Ideja za rođendansku cestitku

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
OBI

#1 Ideja za rođendansku cestitku

Post by OBI »

Moze li mi ko dati kakvu sugestiju u vezi rođendanske cestitke, hocu da cestitam jednoj curi koja me bash zanima pravo :-D , pa sam kontao da posaljem, "ljepotice sretan rođendan" ili nesto slicno, molim prijedloge, narocito od cura, hajte cure please help, recite kakvu bi vi cestitku voljele primiti?? :D :D
Kraljica_Suza

#2 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by Kraljica_Suza »

Dodjes joj ti gol golcat sa crvenom mašnicom oko vrata i kazes: ''Veceras ti sve zelje ispunjavam, a znam da me toliko zelis'' :mrgreen:
bez_ideje

#3 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by bez_ideje »

:lol: :lol: :lol:
sto navracas momka na belaj
mrtva kokoš

#4 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by mrtva kokoš »

Kraljica_Suza wrote:Dodjes joj ti gol golcat sa crvenom mašnicom oko vrata i kazes: ''Veceras ti sve zelje ispunjavam, a znam da me toliko zelis'' :mrgreen:
sto navracas covjeka na zlo :D :D

da ga njen stari razvali na kucnom pragu, a ko zna mozda i nece ako decko dize zeljeza :-) :D
Kraljica_Suza

#5 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by Kraljica_Suza »

Nick mu je OBI pa bih ga mogla povezati sa istom firmom u kojoj moze uzet busilicu, pa nek izbusi i starog i nju i sve njene drugarice tu noc. :mrgreen:
HAVANA

#6 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by HAVANA »

Zajebi mašnicu,nego kako ono pape reče?Vunene čarape,savij prst i zavrči uho a ujedno viči sretan rođendan. :D
zelenashica

#7 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:Zajebi mašnicu,nego kako ono pape reče?Vunene čarape,savij prst i zavrči uho a ujedno viči sretan rođendan. :D
HAVANA bolan on neće da pravi mušku djecu nego samo da čestita rođendan :lol:
HAVANA

#8 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by HAVANA »

zelenashica wrote:
HAVANA wrote:Zajebi mašnicu,nego kako ono pape reče?Vunene čarape,savij prst i zavrči uho a ujedno viči sretan rođendan. :D

Aaaa to :oops:
Kupi cvijeće,predaj cvijeće pa onda ovo gore. :D

Haj ba žene javljajte se,miniram čovjeku temu. :run:
zelenashica

#9 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:
zelenashica wrote:

:lol: :lol: :lol: tipično muški savjet :D ..ima li kod vas muški ikakva ideja bez :dance:
zenicaone

#10 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by zenicaone »

zelenashica wrote:
HAVANA wrote:

:lol: :lol: :lol: tipično muški savjet :D ..ima li kod vas muški ikakva ideja bez :dance:
vidis dobro si to primjetila , evo i ja kontam sta bi mu predlozio al sve ukljucuje :dance: a vidim ni zene se nesto plaho ne javljaju , valjda sto i njihovi predlozi bi ukljucivali nesto sa :dance: pa ih sramota :D :D :D :D :D :D :D
plemba

#11 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by plemba »

zenicaone wrote:
zelenashica wrote:
HAVANA wrote:

vidis dobro si to primjetila , evo i ja kontam sta bi mu predlozio al sve ukljucuje :dance: a vidim ni zene se nesto plaho ne javljaju , valjda sto i njihovi predlozi bi ukljucivali nesto sa :dance: pa ih sramota :D :D :D :D :D :D :D
dodi stani pred nju, onako sav "izbacen iz takta" i reci joj sretan rodenadn... :D :o :skoljka: :mrgreen:
salu na stranu, ja sam jednom bio dovoljno lud da sam uzeo kinder jaje, zagrijao iglu i otvorio i pokako izvadio "zumanjak", stavio porukicu unutra (necemo o sadrzaju poruke), opet to sve upakovao i poklonio. reakcija je isla u 2 smjera... :D :run:

ili onaj prijedlog sa vunenim carapama, dobar je... :thumbup: :thumbup:
zelenashica

#12 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by zelenashica »

zenicaone wrote:
zelenashica wrote:
HAVANA wrote:

a vela havle šta ih ima bit sramota :? :roll: isto ko da nisu nikad :dance: .........vala bez :dance: se i ne pika,ko da niš nije ni bilo :oops:
*mima*

#13 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by *mima* »

OBI wrote:Moze li mi ko dati kakvu sugestiju u vezi rođendanske cestitke, hocu da cestitam jednoj curi koja me bash zanima pravo :-D , pa sam kontao da posaljem, "ljepotice sretan rođendan" ili nesto slicno, molim prijedloge, narocito od cura, hajte cure please help, recite kakvu bi vi cestitku voljele primiti?? :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: cuj....ljepotice sretan ti rodjendam..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#14 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by pici »

OBI wrote:Moze li mi ko dati kakvu sugestiju u vezi rođendanske cestitke, hocu da cestitam jednoj curi koja me bash zanima pravo :-D , pa sam kontao da posaljem, "ljepotice sretan rođendan" ili nesto slicno, molim prijedloge, narocito od cura, hajte cure please help, recite kakvu bi vi cestitku voljele primiti?? :D :D

najbolje ti je da joj pošalješ stripera i to u uniformi....... :thumbup:
sirocco

#15 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by sirocco »

pici wrote:

najbolje ti je da joj pošalješ stripera i to u uniformi....... :thumbup:

pa da striper obavi "pos`o" umjesto njega :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zenicaone

#16 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by zenicaone »

zelenashica wrote:
zenicaone wrote:[

a vela havle šta ih ima bit sramota :? :roll: isto ko da nisu nikad :dance: .........vala bez :dance: se i ne pika,ko da niš nije ni bilo :oops:
ti umjesti predloga sa zenske strane ostavila komentar ko da nisi zensko - il ja nisam u toku
Topla voda

#17 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by Topla voda »

napisi joj ovako

konto sam ti napisati"ljepotice sretan ti rodjendan"
al sam se prepao da ces pomisliti da sam zaljubljen u tebe
a ja kad se prepadnem,dize mi se cuna
a ustvari i ne moram se prepasti
dize mi se stalno
posebno kad sam pored tebe

sretan rodjendan bla bla bla

:lol: :D
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#18 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by anjusha »

kad covjek nema ideja- platis onome ko ima.
iliti jednostavno odes malo do nekog dobro snadbjevenog standa sa cestitkama za rodjendan i kupis neku koja ti se dopadne sa nekom porukom koju sam nisi mogao da smislis a zapravo si je htio reci i eto...
ne zaboravi cokoladu. punooooooo cokolade. ako joj bude previse prebaci visak meni. imam pms.
HAVANA

#19 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by HAVANA »

anjusha wrote:kad covjek nema ideja- platis onome ko ima.
iliti jednostavno odes malo do nekog dobro snadbjevenog standa sa cestitkama za rodjendan i kupis neku koja ti se dopadne sa nekom porukom koju sam nisi mogao da smislis a zapravo si je htio reci i eto...
ne zaboravi cokoladu. punooooooo cokolade. ako joj bude previse prebaci visak meni. imam pms.

:shock: Chmoljo,bjež :run: :run: :run: :lol:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#20 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by anjusha »

pobjego već :lol: :lol: :lol:
zelenashica

#21 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by zelenashica »

zenicaone wrote:
zelenashica wrote:
zenicaone wrote:[

ti umjesti predloga sa zenske strane ostavila komentar ko da nisi zensko - il ja nisam u toku
mah ja sam ti muško u žeMskom telu :P :oops: ....šalim se naravno,žensko sam ......al čudnog mentalnog sklopa više naginjem mušKinju :D
zenicaein

#22 Re: Ideja za rođendansku cestitku

Post by zenicaein »

tolko o profesionalnosti uprave saxa . ljudi me banovase - hajd nije problem posaljem upit sto niko ni habera - ono ko te je.. svakako si iz zenice a i mi smo svakako zajebani - ja bash. hajd napravim novi profil zenicavan i ne odem srat po forumu vec posaljem upit administratoru ZOOMU66 il tako nesto na private - de mi objasni i ode ja cao cao i gotovo. opet me banova ono lagano jesam zajeban nemoram ja tebi nista ni objasnjavati - vec cu te banovat zato sto ego tripujem i ovo je mjesto gdje sam ja konacno negdje neko i nesto ko i ostatak drustva vjerovatno
jedini razlog bi mogla biti moja izjava u sklopu jednog odgovora gdje sam malo slikovitije opisao jer je situacija zahtjevala tako tj rekao sam - nisam gay cak je to jedna od vrsta ljudi koje bih rado istrebio sa lica zemlje(druga su zidovi )al to nije tema nase danasnje emisije - danas cemo pricati o ronjenju :D

eh ako je to to - a opet neznam jel to to - jer se egotriperi nisu udostojili objasnit - zbog ovoga sam morao biti mozda bar opomenut (nisam od prijavljivanja nijednu opomenu dobio jos) pa onda ako vec serem ponovo onda me trajno banuj a ne odmah trajni ban ko te j..

a izjava ovog tipa i mnooogo gorih sam se na "politici" i "religiji" i jos ponegdje nacitao sijaset pa nikom nista isti postavljaci takvih izjava a znam ih i po nickovima (nek mi se jave ako treba i reci cu ih - ja cu odgovorit za razliku od admina i modova i itd egotripera)

plus mozemo se igrati i macke i misa pa da me stalno banujete a ja se stalno prijavljujem (evo vam i link gdje dnevno izadje po deset petnes gotovih email adresa sa passom i loginom koji se mogu koristit za te zajebancije http://warezshares.com/forum/BadSector- ... tml&st=900 - moras bit registrovan) al nismo djeca - tako da pozdravljam sve one normalne koje sam barem jednom nasmijao a i mene su mnogi nasmijali stotinu puta i ako mi ne dodje obrazlozenje ovoliko od men . pozz
Post Reply