cao,
Par dana mi se vec po glavi mota jedna ideja o pokretanju stranice/portala nesto tipa http://www.kudazavikend.com (nisam ukrao ideju od njih jer nisam ni znao da postoje do danas )
Znaci mjesto gdje bi se ljudi mogli informirati o dogadjanjima u BiH... mada je moja ideja bila prvenstveno da budu informacije o izletima (u prirodu, na skijaliste, jezero...blabla) ali onda sam skontao zasto da tu i nebudu informacije o kulturnim dogadjajima , koncertima i tsl.
E sad malo sam progooglao i vidim da nema slicnih stranica za BiH (osim portala za Skijanje) i kad bi uspio da okupim par ljudi (ali ozbiljnih) pa da napravimo tim bilo bi to super a mislim da bi ubrzo bio i veliki broj posjeta zbog toga sto imam dojam da mnogi kao i ja kada dodje vikend jednostavno zablokiraju i neznaju sta da rade preko dana/noci.
Pa eto ako ima zainteresiranih i ako ovako nesto vec ne postoji (jer bezze je praviti dvije iste stranice na ovako malu zemlju) zamolio bih da me kontaktirate ili ovdje na forumu ili preko maila.
Samo jos jedna napomena bilo bi dobro kad bi eventualni kandidati bili barem >= 18 godina , iskljucivo radi toga ako cijeli projekat zazivi da se mozemo osloniti na njihovu ozbiljnost i odanost
Javite se na mail didytz [at] gmail dot com
(Nemojte slati na adresu koji stoji u mom profilu jer se vise ne koristi)
( Ovaj post je samo copy/paste posta koji sam postavio na jednom drugom forumu pa eto samo da se zna [Smile] )
Ideja za stranicu/portal
Moderator: Benq
-
ATR72
- burekodsira
pa ima sigurno nekoliko takvih stranica kod nas... prva koja mi pada na pamet je http://www.infobar.ba koja postoji vec sigurno 5 godina...
-
ATR72
Da ali na toj stranici fali jos kategorija koje bi bile na ovoj sto ja spominjem, plus sto je ova stranica je samo za Sarajevo a moj plan je cijela BiH (naravno ne odma ali kako bi se projekat razvijao)
Takodje gledam cjenovnik objavljivanja pa to je strasno (mada ide) , tj. naplacuju sve zivo sto ja nemam namjeru da radim (tj. nezelim da mi stranica bude izvor prihoda) nego da omladina BiH moze da dobije informacije gdje kad i kako da provede slobodno vrijeme.
I trece (slicno kao drugo) svi ovi baneri , reklame i ostale djidja-midje jednostavno stranicu (po mom misljenju) krkanski.
naravno neki izvor prihoda bi bio i u mom projektu ali iskljucivo radi podmirenja troskova odrzavanja i rada drugih ljudi a o vlastitoj zaradi i ne razmisljam... (jao kako sam ja dobar)
Helem to je to, a i od viska glava ne boli tako da jedan jos ali kvalitetan portal je svakako dobro dosla
caos
Takodje gledam cjenovnik objavljivanja pa to je strasno (mada ide) , tj. naplacuju sve zivo sto ja nemam namjeru da radim (tj. nezelim da mi stranica bude izvor prihoda) nego da omladina BiH moze da dobije informacije gdje kad i kako da provede slobodno vrijeme.
I trece (slicno kao drugo) svi ovi baneri , reklame i ostale djidja-midje jednostavno stranicu (po mom misljenju) krkanski.
naravno neki izvor prihoda bi bio i u mom projektu ali iskljucivo radi podmirenja troskova odrzavanja i rada drugih ljudi a o vlastitoj zaradi i ne razmisljam... (jao kako sam ja dobar)
Helem to je to, a i od viska glava ne boli tako da jedan jos ali kvalitetan portal je svakako dobro dosla
caos