas nabacimo,da vidite diskusije :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

MOSTARAC, DOSTA! ne mijenja vec TRAZI osnovne stvari i nije nas briga ko ce to uraditi...
Titov_pionir

Post by Titov_pionir »

Ja se u osnovi slazem sa Mostarcem, osim u onom dijelu da su prepotentni, jer to ne vidim. Ne bi vas zelio kritikovati jer ZAISTA podrzavam demonstracije, i hvala vam sto ste pokrenuli barem nesto, namjeravam vam se pridruziti u toku sljedeceg mjeseca barem na jednom protestu, radi kojeg necu zaliti da doputujem do Sarajeva. Ali bojim se da pozivati ljude da protesuju protiv necega nedefinisanog, a vi to radite, jer pozivate na proteste protiv vlade, a u isto vrijeme ne trazite ni saveznike u opoziciji. Dakle, protiv ste Vlade, ali i protiv Opozicije. Ne shvatam kako da se situacija promijeni ako ne podrzimo nikoga, ni vlast ni opoziciju (i tu ne mislim nuzno na SDP, nego i sve druge gradjanske opcije, kao npr Liberale, NHI, Radom za Boljitak,...). Treca opcija koja bi dovela promjene bi bila revolucija koja je nazalost neizvodiva. Bojim se da se ovakvim totalno apoliticnim, ili "antipoliticnim" stavom, ne ohrabruju ljudi da glasaju, nego se naprotiv odvracaju od toga. Mislim da bi bilo bolje da podrzite sve "antinacionaliste", jer znamo ko nam je zadnjih 15 godina konstantno unistavao drzavu.
Shoba

Post by Shoba »

mislim da je ova tema prilicno uzaludna. niko nece izaci ni na kakve demonstracije ako nije LICNO ugrozen.Pogledajte samo sarajevske taksiste: njih par stotina su bolje organizovani i udruzeni nego iko u nasoj drzavi. Cim im neko stane na zulj, oni kao jedan skoce i zaustave taksije ispred predsjednistva i gotova stvar. Dok god ljudi nisu spremni da zrtvuju SVE da osvare ono sto hoce , nema nista od toga.
Pored toga, nas narod je stoljecima pustao druge da odlucuju o svemu i jos uvijek smo svi mazohisti koji trpe zato sto uvijek mislimo da ce biti gore nego sto je sad, a ako bude bolje samo od sebe, super.......
Ovo sve o cemu se prica je DAVNO trebalo da se desi. Jucer sam bio na pro-imigrantskim demonstracijama meksikanaca, peruanaca i ostalih latinosa i imigranata u americi, i mogu vam reci da sam impresioniran motivacijum i upornoscu ljudi koji su izasli masovno da protestuju. I znate sta...oni ce dobiti ono sta hoce jer znaju da bez njih nema jeftine radne snage, a samim tim ni profita za bogate. Da bi covjek protestvovao mora da ima s necim da ucjenjuje politicare/biznismene koji bi mozda mogli da promijene situaciju. Ja licno ne vidim bilo kakve fajde osim blokiranje CJELOKUPNE BiH , a ne samo par ulica. A dok se to ne desi, sve je uzalud.

Sorry......
Shoba

Post by Shoba »

evo jedan prijedlog, malo fotosopa na brzaka, iz malog mozga.....

Image
Vingo

Post by Vingo »

meni se ovaj jako svidja! za majice. :)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Shoba wrote:evo jedan prijedlog, malo fotosopa na brzaka, iz malog mozga.....

Image
EXTRA...kakav li si tek kad upalis veliki mozak :D

ne vidi mi se fino kad isprintam na A4 :S mozes li host veci format pa sibni link na PP da si zalijepim na majicu pliz
Revolucionar

Post by Revolucionar »

mIRCerka wrote:
Shoba wrote:evo jedan prijedlog, malo fotosopa na brzaka, iz malog mozga.....

Image
EXTRA...kakav li si tek kad upalis veliki mozak :D

ne vidi mi se fino kad isprintam na A4 :S mozes li host veci format pa sibni link na PP da si zalijepim na majicu pliz
Hocu i ja jednu majicu!!!
Shoba

Post by Shoba »

evo i za majice

Image
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

BASTA wrote:ne bih preporucio setanje po RS-u u ovoj majici, moglo bi vam se desiti da vas podrze neki cudni bradati likovi :-)
hmmm imas pravo....

shoooba... dodaj malo 000,255,000 :D
morti

Post by morti »

Haha...šminka "kostur" :D

Jednu majicu sa "Dosta" i jednu da "Kosturom" 8-)

Budeš glavna faca u kvartu :-)

Nego kad će ti bedževi?...U junu?
Shoba

Post by Shoba »

ako vam to nije dovoljno, evo onda nesto sasvim drugacije.....

Image
Post Reply