Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Hakiz

#951 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hakiz »

Ali, imaj u vidu:

Mora li se i ovo bojkotovati?
djevojka bez imena

#952 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by djevojka bez imena »

Hakiz wrote:Ali, imaj u vidu:

Mora li se i ovo bojkotovati?

Soli soli.... Kažu kad izgrize manje boli. Kako si okrutan :twisted:

Vidiš bolan da sam frustrirana, sve sam mislila ko zna kad prodju izbori možda mi koferi neće ni trebati. Ali, ne razumiješ ti to... druže sudija :skoljka:
Hakiz

#953 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hakiz »

A kako je meni?!

I ja bih išao, ali sam star, niko me neće. Tebe bar hoće. I ja okrutan.

I samo mi ostaje da ponavljam, pijan, za prljavim kariranim stolom:

djevojka bez imena

#954 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by djevojka bez imena »

Hakiz wrote:A kako je meni?!

I ja bih išao, ali sam star, niko me neće. Tebe bar hoće. I ja okrutan.

I samo mi ostaje da ponavljam, pijan, za prljavim kariranim stolom:

Zato Bojkotuj! Ako ništa iz ćeifa. :kiss:
MarlboroGold

#955 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

djevojka bez imena wrote:Na inicijativu Plenkovića, narednog mjeseca, ministri vanjskih poslova zemalja članica EU, će raspravljati o izbornom zakonu BiH, reče Pribinja iz Brisela.

Nemojmo ih bojkotovati, grEota je :mrgreen:
Da, a kad im okrene leđa shareaju vijest kako su u hrvatskoj školi švabama pustili himnu trećeg rajha :D
insomnia78

#956 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by insomnia78 »

Bosnji sve sega i sprdanje. Sreca ne bi interneta devedesdruge jos bi nas volko zaljepilo. Otvori neko temu o ukopavanju i naoruzavanju a forum navali sa forama pa haha, hihi dok Mitar ne bahne na vrata

Hrvati konstantno lobiraju i pricaju protiv BiH vama smijesno. Premijer Hr studentima na Sorboni prica o situaciji u BiH i kmeci kod Macrona o Komsicu. Danas je to Macron a kad na vlast dodje desna ili ultra desna partija stvari se mogu poprilicno zakomplikovati. A to je samo jedan primjer. Bosnjo se opet uspavo a Hrv i Srbija samo cekaju momenat da vas razbucaju ko krme masnu vrecu. Kad vas sabiju u geto ko Palestincee onda i ako budete htjeli bojkotovati necete imati sta
FreakyStyley

#957 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by FreakyStyley »

insomnia78 wrote:Bosnji sve sega i sprdanje. Sreca ne bi interneta devedesdruge jos bi nas volko zaljepilo. Otvori neko temu o ukopavanju i naoruzavanju a forum navali sa forama pa haha, hihi dok Mitar ne bahne na vrata

Hrvati konstantno lobiraju i pricaju protiv BiH vama smijesno. Premijer Hr studentima na Sorboni prica o situaciji u BiH i kmeci kod Macrona o Komsicu. Danas je to Macron a kad na vlast dodje desna ili ultra desna partija stvari se mogu poprilicno zakomplikovati. A to je samo jedan primjer. Bosnjo se opet uspavo a Hrv i Srbija samo cekaju momenat da vas razbucaju ko krme masnu vrecu. Kad vas sabiju u geto ko Palestincee onda i ako budete htjeli bojkotovati necete imati sta
:thumbup:
Hakiz

#958 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hakiz »

insomnia78 wrote:Bosnji sve sega i sprdanje. Sreca ne bi interneta devedesdruge jos bi nas volko zaljepilo. Otvori neko temu o ukopavanju i naoruzavanju a forum navali sa forama pa haha, hihi dok Mitar ne bahne na vrata

Šta se ti brineš?
MarlboroGold

#960 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

Dobro je, napreduje. Nisu više jednorečenični postovi.
insomnia78

#961 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by insomnia78 »

Eto propadaj otmjeno. Uz pastetu i cedevitu
Boemica

#962 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Boemica »

MarlboroGold wrote:Dobro je, napreduje. Nisu više jednorečenični postovi.
A ispriča se upravo Bošnjo kojem je sve šprdancija i trolanje :lol:
Bloo
Globalna šefica

#963 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

Fuck this country.
I will make my own. With blackjack and hookers.
MarlboroGold

#964 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

insomnia78 wrote:Eto propadaj otmjeno. Uz pastetu i cedevitu
Ja sam sebi stvorio ameriku u BiH, a mogu je i napustiti kad hoću. Hvala lijepo.
MarlboroGold

#965 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

Boemica wrote:
MarlboroGold wrote:Dobro je, napreduje. Nisu više jednorečenični postovi.
A ispriča se upravo Bošnjo kojem je sve šprdancija i trolanje :lol:
Tamam da ga pohvalim on opet po starom :|
Hakiz

#966 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hakiz »

insomnia78 wrote:Eto propadaj otmjeno. Uz pastetu i cedevitu
Hajde, nije mi mrsko ponoviti.

Prvo, učesnik sam rata, dobrovoljac.

Drugo, svoj lični bojkot već dvije decenije provodim, prvo sa proizvodima iz RS-a i Srbije, a isto tako i sa proizvodima iz Hrvatske. Nije 100%, ali koliko je moguće.

Tako da mi niko ne može prigovoriti.

Ali ako neko poziva na bojkot, prvo neka ga organizuje, pa onda neka poziva. A i malo je degutantno na bojkot pozivati kada ne živiš u BiH.

Ali, imam ja neku rodbinu koja je 1992. ispalila iz BiH. Kada ih slušaš, više su se u ratu borili i krvi prolili nego ja kada su me četnici ranili. Valjda kako sada nema rata dijaspora se bori na drugi način, nama govoreći šta da radimo i ostavljajući nas da živimo u tome i nakon toga sa posljedicama.
insomnia78

#967 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by insomnia78 »

Bloo wrote:Fuck this country.
Boats and Hoes
CPT

#968 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by CPT »

Hakiz wrote:Ali ako neko poziva na bojkot, prvo neka ga organizuje, pa onda neka poziva. A i malo je degutantno na bojkot pozivati kada ne živiš u BiH.
Izkljuciti ogroman dio populacije iz bojkota je u najboljem slucaju, pogresno. Pogotovo u ovom slucaju jer se radi o "bogatijem" dijelu populacije. I nisam siguran da je za bojkot potrebna pozivnica.
Hakiz

#969 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hakiz »

Kada neko kaže "hajdemo ovo uraditi" neka pokaže plan akcije i ciljeve. I šta ako se izjalovi.

A lako je u Njemačkoj ili Francuskoj itd naći alternativu. Mogu i ja pozivati majke da šalju sinove u rat za odbranuili osvajanje, odbranu šasti i ponosa štagod. A nemam djecu...
Last edited by Hakiz on 18/10/2018 23:22, edited 1 time in total.
MarlboroGold

#970 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

Image
CPT

#971 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by CPT »

Hakiz wrote:Kada neko kaže "hajdemo ovo uraditi" neka pokaže plan akcije i ciljeve. I šta ako se izjalovi.
mislim da je svima jasno sta je plan i cilj BOJKOTA, sve ostalo su izgovori
insomnia78

#972 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by insomnia78 »

Hakiz wrote:Kada neko kaže "hajdemo ovo uraditi" neka pokaže plan akcije i ciljeve. I šta ako se izjalovi.

A lako je u Njemačkoj ili Francuskoj itd naći alternativu. Mogu i ja pozivati majke da šalju sinove u rat za odbranuili osvajanje, odbranu šasti i ponosa štagod. A nemam djecu...
Pa jes. Isto je to. Poslati djete u rat ili ne pojesti posranu pastetu jal krknuti saku vegete u grah
Hakiz

#973 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hakiz »

CPT wrote:
mislim da je svima jasno sta je plan i cilj BOJKOTA, sve ostalo su izgovori
Nije. Već sam spominjao Montgomeri, kada su organizovali bojkot autobuskog prevoza, imali su plan kako da prevezu ljude na posao. I zato je bojkot dao rezultate jer nije bio stihijski. Šta je cilj, da Hrvatska prestane lajati po Evropi protiv (jednog dijela) BiH i pomagati HDZ BiH? E to će bojkot baš učiniti.

Ozbiljno pitam, šta kada odgovor na bojkot bude blokiranje kamiona koji prevoze robu za izvoz pod raznim izgovorima (provjere, dokumetacija ko zna šta) dok ta roba ne propadne ili rokovi se probiju pa izvoznik mora nadoknađivati štetu kupcu itd. Imamo li plan za njihov odgovor?

Meni nije jasno kakv je plan bojkota, pogotovo kakav je plan njihovog odgovora na naš bojkot. Niko taj plan nije pokazao.
Hakiz

#974 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hakiz »

insomnia78 wrote:

Pa jes. Isto je to. Poslati djete u rat ili ne pojesti posranu pastetu jal krknuti saku vegete u grah
"Princip je isti, sve su ostalo nijanse"
insomnia78

#975 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by insomnia78 »

MarlboroGold wrote:
Image
Ma hajte molim vas
Image
Locked