Hajde cujemo se sutra navece
Idem da spavam...
nostalgicar wrote:Evo idem i ja,Dosta za veceras...
umoran sam od citanja svakakvih postova...
Mozak me boli vise..
Hajde cujemo se sutra navece![]()
Idem da spavam...![]()
![]()
![]()
![]()
whahahah sta sam ja ovdje, dezurni drogerasZadig wrote:reci nam fino na cemu si i lakse cemo to prihvatitiSt.Germain wrote:jok, ja sam nocna ptica trkacica a po danu radilica, bolujem od hiperaktivnosti godinama
Cuj mjesec - dva, pa kako ti to konzumiras, intravenozno ?!Zadig wrote:ima JW neotvoren imported citav litar josSt.Germain wrote:ma jebes projekat, nek je casa prazna![]()
![]()
taj ce trajat bar jedno mjesec dva
![]()
oc na cepi?
svaki put kad mi je pun kurac necega, a u posljednje vrijeme kipimAlfons Kauders wrote:Cuj mjesec - dva, pa kako ti to konzumiras, intravenozno ?!Zadig wrote:ima JW neotvoren imported citav litar josSt.Germain wrote:ma jebes projekat, nek je casa prazna![]()
![]()
![]()
oc na cepi?
Koji je dzoni? Samo crni plavi i zlatni dolaze u obzir. Crvenim ni guzicu ne peremZadig wrote:ima JW neotvoren imported citav litar josSt.Germain wrote:ma jebes projekat, nek je casa prazna![]()
![]()
![]()
oc na cepi?
Nemoj probleme rjesavat alkoholom, to ne vodi nigdje...Zadig wrote:svaki put kad mi je pun kurac necega, a u posljednje vrijeme kipimAlfons Kauders wrote:Cuj mjesec - dva, pa kako ti to konzumiras, intravenozno ?!Zadig wrote: ima JW neotvoren imported citav litar jos
![]()
![]()
oc na cepi?
Zadig wrote: ima JW neotvoren imported citav litar jos
![]()
![]()
oc na cepi?
pitt wrote:Koji je dzoni? Samo crni plavi i zlatni dolaze u obzir. Crvenim ni guzicu ne peremZadig wrote:ima JW neotvoren imported citav litar josSt.Germain wrote:ma jebes projekat, nek je casa prazna![]()
![]()
![]()
oc na cepi?:D
hajd oprosteno ti jeBeam me up Scotty Very Happy
evo ja ispijam zadnju flasu nekog jeftinog svapskog piva od kojeg mi je vec muka Sad, razmisljajuci kratko u sebi o svojoj nistavnoj egzistenciji spremam se na neizbjezni pocinak u neudobnom krevetu....drugi put Zadig Embarassed
Uh, loza vala nije ni za hemoroide care moj, mozda se da upotrijebit ko razredjivac kad se sta farba i to je to...Zadig wrote:ma kakvi to je za dezinfekciju rana, usnu higijenu i hemoroide...Alfons Kauders wrote:Kakvi ste vi Bosanci, pa zar niko ne loce sljivu il lozu ?!
tu i tamo kurje oko
![]()
![]()
Ništa me ne iznenađujeeeeeeee...........pitt wrote:Pijem ja sljivu makarskuAlfons Kauders wrote:Kakvi ste vi Bosanci, pa zar niko ne loce sljivu il lozu ?!:D: Oko $17 ...samo brate kad pushim dobru cigaru ne idu ni loza a ni sljiva...a crveni dzoni jos gore