Ideja za rođendansku cestitku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
OBI
#1 Ideja za rođendansku cestitku
Moze li mi ko dati kakvu sugestiju u vezi rođendanske cestitke, hocu da cestitam jednoj curi koja me bash zanima pravo
, pa sam kontao da posaljem, "ljepotice sretan rođendan" ili nesto slicno, molim prijedloge, narocito od cura, hajte cure please help, recite kakvu bi vi cestitku voljele primiti??

- Kraljica_Suza
#2 Re: Ideja za rođendansku cestitku
Dodjes joj ti gol golcat sa crvenom mašnicom oko vrata i kazes: ''Veceras ti sve zelje ispunjavam, a znam da me toliko zelis'' 
- bez_ideje
#3 Re: Ideja za rođendansku cestitku
sto navracas momka na belaj
- mrtva kokoš
#4 Re: Ideja za rođendansku cestitku
sto navracas covjeka na zloKraljica_Suza wrote:Dodjes joj ti gol golcat sa crvenom mašnicom oko vrata i kazes: ''Veceras ti sve zelje ispunjavam, a znam da me toliko zelis''
da ga njen stari razvali na kucnom pragu, a ko zna mozda i nece ako decko dize zeljeza
- Kraljica_Suza
#5 Re: Ideja za rođendansku cestitku
Nick mu je OBI pa bih ga mogla povezati sa istom firmom u kojoj moze uzet busilicu, pa nek izbusi i starog i nju i sve njene drugarice tu noc. 
- HAVANA
#6 Re: Ideja za rođendansku cestitku
Zajebi mašnicu,nego kako ono pape reče?Vunene čarape,savij prst i zavrči uho a ujedno viči sretan rođendan. 
-
zelenashica
#7 Re: Ideja za rođendansku cestitku
HAVANA bolan on neće da pravi mušku djecu nego samo da čestita rođendanHAVANA wrote:Zajebi mašnicu,nego kako ono pape reče?Vunene čarape,savij prst i zavrči uho a ujedno viči sretan rođendan.
- HAVANA
#8 Re: Ideja za rođendansku cestitku
zelenashica wrote:HAVANA bolan on neće da pravi mušku djecu nego samo da čestita rođendanHAVANA wrote:Zajebi mašnicu,nego kako ono pape reče?Vunene čarape,savij prst i zavrči uho a ujedno viči sretan rođendan.
Aaaa to
Kupi cvijeće,predaj cvijeće pa onda ovo gore.
Haj ba žene javljajte se,miniram čovjeku temu.
-
zelenashica
#9 Re: Ideja za rođendansku cestitku
HAVANA wrote:zelenashica wrote:HAVANA bolan on neće da pravi mušku djecu nego samo da čestita rođendanHAVANA wrote:Zajebi mašnicu,nego kako ono pape reče?Vunene čarape,savij prst i zavrči uho a ujedno viči sretan rođendan.
Aaaa to![]()
Kupi cvijeće,predaj cvijeće pa onda ovo gore.![]()
Haj ba žene javljajte se,miniram čovjeku temu.
-
zenicaone
#10 Re: Ideja za rođendansku cestitku
vidis dobro si to primjetila , evo i ja kontam sta bi mu predlozio al sve ukljucujezelenashica wrote:HAVANA wrote:
Aaaa to![]()
Haj ba žene javljajte se,miniram čovjeku temu.![]()
![]()
tipično muški savjet
..ima li kod vas muški ikakva ideja bez
- plemba
#11 Re: Ideja za rođendansku cestitku
dodi stani pred nju, onako sav "izbacen iz takta" i reci joj sretan rodenadn...zenicaone wrote:vidis dobro si to primjetila , evo i ja kontam sta bi mu predlozio al sve ukljucujezelenashica wrote:HAVANA wrote:
Aaaa to![]()
![]()
tipično muški savjet
a vidim ni zene se nesto plaho ne javljaju , valjda sto i njihovi predlozi bi ukljucivali nesto sa
pa ih sramota
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
salu na stranu, ja sam jednom bio dovoljno lud da sam uzeo kinder jaje, zagrijao iglu i otvorio i pokako izvadio "zumanjak", stavio porukicu unutra (necemo o sadrzaju poruke), opet to sve upakovao i poklonio. reakcija je isla u 2 smjera...
ili onaj prijedlog sa vunenim carapama, dobar je...
-
zelenashica
#12 Re: Ideja za rođendansku cestitku
a vela havle šta ih ima bit sramotazenicaone wrote:vidis dobro si to primjetila , evo i ja kontam sta bi mu predlozio al sve ukljucujezelenashica wrote:HAVANA wrote:
Aaaa to![]()
![]()
tipično muški savjet
a vidim ni zene se nesto plaho ne javljaju , valjda sto i njihovi predlozi bi ukljucivali nesto sa
pa ih sramota
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
*mima*
#13 Re: Ideja za rođendansku cestitku
OBI wrote:Moze li mi ko dati kakvu sugestiju u vezi rođendanske cestitke, hocu da cestitam jednoj curi koja me bash zanima pravo, pa sam kontao da posaljem, "ljepotice sretan rođendan" ili nesto slicno, molim prijedloge, narocito od cura, hajte cure please help, recite kakvu bi vi cestitku voljele primiti??
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#14 Re: Ideja za rođendansku cestitku
OBI wrote:Moze li mi ko dati kakvu sugestiju u vezi rođendanske cestitke, hocu da cestitam jednoj curi koja me bash zanima pravo, pa sam kontao da posaljem, "ljepotice sretan rođendan" ili nesto slicno, molim prijedloge, narocito od cura, hajte cure please help, recite kakvu bi vi cestitku voljele primiti??
![]()
najbolje ti je da joj pošalješ stripera i to u uniformi.......
- sirocco
#15 Re: Ideja za rođendansku cestitku
pici wrote:OBI wrote:Moze li mi ko dati kakvu sugestiju u vezi rođendanske cestitke, hocu da cestitam jednoj curi koja me bash zanima pravo, pa sam kontao da posaljem, "ljepotice sretan rođendan" ili nesto slicno, molim prijedloge, narocito od cura, hajte cure please help, recite kakvu bi vi cestitku voljele primiti??
![]()
najbolje ti je da joj pošalješ stripera i to u uniformi.......
pa da striper obavi "pos`o" umjesto njega
-
zenicaone
#16 Re: Ideja za rođendansku cestitku
ti umjesti predloga sa zenske strane ostavila komentar ko da nisi zensko - il ja nisam u tokuzelenashica wrote:a vela havle šta ih ima bit sramotazenicaone wrote:[
vidis dobro si to primjetila , evo i ja kontam sta bi mu predlozio al sve ukljucujea vidim ni zene se nesto plaho ne javljaju , valjda sto i njihovi predlozi bi ukljucivali nesto sa
pa ih sramota
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
isto ko da nisu nikad
.........vala bez
se i ne pika,ko da niš nije ni bilo
- Topla voda
#17 Re: Ideja za rođendansku cestitku
napisi joj ovako
konto sam ti napisati"ljepotice sretan ti rodjendan"
al sam se prepao da ces pomisliti da sam zaljubljen u tebe
a ja kad se prepadnem,dize mi se cuna
a ustvari i ne moram se prepasti
dize mi se stalno
posebno kad sam pored tebe
sretan rodjendan bla bla bla

konto sam ti napisati"ljepotice sretan ti rodjendan"
al sam se prepao da ces pomisliti da sam zaljubljen u tebe
a ja kad se prepadnem,dize mi se cuna
a ustvari i ne moram se prepasti
dize mi se stalno
posebno kad sam pored tebe
sretan rodjendan bla bla bla
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#18 Re: Ideja za rođendansku cestitku
kad covjek nema ideja- platis onome ko ima.
iliti jednostavno odes malo do nekog dobro snadbjevenog standa sa cestitkama za rodjendan i kupis neku koja ti se dopadne sa nekom porukom koju sam nisi mogao da smislis a zapravo si je htio reci i eto...
ne zaboravi cokoladu. punooooooo cokolade. ako joj bude previse prebaci visak meni. imam pms.
iliti jednostavno odes malo do nekog dobro snadbjevenog standa sa cestitkama za rodjendan i kupis neku koja ti se dopadne sa nekom porukom koju sam nisi mogao da smislis a zapravo si je htio reci i eto...
ne zaboravi cokoladu. punooooooo cokolade. ako joj bude previse prebaci visak meni. imam pms.
- HAVANA
#19 Re: Ideja za rođendansku cestitku
anjusha wrote:kad covjek nema ideja- platis onome ko ima.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#20 Re: Ideja za rođendansku cestitku
pobjego već

-
zelenashica
#21 Re: Ideja za rođendansku cestitku
mah ja sam ti muško u žeMskom teluzenicaone wrote:ti umjesti predloga sa zenske strane ostavila komentar ko da nisi zensko - il ja nisam u tokuzelenashica wrote:a vela havle šta ih ima bit sramotazenicaone wrote:[
vidis dobro si to primjetila , evo i ja kontam sta bi mu predlozio al sve ukljucujea vidim ni zene se nesto plaho ne javljaju , valjda sto i njihovi predlozi bi ukljucivali nesto sa
pa ih sramota
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
isto ko da nisu nikad
.........vala bez
se i ne pika,ko da niš nije ni bilo
-
zenicaein
#22 Re: Ideja za rođendansku cestitku
tolko o profesionalnosti uprave saxa . ljudi me banovase - hajd nije problem posaljem upit sto niko ni habera - ono ko te je.. svakako si iz zenice a i mi smo svakako zajebani - ja bash. hajd napravim novi profil zenicavan i ne odem srat po forumu vec posaljem upit administratoru ZOOMU66 il tako nesto na private - de mi objasni i ode ja cao cao i gotovo. opet me banova ono lagano jesam zajeban nemoram ja tebi nista ni objasnjavati - vec cu te banovat zato sto ego tripujem i ovo je mjesto gdje sam ja konacno negdje neko i nesto ko i ostatak drustva vjerovatno
jedini razlog bi mogla biti moja izjava u sklopu jednog odgovora gdje sam malo slikovitije opisao jer je situacija zahtjevala tako tj rekao sam - nisam gay cak je to jedna od vrsta ljudi koje bih rado istrebio sa lica zemlje(druga su zidovi )al to nije tema nase danasnje emisije - danas cemo pricati o ronjenju
eh ako je to to - a opet neznam jel to to - jer se egotriperi nisu udostojili objasnit - zbog ovoga sam morao biti mozda bar opomenut (nisam od prijavljivanja nijednu opomenu dobio jos) pa onda ako vec serem ponovo onda me trajno banuj a ne odmah trajni ban ko te j..
a izjava ovog tipa i mnooogo gorih sam se na "politici" i "religiji" i jos ponegdje nacitao sijaset pa nikom nista isti postavljaci takvih izjava a znam ih i po nickovima (nek mi se jave ako treba i reci cu ih - ja cu odgovorit za razliku od admina i modova i itd egotripera)
plus mozemo se igrati i macke i misa pa da me stalno banujete a ja se stalno prijavljujem (evo vam i link gdje dnevno izadje po deset petnes gotovih email adresa sa passom i loginom koji se mogu koristit za te zajebancije http://warezshares.com/forum/BadSector- ... tml&st=900 - moras bit registrovan) al nismo djeca - tako da pozdravljam sve one normalne koje sam barem jednom nasmijao a i mene su mnogi nasmijali stotinu puta i ako mi ne dodje obrazlozenje ovoliko od men . pozz
jedini razlog bi mogla biti moja izjava u sklopu jednog odgovora gdje sam malo slikovitije opisao jer je situacija zahtjevala tako tj rekao sam - nisam gay cak je to jedna od vrsta ljudi koje bih rado istrebio sa lica zemlje(druga su zidovi )al to nije tema nase danasnje emisije - danas cemo pricati o ronjenju
eh ako je to to - a opet neznam jel to to - jer se egotriperi nisu udostojili objasnit - zbog ovoga sam morao biti mozda bar opomenut (nisam od prijavljivanja nijednu opomenu dobio jos) pa onda ako vec serem ponovo onda me trajno banuj a ne odmah trajni ban ko te j..
a izjava ovog tipa i mnooogo gorih sam se na "politici" i "religiji" i jos ponegdje nacitao sijaset pa nikom nista isti postavljaci takvih izjava a znam ih i po nickovima (nek mi se jave ako treba i reci cu ih - ja cu odgovorit za razliku od admina i modova i itd egotripera)
plus mozemo se igrati i macke i misa pa da me stalno banujete a ja se stalno prijavljujem (evo vam i link gdje dnevno izadje po deset petnes gotovih email adresa sa passom i loginom koji se mogu koristit za te zajebancije http://warezshares.com/forum/BadSector- ... tml&st=900 - moras bit registrovan) al nismo djeca - tako da pozdravljam sve one normalne koje sam barem jednom nasmijao a i mene su mnogi nasmijali stotinu puta i ako mi ne dodje obrazlozenje ovoliko od men . pozz