Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dosle i nama vrucine!!!!
Heh!
E pa raja idete li na bazene?Ja cekam da uhvatim vremena od ispita pa kontam otici jedan dan da se malo osuncam i brckam!
Jel valjaju one Terme na Ilidzi?
Ima'l guzve???
Last_one wrote:Dosle i nama vrucine!!!!
Heh!
E pa raja idete li na bazene?Ja cekam da uhvatim vremena od ispita pa kontam otici jedan dan da se malo osuncam i brckam!
Jel valjaju one Terme na Ilidzi?
Ima'l guzve???
Terme su super, samo sto je ludnica od guzve vikendom. Bolje otici radnim danom ako imas priliku. Manja guzva i jeftinije je
zensku populaciju bih lijepo zamolio da pokosi travu okolo molim lijepo prije obnazivanja..po mogucnosti bez onih crvenih "tockica" a muski dio populacije "sumadiju" oplakat i razbarusit
brazzo kad nadjem koznu tasnu i cipele a za iste pare dodaj uz gajbu i meso biraj gdje ionako je pitanje hocu li na more ne dam da te cigani odvedu za par gaca i sisnjak..i to mali
perka ako imas dobrih kostima nije ti losa ideja...jer ovdje u sa izbor nije neki.....plus vidis cjene ovih.....malo boljih
a gledam ppke danas na Termama to sve izgori na onom suncu
a nasla sam kupaci ja jucer divan...ma nije ni skup...u Sarajevo textilu dvodijelni 64 KM...mnogo je lijepi...
jednodijelni su miiiislim...oko 95